HTC HD2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
problem je davno resen. odradi ovo i dobijaces slike normalne velicine (ja imam hd2 kupljen u telenoru)
Small MMS
It seems some other HTC devices has the same issue with resizing mms messages.
Here is a solution for another HTC Model but ive applied it to my Hd2/Leo and it's worked a treat.
Only difference is the registry you need to tweak are in a different file/location.
HK Local Machine\Software\Jataayu\MMS\SP
UserAgent = NokiaN95/11.0.026; Series60/3.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
UAProfile = http://nds1.nds.nokia.com/uaprof/NN95-1r100.xml
Reboot and then send yourself or have someone send you a pic via MMS and it should display full screen
ne brini zbog ovog nokia. mreza ce ti prepoznavati fon kao n95 samo u vezi mms, a za njega su uradili setovanje kako treba.
pozdrav
Small MMS
It seems some other HTC devices has the same issue with resizing mms messages.
Here is a solution for another HTC Model but ive applied it to my Hd2/Leo and it's worked a treat.
Only difference is the registry you need to tweak are in a different file/location.
HK Local Machine\Software\Jataayu\MMS\SP
UserAgent = NokiaN95/11.0.026; Series60/3.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1
UAProfile = http://nds1.nds.nokia.com/uaprof/NN95-1r100.xml
Reboot and then send yourself or have someone send you a pic via MMS and it should display full screen
ne brini zbog ovog nokia. mreza ce ti prepoznavati fon kao n95 samo u vezi mms, a za njega su uradili setovanje kako treba.
pozdrav
Poz svima
imam problem sa baterijom, zanima me da li ima neko slican problem. fon je nov i radio super ali odjednom mi se baterija ispraznila preko noci i evo sad mi je potrosio 20 % baterije za par sati.
Pogasio sam sve procese,unistalirao par programa koje sam stavio....nemoguce da je baterija vrisnula posle 15-20 dana....normano mi je radila i drzala po par dana. Rom je 2.09 i opet ponavljam radio super....
imam problem sa baterijom, zanima me da li ima neko slican problem. fon je nov i radio super ali odjednom mi se baterija ispraznila preko noci i evo sad mi je potrosio 20 % baterije za par sati.
Pogasio sam sve procese,unistalirao par programa koje sam stavio....nemoguce da je baterija vrisnula posle 15-20 dana....normano mi je radila i drzala po par dana. Rom je 2.09 i opet ponavljam radio super....
- serbian-boss
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 21:11
Marko_NS, Sauriann, Kupio sam telefon u telenoru pre mesec dana i NIJE zakljucan,koristim normalno 065 karticu ..........ne svidja mi se kod ovog telefona software sa oficijalnim romom.Uzasan je...u pocetku je radio dobro ali kasnije sam otkrio da je pun je bagova i koci uzasno,ne mogu da brisem veliku kolicinu por,,nece ponekad da mi prebaci na home screen,zablokira i kad pada kisa onaj brisac je poceo da mi secka
Odneo sam ga juce u telenor i dao im mob da ga srede,jer necu sa kuvanim romom da izgubim garanciju i cekao pola sata u Telenoru zbog guzve,poludeo sam
Da ga nisam platio puno razlupao bih ga 

- Sauriann
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 07. Maj 2009. 14:06
- :: HTC One
Činjenica da kod tebe rade druge kartice govori da nam telefoni nisu indetični. Moj je kupljen krajem Aprila i apsolutno nemam nikakvih problema sa radom telefona a instalirao sam šta sam stigao, prepravljao reg. fajlove i instalirao untrusted cab.-ove...serbian-boss napisao:Marko_NS, Sauriann, Kupio sam telefon u telenoru pre mesec dana i NIJE zakljucan,koristim normalno 065 karticu ..........ne svidja mi se kod ovog telefona software sa oficijalnim romom.Uzasan je...
Da li ti je telefon donekle brendiran (imaš li Telenor logo pri startup-u i da li je default wallpaper Telenror) jer kod mene jeste.
- serbian-boss
- Redovni učesnik
Sauriann, Na njemu nigde ne pise telenor,nije brendiran.Uzeo sam ga u delta sitiju ...ali sam proverio IMEI i sve se poklapa,originalan je telefon.Radio je perfektno ali mi je onda softverski prsao....mozda sam ga sa nekim app zeznuo.Da li mozes da zamislis da se toliko ukoci da jedno slovo pise 2 sekunde nekada.A kada otvorim konverzejsn mod u porukama,otvara mi 5 min poruke jer ih imam puno od ribe,a mob nece da ih izbrise,probao sam na sve nacine.... i dok ih ne otvori sve ne mogu da kucam uopste....Stisnem dugme da ga zakljucam i opet taknem bilo sta i on se nije zakljucao,skroz je zakazao.
Ako ne srede sve lepo,dici cu ih u vazduh
Zvace me za koji dan iz Telenora da dodjem po njega,vrv su mu reinstalirali softver.Isprobacu ga
Verujes mi da sam poludeo,sad nosim K700i,sljaka kao lud

- Whiplasher
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 04. Nov 2009. 15:04
- serbian-boss
- Redovni učesnik
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 22. Apr 2010. 18:52
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
spasa, odakle ti to da WM telefoni kasne sa detekcijom poziva? Ustvari sta tacno podrazumevas pod "detekcijom poziva" - detekciju da postoji poziv ili prepoznavanja pozivaoca (caller ID) ili nesto trece?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- serbian-boss
- Redovni učesnik
spasa, imao sam veliki problem sa telefonom,stalno mi je izbacivao error Manila exe. izbacivao me je iz poruka,blokirao i sada su mi javili da mu je otisao neki kostur,sta god to bilo x)) ali je vezano ja mislim sa software-om,jer su rekli da su mi instalirali neki drugi software i trazili su 2000 od Telenora 

>> spasa,
Користим овај телефон већ пар месеци, и стварно сам одушевљен. Користим на њему све живо: сурфујем на нету, гледам филмове стално (Core Player), GPS (iGO), и све што доноси предност овако великог екрана (један од главних разлога зашто сам и купио овај модел).
Наравно, ништа није савршено, па тако ни овај телефон. Искрено, по мени фотоапарат није неког квалитета (иако је 5 мегапиксела), резолуције јесте велика, али квалитет слика је осредњи. Највећа мана овог телефона је изостанак секундарне камере за видео позиве. Ово је једина ствар на овом телефону која ми стварно смета, јер ја у Теленору имам видео позиве по цени обичних, и криво ми је што не могу да користим ту опцију.
Остало је све фантастично, телефон је брз, ниједном ми није закуцао, нисам радио софтверски ресет ниједанпут.
Користим овај телефон већ пар месеци, и стварно сам одушевљен. Користим на њему све живо: сурфујем на нету, гледам филмове стално (Core Player), GPS (iGO), и све што доноси предност овако великог екрана (један од главних разлога зашто сам и купио овај модел).
Наравно, ништа није савршено, па тако ни овај телефон. Искрено, по мени фотоапарат није неког квалитета (иако је 5 мегапиксела), резолуције јесте велика, али квалитет слика је осредњи. Највећа мана овог телефона је изостанак секундарне камере за видео позиве. Ово је једина ствар на овом телефону која ми стварно смета, јер ја у Теленору имам видео позиве по цени обичних, и криво ми је што не могу да користим ту опцију.
Остало је све фантастично, телефон је брз, ниједном ми није закуцао, нисам радио софтверски ресет ниједанпут.