HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Videcemo hoce li Desire dobiti i tu divx podrsku i HD recording,o kojima se toliko prica. U tom slucaju ce zaista biti neprevazidjen,dok se Incredible ne pojavi i sa ove strane bare,ako se pojavi.

Za sad bih mozda i mogao da probam taj yxflash,pa ako iole ok radi,da ne trosim vreme na konvertovanje. Doduse,ima foruma na kojima se daju pronaci poprilicne kolicine filmova i serija vec spakovanih u format koji Android cita,samo treba potraziti malo.

Harthouse
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Nov 2007. 06:06

Post od Harthouse »

Miškoni, radi on kako treba, samo su mu mogućnosti vrlo skromne, tj. ne možete u njemu uživati u potpunosti, ako mogu tako da se izrazim (mali broj opcija-podešavanja, video fajl se ne može premotavati napred-nazad...). U rangu je najlošijih aplikacija za reprodukciju video materijala, a jedina prednost u odnosu na najbolje je ta, što se jedino sam njim može reprodukovati AVI extenzija !!! Što znači, ako će te s njim puštati AVI extenziju, moja preporuka je da to batalite i da sve video fajlove konvertujete u MP4 i prepustite se uživanju, s recimo mVideoPlayer-om ! :D
HTC Desire + MIUI 0.11.12

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

Dok sam sinhronizaovao Desire sa starim telefonom (Symbian), uspešno je preneo sve kontakte koji su imali veći broj brojeva tipa - mobilni.
Međutim, kad nekom kontaktu treba da dodam novi mobilni broj - on mi nudi sve ostale tipove, osim ovog.
Ima neko ideju kako da se ovo prevaziđe?
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

Miškoni, pa nije losh ali sta cemo kad nema drugi player za pustanje avi formata,a sto se tice placanja ja imam crackovanu verziju tako da se ne sekiram radi mi extra i ne secka i nije ograniceno vreme gledanja kao na trial verziji,i da moze da se premotava,preko track bar u njemu
Iphone 4s white clear install

Pimpdude
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 09. Feb 2010. 00:08

Post od Pimpdude »

E imam jedno pitanje za ljude koje znaju vise od mene. . . :) Naisao sam ovde u malim oglasima vise telefona po extra niskim cenama. . . Devojka se potpisuje kao Tamara (verovatno joj je to ime :lol: ).Pod jeftino mislim Desire 250E,Tattoo 100E. . . etc. i kaze sve novo iz vipa. . .Jel je to vip pravio neku rasprodaju ili .. :wink: Sutra cu zvati bas da vidim o cemu se radi. . .

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Pimpdude, Zašto bi neko prodavao tako jeftino (i da je kupio na nekom visokom paketu, gde je telefon jeftin), kada može da ga proda za 150 eura više i zaradi.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Prenapalio sam se na ovaj telefon, znaci bomba bukvalno!! Mislim da trenutno ne postoji jaci telefon na trzistu...
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

nemanja198
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 16. Apr 2010. 00:18

Post od nemanja198 »

PIMPDUDE, Aj javi nam sta je rekla ta fina devojcica sto prodaje HTC telefone ispod cene,pa ako je stvarno istina da uzmemo i mi neki komad dok se ne rasproda.... :D

ostrica
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Dec 2009. 19:17

Post od ostrica »

Verovatno prvo moras da im uplatis pare post netom, pa ce ti oni kao poslati nekom kurirskom sluzbom... Poznata fora, nemoj da ostanes i bez para i bez telefona!

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Apr 2010. 18:00

Post od z10 »

Slucajno sam obrisao fajl : autorun.inf na desire-u ,posto mi je antivirus prijavio da je inficiran.
Da li ce da mi pravi tel problem ?

Lexus
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 13. Jan 2005. 11:24
Kontakt:

Post od Lexus »

Taj autorun samo pokrece instalaciju softvera na PC sa kartice, nema veze sa radm telefona. Iskorisitili su karticu kao medij da ne stavljaju CD sa drajverima i softverom.

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od z10 »

Hvala na odgovoru .
Da li mozes da mi posaljes taj fajl na P.M ako ti nije problem . Samo bih te molio da mi takodje napises gde da ga importujem . Hvala u napred .

...i sta da radimo za futrolu ? Nema nigde da se nadje i to ti je to .
Bezveze .

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

z10, ima na kupujem prodajem devojka koja reklamira svakakve futrole, mislim da naručuje sa ebay, pa proda po malo većoj ceni. Preko nje sam naručio sivu silikonsku i providnu crystal case i ovih dana treba da stignu, pa potražite to ako vas ne mrzi...

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od z10 »

Araphel: Hvala na pomoci,jer mi je bas bila potrebna. Vec su mi se pojavile dve manje crte na zadnjoj maski od nosenja po neadvekatnim futrolama. Pokusacu da to ovaj put i resim.

Izmenio McLaren F1: Zabranjeno je citiranje celog posta, a pogotovo onog iznad jer se podrazumeva da se na njega nadovezuješ.

>>Pravila otvaranja tema i davanja odgovora<<

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Pogledaj u sekciji mobilni telefoni pa pod dodatna oprema. Ima slike nekih futrola za Satio,mislim da se devojka na S nesto zove. Anyway,meni je nasla te dve,jedna je navodno stigla,cekam da se javi i za drugu pa da preuzmem. Kad stigne,javljam utiske i mozda zakacim i neku sliku.

Meni je pre neki dan ispao na beton,na donjem desnom uglu imam malo udubljenje u plastici,i dve minijaturne tackice na metalnom ramu iznad ekrana. Nista strasno,ali jedva cekam futrole,da ga zastitim u slucaju buducih nezgoda. Case Mate ima odlicne futrole,ali jos nista ne prave za Desire,iako su im na listi zahteva one apsolutno na prvom mestu.

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od z10 »

Araphel: ....i ja sam trazio svuda po netu ,ali nisam mogao da nadjem ni jedan case da lici na nesto.
Ti obavezno okaci slike kada bude stiglo , a ja se nadam da cu do tada stupiti u kontakt sa njom.

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

I, ima li sta od HD 720fps snimanja i pustanja? kontam da je samo rumor, ali zna li iko odredjenije kada bi to trebalo da stigne. nadam se pre egzita, snima mi se tamo :D
kako se snalazite bez EQ? :dry:
iPhone 4.

mocko86
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 21. Maj 2010. 12:45

Post od mocko86 »

Jesu li ovi HTC Desire sto mogu da se nadju po mobile shopovima po gradu skidani sa druge mreze ili sta vec? :?

Bodibiber
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 19. Jun 2009. 20:02

Post od Bodibiber »

objavljen juce novi android 2.2 froyo koji ce biti brzi za 2 do 5 puta od eclaira. Htc je vec potvrdio da ce se desire moci update-ovati na novi android
Moci ce se aplikacije instalirati na externu memoriju

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od z10 »

Mocko86: svaki je sposoban da se prikaci na bilo koju mrezu. Nisu zakljucani.

Molio bih da mi neko posalje fajl sa desire ( autorun.inf ) na pm ili na mail
posto sam ga obrisao. Bio bih mu veoma zahvalan .

Odgovori