N900 ili ima nesto bolje !?!

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Fikus
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 22. Maj 2010. 15:37
Kontakt:

N900 ili ima nesto bolje !?!

Post od Fikus »

Vlasnik sam N82 vec dve godine,odlicno me sluzi ali bih ipak voleo da promjenim telefon.Posto bi novi telefon trebao da me sluzi bar dve ili tri godine ne bih zeleo da pogresim pri izboru.Velicina,masa,izgled su mi skroz nebitni.Ono sto mi je najbitnije je surfanje netom preko telefona,pa mi se cini da je N900 na osnovu procitanog daleko najbolji.Volio bih da cujem vase misljenje,pogotovo vlasnika N900 ili ako imate mozda drugi prijedlog.Naravno bitna mi je i kamera,stabilnost i brzina samog OS i da cijena nije veca od 500 eura.Unaprijed hvala na svim pametnim savjetima i prijedlozima.

Pozdrav svim clanovima foruma.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

dve reci: htc desire
ex ivan87

jazz
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 06. Jul 2005. 14:06
:: S7 Edge

Post od jazz »

Slažem se sa Ceftriaxone, Desire ili eventualno Legend. Mislim da je N900 odlična, ali nekako nedovoljno realizovana ideja... :(

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

Definitivno neki HTC sa Android OS-om i nema greške. Meni se pored toga sviđa i Blackberry Storm. 8)

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Ljudi su u pravu, N900 nije zaokruzeno resenje, podrska nije na nivou Androida, sto je velika steta zbog neiskoricenog potencijala. Mislim da je po pitanju net surfovanja N900 ipak na prvom mestu ali postoji dobra tendencija da nece jos dugo biti. Noviji HTC modeli ce ga, ukoliko vec nisu, ubrzo stici. Brzina i stabilnost, kao i kamera su definitivno na strani HTC-a. Jos jedan glas za HTC Desire.
Poz

Fikus
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 22. Maj 2010. 15:37
Kontakt:

Post od Fikus »

Desire je po onome sto sam citao i gledao zaista sjajan,posebno brzina.Medjutim u svim recenzijama o N900 se istice ta njegova prednost u surfanju netom koja je najslicnija pravom racunaru.Takodje se istice direktno pustanje video sadrzaja sa stranica koje isti sadrze.Cini mi se da je tu malo Desire slabiji bar po onome sto sam ja citao i gledao ali nisam imao priliku da se sam uvjerim.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Pa ako ti je surfovanje najbitnije onda za 500 evra kupi netbook+ neki telefon.
Mozda je n900 trenutno u prednosti,nisam se time bavio,alisiguran sam da ce desire sa nekim od narednih update-ova stici ako ne i prestici n900 po tom pitanju.
ex ivan87

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Fikus, upravo je to i njegova glavna karakteristika surf. Pored toga ima i veoma udobnu tastaturu, veoma zanimljiv izgled, nije mnogo "nosen" telefon i uvek ga mozes dobro i brzo prodati jer je Nokia. Jedina mana je sam OS koji jos nije dovoljno razvijen, sto ne znaci da je los. Nisam imao puno vremena da se igram sa ovim telefonom ali mi se veoma svidja.
Sada po meni najbitnija stavka 500 eura :o :o
Pa za te pare moze da se kupi dobar telefon do 250 eura (izbor je krajnje ogroman) i isto tako dobar netbook kao sto je ivan rekao.

Odgovori