HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
mackicavs
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 09. Maj 2010. 22:04

Post od mackicavs »

Ninolina, vau,pa to mi se već sviđa... :) Iskreno se nadam da je tako !!! :unsure: Iako "ponavljam" u principu mi to nešto posebno i ne smeta,naročito u radu kada se zapravo i ne vide,ali mi pomalo bode oči kada je ugašen jer su tek tada uočljive :cry:

cipelica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 11. Dec 2009. 08:50

Post od cipelica »

uh ja imam problem. probrljavio mi je izgleda softver. tac ped mi ne radi ustvari radi ali ne dobijam onu komandu koju hoću. :x pri tome mogu da se javljam na telefon. Kupljen je u VIP-u i zbog ogrebotine na ekranu nastale 3 meseca pre odnosenja na popravku traze mi 25000 :shock: za servis.
Kako mogu da ga resetujem na fabricko podesavanje a da pri tome ne moram da udjem u telefon vec preko dugmica :smutny:

Pedjoni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Jun 2007. 22:00

Post od Pedjoni »

Da li se nekom desava da kada vas neko poziva, telefon reaguje (zvoni) tek nakon par sekundi (na drugo,trece zvono)?
U startu je bilo tako, znaci pre instalacije bilo koje aplikacije ali nisam mnogo pridavao znacaja tome. Sada je bas pocelo da me iritira :(

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..
:: ..

Post od majkon80 »

Dali je moguce da se jos nije pojavio igo za tattoo?koliko znam najavljivali su pre par meseci da ce izaci?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

majkon80, može da se namesti da radi, ali samo na rootovanom uređaju, zbog rezolucije. za sada Igo radi standardno samo na rezoluciji koju imaju magic/hero/legend. Čak i za desire mora da se ubacuje Motonav varijanta.

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

araphel, Ne bih da gnjavim ali stvarno je nemoguce procitati temu o GPS-u jer je dosta pisano i nije povezano pominje se vise navigacija,da li je moguce da mi posaljes na private sta treba uraditi da bih instalirao Igo na Tattoo
Iphone 4s white clear install

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ne znam ni sam tacno,video sam to na nekom drugom forumu,ali sam u medjuvremenu odustao,jer moraju da se edituju neki fajlovi iz samog sistema,ili sta ti ja znam... A u medjuvremenu sam i prodao Tattoo,jer mi je bezveze stajao otkako dobih Desire. Sibnem ti na private posle adresu foruma gde sve potanko imas objasnjeno,ali ima mnoooogo strana,da znas unapred.

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od xerosoft »

araphel, ma nije frka ja volim da citam a evo tek sad vido da mi je stigao pp hvala unapred i da te desire sluzi dosta godina,a kako si ga uzeo na ugovor ili ???

Savacar
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 16. Maj 2010. 16:38

Post od Savacar »

Oslepeo sam posle 44 strane :blinky: i nisam video da neko pominje punjenje fona preko kompa...zanima me da li postoji nacin ili aplikacija da me pita da li hocu da punim telefon kad ga shteknem u komp..kad vec bt ne radi,glupo mi je da gurnem usb u komp i da mi puni skoro punu bateriju...nekako mi je logicno da smaram bateriju tako i skracujem joj vek...molim za odgovor...

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Savacar, ne možeš to da isključiš. Neće ti to štetiti bateriji. Ne brini :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Savacar
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 16. Maj 2010. 16:38

Post od Savacar »

e hvala ti :) bas mi bezveze da mi se puni fon svaki put kad prebacuje nesto.al aj kako ti kazes :)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Savacar, eto vidiš.. A mnogi bi voleli da njihov telefon podržava tu opciju.. Mislim na starije modele.. Danas to ima svaki noviji.. Ali, šta ćeš, ljudi bi uvek hteli ono što nemaju :):):)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

spot
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 25. Mar 2009. 04:46

Post od spot »

Drugari,

Vidim svi pricaju o toj foliji, a gde ima da se kupi to i koliko je dindzi ??

Hvala!!

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od xerosoft »

spot, imas private message poslao sam ti link gde i koliko kosta pomenuta folija,posto su vec i meni isto to poslali :)

spot
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 25. Mar 2009. 04:46

Post od spot »

Evo imam jos jedno pitanje, kakve su sanse za novu verziju Androida i naseg BT- ta. Ako moze neko da mi odgovori. Hvala punoooo :roll:

SaleVuk
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 02. Feb 2010. 14:41

Post od SaleVuk »

ljudi pobenavio mi Tatto prilikom konekcije sa kompom. spojim na USB i ne pita me koju vrstu povezivanja zelim. A u onom default connection type stoji mobile network sharing koje je sivo i ne mogu da izmenim nikako.

Ugasio sma i upalio tel 10 puta,vadio menjao memorijsku, reinstalirao HTC sync.
Nervira me sto luduje sad kad treba da ga prodam.

Da li da formatiram podesavanja ili sta da radim? cak je i ringtone promenio sam od sebe...

Bas mi je frka pa pomagajte ljudi. :shock: :shock:

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od xerosoft »

SaleVuk, brate iskreno da ti kazem to ti je 90 % pobrljavio od nekog programa koji si nedavno instalirao znaci ne gine ti master reset da resis to ili da polako brises aplikacije pa da vidis kad ce da proradi
spot, pa evo cim izadje ovaj wildfire ja mislim ,bar sam tako nacuo da ce taj isti softver nama da daju za tattoo,a ako ne bar ce developeri imati extra postavu da skuvaju rom na osnovu njega

goran18
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 13:49

Post od goran18 »

jel imao neko slucaj da su mu se dugmici izgulili? Meni je dugme gde se nalazi kuca u predelu odzaka pocelo da se podize i otpalo je malo parcence a isto tako i strelica za vracanje korak unazad se ostetila. Bas mi cudno jer telefon je mazen i pazen a to se desilo posle 2 meseca koriscenja

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Kontakt:

Post od xerosoft »

goran18, brate ne gine ti reklamacija u servisu odakle si ga uzeo ili u vip-u svejedno je nadam se da imas garanciju jer to sad da cujem da se desava jos plus sto ga pazis aj da ne pazis pa da nije cudno.Znaci pravac servis

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Mada ja nesto cisto sumnjam da ce mu to priznati kao ostecenje koje pokriva garancija,mada ne mozes nista izgubiti ako probas....
D500&E71

Odgovori