HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

vanjuska, nisam primetio problem tog tipa. Zvuk mi je prilikom razgovora čist i glasan, bez nekih problema.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Meni je zvuk takodje cist i jasan,mada bi mogao da bude i glasniji za nijansu.
ex ivan87

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Apr 2010. 18:00

Post od z10 »

Ja takodje nisam imao nikakvih problema sa zukom tokom razgovora . Cuje se veoma dobro ,tako da te konstatacije stvarno ne stoje .

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Stavio sam screen protector :lol: nije los.
Jel moze neko da mi kaze kako da namestim sliku za kontakt a da mi ne bude mutna?? slikao sam devojku,i stavio tu sliku da mi bude za njen kontakt i bija je dobra,ali je sad mutna kad me zove!!
ex ivan87

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Jel upoznat neko kako stoji nabavka Desire, konkretno kod vipa, uz paket. Ima, nema, mora da se juri, traži...?
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od z10 »

Za sada ima jos . Ja sam svracao pre neki dan i cuo sam jednog od radnika da ih imaju . Ne znam samo da li je isto u svim gradovima.

mircha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 20. Maj 2008. 03:48

Post od mircha »

Ajde please dajte neki recap shta sve ima od futrola/case-ova i gde? 8)

Ona crna kozhna od Galaxy-ja na nekom od prethodnih postova je super, ali je kratka :D

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od z10 »

Tesko ces da nadjes neku dobru futrolu za Desire u ovom trenutku. Ja sam narucio od Svetlane kao i Araphel , i sada cekam i pazim da ga ne ostetim dok ne dodje futrola :)
Mozes da je nadjes na K.P pod opremom .
Jos uvek nije bas neki izbor futrola ali mislim da ce uskoro biti mnogo bolje . Izbacili su dve tri nove futrolice u cvrstom case-u . Samo mi se ne svidja sto ne stite ceo mob ,nego samo zadnju i to ne celu .

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

ja sam poručio onu varijanti što štiti leđa i ćoškove, pošto iz iskustva znam da telefon ima tendenciju da pada baš na te strane, i edva čekam da i to stigne, mnogo moćno mi izgleda. Silikonska je za sada super, ali hoću da imam par različitih pa da menjam. Od crystal case još ništa....nije stigla :smutny:

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Ja sam video na sajtu sve za nekoliko razlicitih modela futrola...
ex ivan87

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Bilo bi lepo da ovako nesto izadje :D

Slika

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

Meni je to odvratno.
Ne treba mi qwerty, a izgubili bismo ukupni dizajn zbog debljine. Ovako je bas taman. :uhuh:
iPhone 4.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

ex ivan87

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Marko_NS, tebi je taman nekome nije, tebi nije potrebna redovna tastatura nekome jeste... Meni bi ovakav model bio extra ali naravno svako kupuje ono sta mu odgovara.
Ceftriaxone, da, da procitao sam i nadam se da ce uskoro nesto detaljnije izaci pa da vidimo i kako izgleda i kakve su mu karakteristike. :D

Harthouse
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Nov 2007. 06:06

Post od Harthouse »

Ono što je već neko konstatovao, moram sad i ja da potvrdim... Pokušao sam da sam sebe nazovem i tačno je to, da nakon uspostavljanje veze, u slušalici jednom zazvoni telefon i tek onda se to manifestuje na Desire, tj. on zazvoni, što znači da ima nekog kašnjenja. Nisam siguran toliko da je to do Desire, već mislim da je to nešto do Telekoma :disgust:

Takođe, telefon mi se nešto tiho oglašava, iako sam izabrao fabričku melodiju i pojačao Desire "do daske". Isto tako, zvuk u slušalici je čist i jasan, mada mislim da bi mogao biti i glasniji :wacko:

Drugari, ne znam... Možda sve to umišljam. Voleo bih da se još neko javi sa takvim (ili sličnim) simptomima :wink:
HTC Desire + MIUI 0.11.12

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Mene baterija izludjuje,evo napunio sam ga oko 4,malo sam gledao nesto na netu,proverio mail,poslao nesto sms-ova,razgovarao 15ak min,i ostalo mi jos malo vise od pola baterije
ex ivan87

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Ceftriaxone, meni sa jedno dva sata muzike, bar pola sata poziva po danu, sat vremena neta preko mreže, ne wifi, i dosta poruka, par emailova, izgura bez problema od ranog jutra do ponoći, i još mu ostane bar trećina.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Ja kad god udjem u onaj advanced task manager,bar 10 aplikacija bude ukljuceno,samo od sebe...
ex ivan87

Lacky
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 07. Maj 2010. 10:41

Post od Lacky »

Ljudi doci do telefona je stvarno tesko :( ili te otkiu sa cenom ili nema.. cekam prvu turu u telenoru i uzimam ga

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od z10 »

Ceftriaxone: Moras da ih oznacis i podesis u settings-u da ih zatvara automatski . Ja koristim isti program i zavrsava mi posao .

Odgovori