Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
Ljudi imam problem sa operom mobile kao i opera mini...Pre sam kad idem preko wifija na face imao full sajt pregled kao i chat na njemu,sto je bilo kao da idem laptopom na net...Sad nece da mi otvori full sajt niti ima opciju za njega.nije mi stiklirano mobile wiev niti nista tome slicno...Prvo sam probao sa operom mini pa operom mobile ali dzaba,ona opcija na faceu sto je bila na dnu ranije "full site wiev" vise je nema...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb
E narode jel nekom otisao touchscreen na ovom fonu?
Bagovao mi je par dana malo po malo,tj zablokira ali se povrati u normalu,ali sad je vec otisao u tri lepe.
Nosio sam ga u neki servis i oni mi rekose da mi je otisao touchscreen kabal koji po njima kosta original 45 evrica,a kopija 30e.
Ne znam sta mi je ciniti,pa ako je neko imao slican problem nek pomaze

Bagovao mi je par dana malo po malo,tj zablokira ali se povrati u normalu,ali sad je vec otisao u tri lepe.

Nosio sam ga u neki servis i oni mi rekose da mi je otisao touchscreen kabal koji po njima kosta original 45 evrica,a kopija 30e.
Ne znam sta mi je ciniti,pa ako je neko imao slican problem nek pomaze
kad vec ides preko wifi-a idi na touch.facebook.com i dole imas opciju za full sajtvostezmaj napisao:Ljudi imam problem sa operom mobile kao i opera mini...Pre sam kad idem preko wifija na face imao full sajt pregled kao i chat na njemu,sto je bilo kao da idem laptopom na net...Sad nece da mi otvori full sajt niti ima opciju za njega.nije mi stiklirano mobile wiev niti nista tome slicno...Prvo sam probao sa operom mini pa operom mobile ali dzaba,ona opcija na faceu sto je bila na dnu ranije "full site wiev" vise je nema...

Ja sam danas update-ovao na v51 i ono sto sam primetio kao poboljsanje je brzi odziv touchscreen-a i kinetic scroll-a, RDS ja nisam primetio da se popravio tj ako se dobro secam on treba da kada nadjemo frekvenciju stanice, recimo TopFM, da umesto njene frekvencije ispise naziv same radio stanice u ovom slucaju TopFM, ali on to ne radi, ako sam pogresio oko uloge RDS neka mi neko ispravi.
Takodje i meni se desavalo da kada pritisnem taster za brisanje da on poludi i nastavi da brise bez prestanka, ali ovo mi se ne desava bas cesto pa cu videti sta ce biti na v51.
To je za sada sto sam primetio
Takodje i meni se desavalo da kada pritisnem taster za brisanje da on poludi i nastavi da brise bez prestanka, ali ovo mi se ne desava bas cesto pa cu videti sta ce biti na v51.
To je za sada sto sam primetio

- nikola5800
- Banned
- Pridružio se: Sre, 09. Jun 2010. 14:30
Ma njima je najbitnije da se pojavljuju apdejti , kada za apdejt dodje vreme onda lepo napisu neki changelog koji nema veze sa zivotom, kazu da su popravili opsti performans sto je naravno notorna glupost.Apdejti im sluze samo za to da ne bi mogli da upotrebljavamo helloox jer mnogi ne zele da hakuju telefon na najnoviji nacin u strahu da nesto ne zaj...
Nego , sto je svima toliko bitan taj RDS?Mene najvise nervira ovaj nokijin browser , mislim da je jos gori nego na v50.
Nego , sto je svima toliko bitan taj RDS?Mene najvise nervira ovaj nokijin browser , mislim da je jos gori nego na v50.
Nokia5800xmRed BRICKED...HP iPAQ rw6815...HP iPAQ hw6915...
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
sta te briga bar si FENCYsnenad napisao:Ode danas telefon na servis. Samo se nadam da neću morati da čekam ceo rok od 45 dana da mi srede ekran. Do tad šetam 6500 classic pink (u telenoru baš imaju izbor zamenskih telefona, nema šta, ja njiga komp a oni meni kantu i to još pink, znači strašno)

nego meni se desavalo da kad hocu da obrisem neku rec on obrise sve u poruci,kao da se touch zaglavi a na 5530 nisam imao problema,inace ostalo ok frecera!!!!
- Nebojsa92x
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 06:02
Da li je za instaliranje aplikacija na 5800 potrebno neko otlkljucavanje telefona ili tako nesto? Skoro sam uzeo ovaj telefon a i nikad nisam imao posla sa symbian-om pa ne znam 
I kad mi se ugasi zbog prazne baterije, stavim ga na punjac i jedva ga upalim ne znam ni ja kako
Kad stisnem ON/OFF dugme on samo zavibrira i ne pali se
Ne znam ni sam kako uspem da ga upalim. Zasto je to tako? 

I kad mi se ugasi zbog prazne baterije, stavim ga na punjac i jedva ga upalim ne znam ni ja kako

-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
- :: Huawei P40 Pro
Nebojsa92x,Linkovi ka korisnim temama i uputstvima. Ovde ces naci sve sto te interesuje!
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue