Ninolina, vau,pa to mi se već sviđa... Iskreno se nadam da je tako !!! Iako "ponavljam" u principu mi to nešto posebno i ne smeta,naročito u radu kada se zapravo i ne vide,ali mi pomalo bode oči kada je ugašen jer su tek tada uočljive
uh ja imam problem. probrljavio mi je izgleda softver. tac ped mi ne radi ustvari radi ali ne dobijam onu komandu koju hoću. pri tome mogu da se javljam na telefon. Kupljen je u VIP-u i zbog ogrebotine na ekranu nastale 3 meseca pre odnosenja na popravku traze mi 25000 za servis.
Kako mogu da ga resetujem na fabricko podesavanje a da pri tome ne moram da udjem u telefon vec preko dugmica
Da li se nekom desava da kada vas neko poziva, telefon reaguje (zvoni) tek nakon par sekundi (na drugo,trece zvono)?
U startu je bilo tako, znaci pre instalacije bilo koje aplikacije ali nisam mnogo pridavao znacaja tome. Sada je bas pocelo da me iritira
majkon80, može da se namesti da radi, ali samo na rootovanom uređaju, zbog rezolucije. za sada Igo radi standardno samo na rezoluciji koju imaju magic/hero/legend. Čak i za desire mora da se ubacuje Motonav varijanta.
araphel, Ne bih da gnjavim ali stvarno je nemoguce procitati temu o GPS-u jer je dosta pisano i nije povezano pominje se vise navigacija,da li je moguce da mi posaljes na private sta treba uraditi da bih instalirao Igo na Tattoo
Ne znam ni sam tacno,video sam to na nekom drugom forumu,ali sam u medjuvremenu odustao,jer moraju da se edituju neki fajlovi iz samog sistema,ili sta ti ja znam... A u medjuvremenu sam i prodao Tattoo,jer mi je bezveze stajao otkako dobih Desire. Sibnem ti na private posle adresu foruma gde sve potanko imas objasnjeno,ali ima mnoooogo strana,da znas unapred.
araphel, ma nije frka ja volim da citam a evo tek sad vido da mi je stigao pp hvala unapred i da te desire sluzi dosta godina,a kako si ga uzeo na ugovor ili ???
Oslepeo sam posle 44 strane i nisam video da neko pominje punjenje fona preko kompa...zanima me da li postoji nacin ili aplikacija da me pita da li hocu da punim telefon kad ga shteknem u komp..kad vec bt ne radi,glupo mi je da gurnem usb u komp i da mi puni skoro punu bateriju...nekako mi je logicno da smaram bateriju tako i skracujem joj vek...molim za odgovor...
Savacar, eto vidiš.. A mnogi bi voleli da njihov telefon podržava tu opciju.. Mislim na starije modele.. Danas to ima svaki noviji.. Ali, šta ćeš, ljudi bi uvek hteli ono što nemaju :):)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
ljudi pobenavio mi Tatto prilikom konekcije sa kompom. spojim na USB i ne pita me koju vrstu povezivanja zelim. A u onom default connection type stoji mobile network sharing koje je sivo i ne mogu da izmenim nikako.
Ugasio sma i upalio tel 10 puta,vadio menjao memorijsku, reinstalirao HTC sync.
Nervira me sto luduje sad kad treba da ga prodam.
Da li da formatiram podesavanja ili sta da radim? cak je i ringtone promenio sam od sebe...
SaleVuk, brate iskreno da ti kazem to ti je 90 % pobrljavio od nekog programa koji si nedavno instalirao znaci ne gine ti master reset da resis to ili da polako brises aplikacije pa da vidis kad ce da proradi spot, pa evo cim izadje ovaj wildfire ja mislim ,bar sam tako nacuo da ce taj isti softver nama da daju za tattoo,a ako ne bar ce developeri imati extra postavu da skuvaju rom na osnovu njega
jel imao neko slucaj da su mu se dugmici izgulili? Meni je dugme gde se nalazi kuca u predelu odzaka pocelo da se podize i otpalo je malo parcence a isto tako i strelica za vracanje korak unazad se ostetila. Bas mi cudno jer telefon je mazen i pazen a to se desilo posle 2 meseca koriscenja
goran18, brate ne gine ti reklamacija u servisu odakle si ga uzeo ili u vip-u svejedno je nadam se da imas garanciju jer to sad da cujem da se desava jos plus sto ga pazis aj da ne pazis pa da nije cudno.Znaci pravac servis
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.