Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

sage, meni se desavalo ovo sa porukama, ali samo kad predjem u drugu ili trecu poruku prilikom kucanja. Da budem jasam desilo mi se samo jednom ili dva puta.

aleksa87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 09. Dec 2006. 21:20

Post od aleksa87 »

sage, i meni se desava to sam porukama, uglavnom kada pretisnem strelicu i kada je telefon u vertikalnom polozaju (na alfanumerickoj tastaturi)
LG Nexus 4 16GB

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Ljudi imam problem sa operom mobile kao i opera mini...Pre sam kad idem preko wifija na face imao full sajt pregled kao i chat na njemu,sto je bilo kao da idem laptopom na net...Sad nece da mi otvori full sajt niti ima opciju za njega.nije mi stiklirano mobile wiev niti nista tome slicno...Prvo sam probao sa operom mini pa operom mobile ali dzaba,ona opcija na faceu sto je bila na dnu ranije "full site wiev" vise je nema...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

rkeu
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 19. Okt 2009. 13:43

Post od rkeu »

E narode jel nekom otisao touchscreen na ovom fonu? :unsure:
Bagovao mi je par dana malo po malo,tj zablokira ali se povrati u normalu,ali sad je vec otisao u tri lepe. :cry:
Nosio sam ga u neki servis i oni mi rekose da mi je otisao touchscreen kabal koji po njima kosta original 45 evrica,a kopija 30e.
Ne znam sta mi je ciniti,pa ako je neko imao slican problem nek pomaze

sage
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 20. Jan 2009. 02:55

Post od sage »

@Snenad, Aleksa87

Eto imamo znaci isti prob. Sta li je u pitanju? To mi je pocelo od kako sam update na v5, pre toga nije bilo. To ume bas da me iznervira :x

Dymatize
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Jul 2007. 20:10

Post od Dymatize »

vostezmaj napisao:Ljudi imam problem sa operom mobile kao i opera mini...Pre sam kad idem preko wifija na face imao full sajt pregled kao i chat na njemu,sto je bilo kao da idem laptopom na net...Sad nece da mi otvori full sajt niti ima opciju za njega.nije mi stiklirano mobile wiev niti nista tome slicno...Prvo sam probao sa operom mini pa operom mobile ali dzaba,ona opcija na faceu sto je bila na dnu ranije "full site wiev" vise je nema...
kad vec ides preko wifi-a idi na touch.facebook.com i dole imas opciju za full sajt ;)

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

sage, u pitanju je bug. Izašao je v51 sa ispravljenim bugovima proveri da li postoji za tvoj product code.

Dymatize
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Dymatize »

jer ima neko utiske o v.51 ?

da znam da li da skidam :D

Esseker
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
:: Huawei P40 Pro

Post od Esseker »

Dymatize, Ne verujem da ga je neko jos skinuo,ali ako zelis,zasto ne probas,uostalom,vec je ha****an!!! Tako da ako imas zelje i volje,izvoli,pa javi "utiske"! 8) 8) 8)
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Dymatize napisao: kad vec ides preko wifi-a idi na touch.facebook.com i dole imas opciju za full sajt ;)
Svaka cast druze!!!Ziv bio!!!
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

Ja sam danas update-ovao na v51 i ono sto sam primetio kao poboljsanje je brzi odziv touchscreen-a i kinetic scroll-a, RDS ja nisam primetio da se popravio tj ako se dobro secam on treba da kada nadjemo frekvenciju stanice, recimo TopFM, da umesto njene frekvencije ispise naziv same radio stanice u ovom slucaju TopFM, ali on to ne radi, ako sam pogresio oko uloge RDS neka mi neko ispravi.
Takodje i meni se desavalo da kada pritisnem taster za brisanje da on poludi i nastavi da brise bez prestanka, ali ovo mi se ne desava bas cesto pa cu videti sta ce biti na v51.
To je za sada sto sam primetio :-)

Dymatize
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Dymatize »

^
a music player ostao isti ?
(bez search-a)

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

Na zalost da :cry:
Izgleda da se nokia nije nesto preterano potrudila da popravi nedostatke iz prethodnih verzija sto je sramno za kompaniju svog ranga.

nikola5800
Banned
Pridružio se: Sre, 09. Jun 2010. 14:30

Post od nikola5800 »

Ma njima je najbitnije da se pojavljuju apdejti , kada za apdejt dodje vreme onda lepo napisu neki changelog koji nema veze sa zivotom, kazu da su popravili opsti performans sto je naravno notorna glupost.Apdejti im sluze samo za to da ne bi mogli da upotrebljavamo helloox jer mnogi ne zele da hakuju telefon na najnoviji nacin u strahu da nesto ne zaj...
Nego , sto je svima toliko bitan taj RDS?Mene najvise nervira ovaj nokijin browser , mislim da je jos gori nego na v50.
Nokia5800xmRed BRICKED...HP iPAQ rw6815...HP iPAQ hw6915...

sage
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 20. Jan 2009. 02:55

Post od sage »

@snenad nema jos uvek update za moj code.
Stvarno je bez veze sto nema opcija "find"u music playeru. Ima ono ispisivanje slova prilikom skrolovanja ali meni to ne znaci puno.

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

Ode danas telefon na servis. Samo se nadam da neću morati da čekam ceo rok od 45 dana da mi srede ekran. Do tad šetam 6500 classic pink (u telenoru baš imaju izbor zamenskih telefona, nema šta, ja njiga komp a oni meni kantu i to još pink, znači strašno)

aleksa87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 09. Dec 2006. 21:20

Post od aleksa87 »

ono sto sam ja primetio u v51, je da je kinetik skrol poboljsan sto se lepo oseca u music playeru i u imeniku.
I vibracija je izmenjena, ne mogu da definisem da li je bolje ili gore... po meni je slabija na nivoima 1 i 2
LG Nexus 4 16GB

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

snenad napisao:Ode danas telefon na servis. Samo se nadam da neću morati da čekam ceo rok od 45 dana da mi srede ekran. Do tad šetam 6500 classic pink (u telenoru baš imaju izbor zamenskih telefona, nema šta, ja njiga komp a oni meni kantu i to još pink, znači strašno)
sta te briga bar si FENCY :)
nego meni se desavalo da kad hocu da obrisem neku rec on obrise sve u poruci,kao da se touch zaglavi a na 5530 nisam imao problema,inace ostalo ok frecera!!!!

Nebojsa92x
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 06:02

Post od Nebojsa92x »

Da li je za instaliranje aplikacija na 5800 potrebno neko otlkljucavanje telefona ili tako nesto? Skoro sam uzeo ovaj telefon a i nikad nisam imao posla sa symbian-om pa ne znam :smutny:
I kad mi se ugasi zbog prazne baterije, stavim ga na punjac i jedva ga upalim ne znam ni ja kako :( Kad stisnem ON/OFF dugme on samo zavibrira i ne pali se :( Ne znam ni sam kako uspem da ga upalim. Zasto je to tako? :(

Esseker
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
:: Huawei P40 Pro

Post od Esseker »

Nebojsa92x,Linkovi ka korisnim temama i uputstvima. Ovde ces naci sve sto te interesuje!
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue

Odgovori