HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
Tesko ces da nadjes neku dobru futrolu za Desire u ovom trenutku. Ja sam narucio od Svetlane kao i Araphel , i sada cekam i pazim da ga ne ostetim dok ne dodje futrola
Mozes da je nadjes na K.P pod opremom .
Jos uvek nije bas neki izbor futrola ali mislim da ce uskoro biti mnogo bolje . Izbacili su dve tri nove futrolice u cvrstom case-u . Samo mi se ne svidja sto ne stite ceo mob ,nego samo zadnju i to ne celu .

Mozes da je nadjes na K.P pod opremom .
Jos uvek nije bas neki izbor futrola ali mislim da ce uskoro biti mnogo bolje . Izbacili su dve tri nove futrolice u cvrstom case-u . Samo mi se ne svidja sto ne stite ceo mob ,nego samo zadnju i to ne celu .
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
Marko_NS, tebi je taman nekome nije, tebi nije potrebna redovna tastatura nekome jeste... Meni bi ovakav model bio extra ali naravno svako kupuje ono sta mu odgovara.
Ceftriaxone, da, da procitao sam i nadam se da ce uskoro nesto detaljnije izaci pa da vidimo i kako izgleda i kakve su mu karakteristike.
Ceftriaxone, da, da procitao sam i nadam se da ce uskoro nesto detaljnije izaci pa da vidimo i kako izgleda i kakve su mu karakteristike.

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Ono što je već neko konstatovao, moram sad i ja da potvrdim... Pokušao sam da sam sebe nazovem i tačno je to, da nakon uspostavljanje veze, u slušalici jednom zazvoni telefon i tek onda se to manifestuje na Desire, tj. on zazvoni, što znači da ima nekog kašnjenja. Nisam siguran toliko da je to do Desire, već mislim da je to nešto do Telekoma 
Takođe, telefon mi se nešto tiho oglašava, iako sam izabrao fabričku melodiju i pojačao Desire "do daske". Isto tako, zvuk u slušalici je čist i jasan, mada mislim da bi mogao biti i glasniji
Drugari, ne znam... Možda sve to umišljam. Voleo bih da se još neko javi sa takvim (ili sličnim) simptomima

Takođe, telefon mi se nešto tiho oglašava, iako sam izabrao fabričku melodiju i pojačao Desire "do daske". Isto tako, zvuk u slušalici je čist i jasan, mada mislim da bi mogao biti i glasniji

Drugari, ne znam... Možda sve to umišljam. Voleo bih da se još neko javi sa takvim (ili sličnim) simptomima

HTC Desire + MIUI 0.11.12
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Ceftriaxone
- Mobil manijak