Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
E ljudi , jedno pitanje . Ne znam jesam li na ovom forumu citao ili na nekom drugom , ali nebitno . Kako se mogu iskljuciti one tri tipke...tj. svjetlo ... Da ne svjetle . Znam da nema opcije na tel za to , ali postoji nacin... Samo sam zaboravio
mazzy, Podesavanja/Svetla obavestenja/Svetlo obavestenja/Prijavljeni dogadjaji/i odstikliras sve!!! Tako je bar kod mene. Ali trepne na svakih sat vremena,koji su zanemarljivi! Nadam se da sam pomogao!!!
Esseker, u medjuvremenu sam nasao to . Telefon treba biti hackovan i te stvari ..A Inace, trebalo mi je da svijetla od sve tri tipke ne rade, nikada ... nisi me razumio
mazzy, imas aplikaciju LightCTRL (proguglaj) pomocu koje mozes da ugasis sva svetla osim ekrana. To sam ja uradio, jer mi ona tri svetla na dugmicima (zeleno, belo, crveno) deluju uzasno jeftino i kineski, a da ne govorimo sto odvlace paznju od (sjajnog) ekrana.
Edit: Telefon ne mora biti hackovan za ovu app (moj nije, posto ne volim da se zamlacujem s tim)
Ja ne znam da ima , ja sam citao neshto sa bluetooth adapterom , ali slabo radi ... Ako hoces da radis update preko telefona , nadji negdje wi fi i odradi : ) to : )
E sad ja jedno pitanje da postavim. Koji program za vrijeme da skinem, da mi na desktopu stoji ( kao widget ). Prije sam imao accuweather i stajalo je na displayu , sada ne mogu da nadjem
Citao sam ovde kao da se prvo skine update, pa da se onda instalira, jer ako ne daj boze pukne net tokom ili instalacije ode sve da ne kazem gde Al` ja ne znam gde mogu da skinem v50
EDIT: Nasao sam ja AccuWeather, al` ne mogu da ga isprobam jer nemam kredita Poslacu ti link na PM
Poslednja izmena od Nebojsa92x u Pon, 16. Avg 2010. 23:58, izmenjeno 1 put ukupno.
Evo sad skidam, pa ako uspem uspeo sam Prvi put radim ovako nesto i to sam, valjda ce da ispadne dobro
------
Sredjeno Prebrodio sam i to Al sam se presekao kad mi je izbacio da instalacija treba da pocne i da ne vadim kabl i ja idem ok, i on mi iskljuci automatski konekciju izmedju telefona i kompa, al da kucnem u drvo radi
------
Primetio sam da mi se telefon ne puni kad je na USB-u Jel ima neko podesavanje za to?
Nebojsa92x, za to nema podesavanja,i nije moguce to nastelovati. Proizvodjac je to tako uradio,i mi ne mozemo nista protiv toga!!! Neznam,po meni je bolje kada ga punim samo preko punjaca,ne volim ta punjenja preko USB-a!
Nisam ja ni mislio da ga punim preko USB-a nego sam ga drzao duze vreme zbog sredjivanja, i vidim da se ne puni, a znam da se vecina telefona puni dok je na USB-u pa mi je to bilo cudno
Nebojsa92x, sad kad vise nemws strah od update-a sledeci korak je JAF i CFW
Esseker, na tvoju zalost, a nasu srecu evropska unija je propisala pravilo, a ostali ga usvojili, da svi telefoni od sledece godine imaju jedinstvene punjace i standard ce biti micro usb ako se ne varam
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.