HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Videcemo hoce li Desire dobiti i tu divx podrsku i HD recording,o kojima se toliko prica. U tom slucaju ce zaista biti neprevazidjen,dok se Incredible ne pojavi i sa ove strane bare,ako se pojavi.
Za sad bih mozda i mogao da probam taj yxflash,pa ako iole ok radi,da ne trosim vreme na konvertovanje. Doduse,ima foruma na kojima se daju pronaci poprilicne kolicine filmova i serija vec spakovanih u format koji Android cita,samo treba potraziti malo.
Za sad bih mozda i mogao da probam taj yxflash,pa ako iole ok radi,da ne trosim vreme na konvertovanje. Doduse,ima foruma na kojima se daju pronaci poprilicne kolicine filmova i serija vec spakovanih u format koji Android cita,samo treba potraziti malo.
Miškoni, radi on kako treba, samo su mu mogućnosti vrlo skromne, tj. ne možete u njemu uživati u potpunosti, ako mogu tako da se izrazim (mali broj opcija-podešavanja, video fajl se ne može premotavati napred-nazad...). U rangu je najlošijih aplikacija za reprodukciju video materijala, a jedina prednost u odnosu na najbolje je ta, što se jedino sam njim može reprodukovati AVI extenzija !!! Što znači, ako će te s njim puštati AVI extenziju, moja preporuka je da to batalite i da sve video fajlove konvertujete u MP4 i prepustite se uživanju, s recimo mVideoPlayer-om ! 

HTC Desire + MIUI 0.11.12
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Dok sam sinhronizaovao Desire sa starim telefonom (Symbian), uspešno je preneo sve kontakte koji su imali veći broj brojeva tipa - mobilni.
Međutim, kad nekom kontaktu treba da dodam novi mobilni broj - on mi nudi sve ostale tipove, osim ovog.
Ima neko ideju kako da se ovo prevaziđe?
Međutim, kad nekom kontaktu treba da dodam novi mobilni broj - on mi nudi sve ostale tipove, osim ovog.
Ima neko ideju kako da se ovo prevaziđe?
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- xerosoft
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
- :: Iphone 4s
- :: Iphone 3gs
- Kontakt:
Miškoni, pa nije losh ali sta cemo kad nema drugi player za pustanje avi formata,a sto se tice placanja ja imam crackovanu verziju tako da se ne sekiram radi mi extra i ne secka i nije ograniceno vreme gledanja kao na trial verziji,i da moze da se premotava,preko track bar u njemu
Iphone 4s white clear install
- Pimpdude
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 09. Feb 2010. 00:08
E imam jedno pitanje za ljude koje znaju vise od mene. . .
Naisao sam ovde u malim oglasima vise telefona po extra niskim cenama. . . Devojka se potpisuje kao Tamara (verovatno joj je to ime
).Pod jeftino mislim Desire 250E,Tattoo 100E. . . etc. i kaze sve novo iz vipa. . .Jel je to vip pravio neku rasprodaju ili ..
Sutra cu zvati bas da vidim o cemu se radi. . .

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 16. Apr 2010. 00:18
Araphel: Hvala na pomoci,jer mi je bas bila potrebna. Vec su mi se pojavile dve manje crte na zadnjoj maski od nosenja po neadvekatnim futrolama. Pokusacu da to ovaj put i resim.
Izmenio McLaren F1: Zabranjeno je citiranje celog posta, a pogotovo onog iznad jer se podrazumeva da se na njega nadovezuješ.
>>Pravila otvaranja tema i davanja odgovora<<
Izmenio McLaren F1: Zabranjeno je citiranje celog posta, a pogotovo onog iznad jer se podrazumeva da se na njega nadovezuješ.
>>Pravila otvaranja tema i davanja odgovora<<
Pogledaj u sekciji mobilni telefoni pa pod dodatna oprema. Ima slike nekih futrola za Satio,mislim da se devojka na S nesto zove. Anyway,meni je nasla te dve,jedna je navodno stigla,cekam da se javi i za drugu pa da preuzmem. Kad stigne,javljam utiske i mozda zakacim i neku sliku.
Meni je pre neki dan ispao na beton,na donjem desnom uglu imam malo udubljenje u plastici,i dve minijaturne tackice na metalnom ramu iznad ekrana. Nista strasno,ali jedva cekam futrole,da ga zastitim u slucaju buducih nezgoda. Case Mate ima odlicne futrole,ali jos nista ne prave za Desire,iako su im na listi zahteva one apsolutno na prvom mestu.
Meni je pre neki dan ispao na beton,na donjem desnom uglu imam malo udubljenje u plastici,i dve minijaturne tackice na metalnom ramu iznad ekrana. Nista strasno,ali jedva cekam futrole,da ga zastitim u slucaju buducih nezgoda. Case Mate ima odlicne futrole,ali jos nista ne prave za Desire,iako su im na listi zahteva one apsolutno na prvom mestu.