Nokia C6

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Spram da je ovo budget model mislim da ovo neće biti kvalitetan telefon (pokazali su već kakvi su im ti entry level modeli), a ni mnogo skuplji telefoni im nisu ništa kvalitetniji. Za htc više ne mora da se izdvoji puno para, a i Nokia bi rado prodavala skupe telefone samo kad bi neko želeo da ih kupi (ipak su tri generacije telefona prepakivali i stalno podizali cenu).
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Nikola Vapa/CA napisao:Nokia ce ici na dalje smanjivanje cena smart telefona,(objavljeno u listu press)tako da ce biti svima dostupni.
E ako je objavljeno u pressu onda mora da ce biti tako. :)
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

mugy, mislim da bi trebao da povedes malo racuna kako se izrazavas na ovom forumu. Ovde ima puno postovaoca brenda Nokia i mislim da nije lepo takva kategorizacija ljudi.
Nikola Vapa/CA, slazem se s tobom, ako cena bude zaista toliko kupicu ga sigurno.

mugy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 27. Jul 2009. 20:56

Post od mugy »

U pravu ste vi ljudi.I ja sam nekada kupovao isklucivo Nokiine smartphone telefone.Ocigledno je da je nokia odavno izgubila vodecu poziciju.Trebalo bi nesto da urade po pitanju symbian-a.Od kako su uveli symbian 9.1 pa navise,cini mi se da je on sve nestabilniji.Jedina Nokia koju bi ja uzeo je N82.Izvinjavam se svim ljubiteljima Nokie(i ja sam nekad bio),ali meni licno je mnogo vaznije sta je u fonu nego sama maska.Ko voli nek izvoli.Samo se nadam da je ovaj model stabilniji od predhodnih.

gpetar
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 14. Apr 2010. 17:40

Post od gpetar »

Razmisljam sutra da kupim 5800 model,ali me ovo zaintrigiralo. da li da ga cekam? sta mislite, za koliko vremena ce se pojaviti kod nas?

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Nokia ce ici na dalje smanjivanje cena smart telefona,(objavljeno u listu press)tako da ce biti svima dostupni.
Pa kad dugo nisu uveli ni jednu novinu u svoju ponudu. Ni jednu skupu novinu koja bi opravdala cenu. Sve je to bajato vec godinama bukvalno. Za neku vecu cenu ovi novi modeli i nisu.
Nokia za vreme ove ekonomske krize kao da ne zeli da ulozi ni dinar, dok za to vreme zeli da iscedi sto je moguce vise svoju staru tehnologiju i staru slavu. Pa od sledece godine... polako.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

gpetar, najavljen je za kraj prvog kvartala, ali kada ce stici kod nas i kolika ce mu biti cena to se ne zna. Ako ti se ne zuri sacekaj. Mozda je ovo bolja kupovina, jer je hard tastatura mnogo prakticnija za upotrebu nego softverska (ostale stavke su manje vise jednake i ne postoje prevelike razlike izmedju 5800 i C6).

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

gpetar, kupi ti lepo 5800 prvo. Trebace vremena dok se ovo pojavi kod nas, pa onda cena koja ce da bude, sve je to pitanje. Kao sto ti je IDzO, rekao ako mozes da cekas cekaj isplatice se, ja iskreno ne bih mogao.

mugy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od mugy »

gpetar,poseti stranicu www.zzzzzz,pa pagledaj ponudu HTC fona.Mislim da je HTC P3600 bolji fon od N5800.Pogledaj,uporedi pa odluci sam.

Izmenio: IDzO
*Nije dozvoljeno ostavljati linkove ka prodavnicama koje se ne reklamiraju na ovom sajtu*
Sledeci put brisanje bez obavestenja!

Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ipak mislim da je nokia 5800 dosta bolja od tog htc p3600, 5800 ima bolju kameru, ekran, zvuk na slušalicama (dobije se i veća mem. kartica), a i lepši je od htc (koji izgleda kao iz 99-te)
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

mugy, Идем ја улицом са П3600 и пролази лик изнад мене са авионом, отвара прозор и онка шеретски преко његових наочара уз кез "Шта ти је то, гле колики су му пиксели". Ја онако бесан погледам у њега па у телефон и таман се одлучим да му оборим авион са истим кад видех мало слонче поред њега, би ми га жао те само наставих даље. А могао сам да га оборим, дизао сам телефон из бенча са све оловком :oops:

gpetar, Ако те не мрзи да чекаш бар пола године на ово ти чекај.
Само да није оволико дебео дефинитивно би био у ужем избору за мој следећи фон јер има баш све што мени треба и више :smutny:
Poslednja izmena od LittlePrince u Sub, 17. Apr 2010. 13:29, izmenjeno 1 put ukupno.

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Па рекламира се човек. Наравно да је за њега бољи P3600, а сад што то нема везе са мозгом је друга ствар.
Слобода или смрт

mugy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od mugy »

Sta da cekam,jos jedan promasaj godine.Pa to je to,ima bolju kameru ekran,zvuk na slusalicama i sta jos?Nista.Sve ostalo traljavo i klimavo.Samo vi kupujte,nemam ja nista protiv.Neznam koliko imate godina,ali ako niste tinejdzeri,prerastite vec jednom Symbian.

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Mugy,procitaj vise puta svoje postove pa se zamisli.Nisi mi jasan.Ne znam po cemu si ti merodavan da odredjujes sa koliko se godina koji telefon kupuje.Nisu bitne godine vec potrebe.
LG G2 Black,16GB

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

ova integracija gejsbuka jeste za decu ali to ne znaci da mora da se koristi i da je symbian takodje za decu. sve u svemu fin telefon, i qwerty mi izgleda totalno upotrebljivo.

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

mugy, Polako sa etiketiranjem.Istina Symbian mozda nije trenutno u vrhu ali daleko od toga da je samo za decu.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Evo dva kratka video klipa gde se uzivo vide kako izgledaju telefoni:
1.) Beli C6
2.) Crni C6

Ovako na prvu loptu ne izgledaju lose. ;)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Mozemo se mi ovde ubedjivati 100 god.sta je bolje,Android,Windovs ili Symbian.Nokia napravi telefon a njih bas briga ko ce ga kupiti dali neki saban ili bilo ko nokia prodaje modele i ostvaruju profit.Svaka im cast,sve to osvare bez kapi znoja. :P :P

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Ne moze se poreci da je Andorid u punom zaletu i da belezi neverovatne rezultate u prodaji, a Symbian ozbiljno kaska za njim. Nokiini menadzeru su toga svesni, a videcemo kakve ce poteze povuci da uspesno pariraju konkurenciji. Svako kupuje ono sta mu moze zadovoljiti potrebe, pa je zbog toga i bez veze etiketirati ljude razlicitim pogrdnim imenima.
Na osnovu dosadasnjih informacija o ovom modelu, moze se reci da ima sasvim dobre karakteristike i da meni lepo izgleda, a svoje pravo lice ce pokazati u nekom detaljnom testu.

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Meni je se sva ta prica oko Androida vec smucila,os jeste dobar ali nista posebno,a o podrsci da ne govorim.
Windows je jaci i ozbiljniji OS,a symbian 9.3 koji trenutno koristim vise nego dobar a to sto neki pljuju symbian samo zato jer ga je nokia forsirala godinama bolje da to i ne rade,jer su ga do juce svi tj velika vecina koristili.
Tema-Ovaj telefon je ok,mada ne i buduci bestseller i top model u danasnje vreme ali je sasvim solidan.
8)
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Odgovori