Nokia C6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Spram da je ovo budget model mislim da ovo neće biti kvalitetan telefon (pokazali su već kakvi su im ti entry level modeli), a ni mnogo skuplji telefoni im nisu ništa kvalitetniji. Za htc više ne mora da se izdvoji puno para, a i Nokia bi rado prodavala skupe telefone samo kad bi neko želeo da ih kupi (ipak su tri generacije telefona prepakivali i stalno podizali cenu).
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
U pravu ste vi ljudi.I ja sam nekada kupovao isklucivo Nokiine smartphone telefone.Ocigledno je da je nokia odavno izgubila vodecu poziciju.Trebalo bi nesto da urade po pitanju symbian-a.Od kako su uveli symbian 9.1 pa navise,cini mi se da je on sve nestabilniji.Jedina Nokia koju bi ja uzeo je N82.Izvinjavam se svim ljubiteljima Nokie(i ja sam nekad bio),ali meni licno je mnogo vaznije sta je u fonu nego sama maska.Ko voli nek izvoli.Samo se nadam da je ovaj model stabilniji od predhodnih.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Pa kad dugo nisu uveli ni jednu novinu u svoju ponudu. Ni jednu skupu novinu koja bi opravdala cenu. Sve je to bajato vec godinama bukvalno. Za neku vecu cenu ovi novi modeli i nisu.Nokia ce ici na dalje smanjivanje cena smart telefona,(objavljeno u listu press)tako da ce biti svima dostupni.
Nokia za vreme ove ekonomske krize kao da ne zeli da ulozi ni dinar, dok za to vreme zeli da iscedi sto je moguce vise svoju staru tehnologiju i staru slavu. Pa od sledece godine... polako.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
gpetar, najavljen je za kraj prvog kvartala, ali kada ce stici kod nas i kolika ce mu biti cena to se ne zna. Ako ti se ne zuri sacekaj. Mozda je ovo bolja kupovina, jer je hard tastatura mnogo prakticnija za upotrebu nego softverska (ostale stavke su manje vise jednake i ne postoje prevelike razlike izmedju 5800 i C6).
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
gpetar,poseti stranicu www.zzzzzz,pa pagledaj ponudu HTC fona.Mislim da je HTC P3600 bolji fon od N5800.Pogledaj,uporedi pa odluci sam.
Izmenio: IDzO
*Nije dozvoljeno ostavljati linkove ka prodavnicama koje se ne reklamiraju na ovom sajtu*
Sledeci put brisanje bez obavestenja!
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Izmenio: IDzO
*Nije dozvoljeno ostavljati linkove ka prodavnicama koje se ne reklamiraju na ovom sajtu*
Sledeci put brisanje bez obavestenja!
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
mugy, Идем ја улицом са П3600 и пролази лик изнад мене са авионом, отвара прозор и онка шеретски преко његових наочара уз кез "Шта ти је то, гле колики су му пиксели". Ја онако бесан погледам у њега па у телефон и таман се одлучим да му оборим авион са истим кад видех мало слонче поред њега, би ми га жао те само наставих даље. А могао сам да га оборим, дизао сам телефон из бенча са све оловком
gpetar, Ако те не мрзи да чекаш бар пола године на ово ти чекај.
Само да није оволико дебео дефинитивно би био у ужем избору за мој следећи фон јер има баш све што мени треба и више

gpetar, Ако те не мрзи да чекаш бар пола године на ово ти чекај.
Само да није оволико дебео дефинитивно би био у ужем избору за мој следећи фон јер има баш све што мени треба и више

Poslednja izmena od LittlePrince u Sub, 17. Apr 2010. 13:29, izmenjeno 1 put ukupno.
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Evo dva kratka video klipa gde se uzivo vide kako izgledaju telefoni:
1.) Beli C6
2.) Crni C6
Ovako na prvu loptu ne izgledaju lose.
1.) Beli C6
2.) Crni C6
Ovako na prvu loptu ne izgledaju lose.

Ne moze se poreci da je Andorid u punom zaletu i da belezi neverovatne rezultate u prodaji, a Symbian ozbiljno kaska za njim. Nokiini menadzeru su toga svesni, a videcemo kakve ce poteze povuci da uspesno pariraju konkurenciji. Svako kupuje ono sta mu moze zadovoljiti potrebe, pa je zbog toga i bez veze etiketirati ljude razlicitim pogrdnim imenima.
Na osnovu dosadasnjih informacija o ovom modelu, moze se reci da ima sasvim dobre karakteristike i da meni lepo izgleda, a svoje pravo lice ce pokazati u nekom detaljnom testu.
Na osnovu dosadasnjih informacija o ovom modelu, moze se reci da ima sasvim dobre karakteristike i da meni lepo izgleda, a svoje pravo lice ce pokazati u nekom detaljnom testu.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Meni je se sva ta prica oko Androida vec smucila,os jeste dobar ali nista posebno,a o podrsci da ne govorim.
Windows je jaci i ozbiljniji OS,a symbian 9.3 koji trenutno koristim vise nego dobar a to sto neki pljuju symbian samo zato jer ga je nokia forsirala godinama bolje da to i ne rade,jer su ga do juce svi tj velika vecina koristili.
Tema-Ovaj telefon je ok,mada ne i buduci bestseller i top model u danasnje vreme ali je sasvim solidan.

Windows je jaci i ozbiljniji OS,a symbian 9.3 koji trenutno koristim vise nego dobar a to sto neki pljuju symbian samo zato jer ga je nokia forsirala godinama bolje da to i ne rade,jer su ga do juce svi tj velika vecina koristili.
Tema-Ovaj telefon je ok,mada ne i buduci bestseller i top model u danasnje vreme ali je sasvim solidan.

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet