HTC HD2 ili HTC Desire ili Iphone 3gs?!
hibiskus, Jel moze malo pojasnjenje tog super svemocno neverovatnog super AMOLED ekrana?
Recimo,da li je bolja osetljivost od Iphona?I da li na toj Badi,mogu da instaliram aplikacije kao na ovim telefonima?
dimi89, Da li bez hakovanja HD2 mogu da koristim one najbitnije aplikacije,posto ne bih bas voleo da toliko ulazim u te detalje pa posle nesto da zeznem jer nisam bas poznavalac WM-a.
Recimo,da li je bolja osetljivost od Iphona?I da li na toj Badi,mogu da instaliram aplikacije kao na ovim telefonima?
dimi89, Da li bez hakovanja HD2 mogu da koristim one najbitnije aplikacije,posto ne bih bas voleo da toliko ulazim u te detalje pa posle nesto da zeznem jer nisam bas poznavalac WM-a.
Nokia Lumia 1520
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Adams, na Windows Mobile nema potrebe za "hakovanjem". Sto se tice Super AMOLED ekrana njihova prednost je u fantasticnom kvalitetu prikaza, kontrastu, vidljivosti na dnevnoj svetlosti itd (u cemu su znatno bolji od bilo kog Iphona ili bilo cega drugog na trzistu). Bada jeste smart OS, ali je platforma potpuno nova i jos uvek nema puno aplikacija.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Adams, kao sto je tomas.hokenberi, reko nema hakovanja kod WM-a.Ja sam hteo da se nasalim i pokazem ti koliko je WM open i naveo ti samo jedan primer (samo jedan i postoji) kad ti moras da instaliras SDKcerts zbog drugih aplikacija.Inace taj fajl je manji od 1 mb-a i instalira se tako sto kliknes na njega sacekas instaliaciju do kraja i to je to.Cak i ne restartujes telefon posle toga.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
hibiskus, Pa recimo mogao bi da dodas oko ekrana uvezi osetljivosti.Gledao sam na YT da je stvarno kvalitetniji u prikazu slike u odnosu na Iphone ali da li je i isto tako osetljiv i tecan kao IP?
I da,da li bih na badi mogao da koristim Skype,primam i-mail,jer na Telenoru imam aktiviranu opciju mail u pokretu ali za to mi treba i aparat koji to moze da podrzi.

I da,da li bih na badi mogao da koristim Skype,primam i-mail,jer na Telenoru imam aktiviranu opciju mail u pokretu ali za to mi treba i aparat koji to moze da podrzi.

Nokia Lumia 1520
- tomas.hokenberi
- Moderator
Adams, da primas e-mail naravno da mozes. Sto se tice usluge "e-mail u pokretu", na sajtu telenora pise:
Cini mi se da Skype jos nema aplikaciju za Bada platformu ali nisam 100% siguran. Sto se tice osetljivosti ekrana na dodir - Wave ima kapacitivni ekran pa bi odziv na dodir trebao da bude slican onome na Iphone-u.
Ako Samsung Wave podrzava Active Sync i Microsoft Exchange onda ce raditi. Na nekim sajtovima pise da podrzava, npr ovde.Aparati
Svi aparati sa Windows Mobile ili Symbian operativnim sistemima, odnosno aparati koji podržavaju Active Sync funkcionalnost mogu se koristiti uz Mail pro servis.
Cini mi se da Skype jos nema aplikaciju za Bada platformu ali nisam 100% siguran. Sto se tice osetljivosti ekrana na dodir - Wave ima kapacitivni ekran pa bi odziv na dodir trebao da bude slican onome na Iphone-u.
Adams, pogledaj ovo http://www.youtube.com/watch?v=Vg_caxRB ... re=related
Meni je ovo neverovatno, pa svi koji se malo bolje razumeju i imaju mogucnost da uporede neka kazu svoje misljenje...
Ali ja bi se ipak odlucio za HD2, koji i razmisljam u skorije vreme da kupim
Meni je ovo neverovatno, pa svi koji se malo bolje razumeju i imaju mogucnost da uporede neka kazu svoje misljenje...
Ali ja bi se ipak odlucio za HD2, koji i razmisljam u skorije vreme da kupim

Nije nameštaljka na koliko god da staviš osvetljenje i na jednom i drugom Amoled će izgledati mnogo "živopisnije", jednostavno tako Amoled izgleda. Nije da je "običan" ekran loš ali kada staviš pored Amoleda TFT deluje isprano.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Pffff pa nije fora samo oni da imaju to.
Poceo je malo da me zanima sada ovaj Wave zahvaljujuci hibiskus, koji je prosirio izbor.Samo sad ne znam da li da mu se zahvalim ili ne.
Ne znam gde li bih mogao da procackam malo ovaj Wave,koliko god ga hvalili ipak ja to ne bih nista uzimao dok ne pogledam.

Poceo je malo da me zanima sada ovaj Wave zahvaljujuci hibiskus, koji je prosirio izbor.Samo sad ne znam da li da mu se zahvalim ili ne.

Ne znam gde li bih mogao da procackam malo ovaj Wave,koliko god ga hvalili ipak ja to ne bih nista uzimao dok ne pogledam.
Nokia Lumia 1520
Adams, haha ja sam samo "izlobirao" da se na upraznjeno mesto (umesto iPhone-a) postavi ambasador drzave Samsung
. Pa ako si iz Beograda, pogledaj ovde na sajtu, ima ga u par prodavnica pa testiraj, a i imas topic na forumu. I ne biraj puno, sto vise biras to ces se vise iznervirati kad, po Marfijevom zakonu, mesec dana nakon sto si uzeo telefon izadje neki novi sa nekom novom tehnologijom i ti kazes "pa sto ne sacekah" 

hibiskus, nazalost nisam iz Bgda ali sam cesto tamo,kao recimo sad,ali ne znam da li rade neke radnje nedeljom. 
Iskreno ne verujem da u skorije vreme moze da se pojavi nesto toliko inovativno sem recimo Windows 7.
Malopre sam video da HD2 ima samo 65k boja,procitao sam da je toliko predvidjeno za WM ali da nije to previse malo?

Iskreno ne verujem da u skorije vreme moze da se pojavi nesto toliko inovativno sem recimo Windows 7.
Malopre sam video da HD2 ima samo 65k boja,procitao sam da je toliko predvidjeno za WM ali da nije to previse malo?

Nokia Lumia 1520
- tomas.hokenberi
- Moderator
Adams, nema veze to sa potrosnjom baterije - ekrani koje koriste WM uredjaji cesto sami podrzavaju mnogo vise boja. Broj boja je (namerno) oganicenje Windows Mobile OS-a i vezano je za nacin rada grafickog podsistema. 64K (nije 65K vec 64K = 64x1024=65536 boja) uopste malo, za 99% primena neces primetiti nikakvu razliku zbog broja boja.
- tomas.hokenberi
- Moderator
Adams, kakva je situacija kod nasih provajdera moze se i to desiti, ali verujem da ces ga naci.