Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

E ljudi , jedno pitanje . Ne znam jesam li na ovom forumu citao ili na nekom drugom , ali nebitno . Kako se mogu iskljuciti one tri tipke...tj. svjetlo ... Da ne svjetle . Znam da nema opcije na tel za to , ali postoji nacin... Samo sam zaboravio :roll:

Esseker
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
:: Huawei P40 Pro

Post od Esseker »

mazzy, Podesavanja/Svetla obavestenja/Svetlo obavestenja/Prijavljeni dogadjaji/i odstikliras sve!!! Tako je bar kod mene. Ali trepne na svakih sat vremena,koji su zanemarljivi! Nadam se da sam pomogao!!! 8)
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

Esseker, u medjuvremenu sam nasao to . Telefon treba biti hackovan i te stvari ..A Inace, trebalo mi je da svijetla od sve tri tipke ne rade, nikada ... nisi me razumio :D

vuchko987
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 20:06

Post od vuchko987 »

mazzy, imas aplikaciju LightCTRL (proguglaj) pomocu koje mozes da ugasis sva svetla osim ekrana. To sam ja uradio, jer mi ona tri svetla na dugmicima (zeleno, belo, crveno) deluju uzasno jeftino i kineski, a da ne govorimo sto odvlace paznju od (sjajnog) ekrana.

Edit: Telefon ne mora biti hackovan za ovu app (moj nije, posto ne volim da se zamlacujem s tim)

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

vuchko987 napisao:mazzy, imas aplikaciju LightCTRL (proguglaj) pomocu koje mozes da ugasis sva svetla osim ekrana.
ej hvala ti . Evo radi . Svaka cast 8)

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

Vratili su mi telefon sa servisa za samo 5 dana. Svaka čast Telenoru. Promenjen LCD. Sad opet vidim stvari na ekranu.

Nebojsa92x
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 29. Jul 2010. 06:02

Post od Nebojsa92x »

Jel je potreban antivirus na 5800? Ako jeste koji koristite ili koji se najbolje pokazao ako ih ima vise :)

Esseker
Mobil fan
Mobil fan

Post od Esseker »

Nebojsa92x, brate,nije ti potreban anti-virus. Jedini virus koji mozes da zakacis je onaj sa kompa kada ga povezes u mass-storage-u. 8) 8) 8)

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

Nebojsa92x, imas mnogo antivirusa za 5800 ali jedina stvar koju dobijas njihovom instalacijom je gubitak rama.

Nebojsa92x
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Nebojsa92x »

Znaci nema nikakve vajde od antivirusa. Video sam na yt da neki lik ima antivirus na 5800 pa reko da vas priupitam :) Hvala momci na odgovorima :)

Nebojsa92x
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Nebojsa92x »

Za update na v50 mi treba neko otkljucavanje ili mogu normalno preko PC Suite-a da ga update-ujem? :unsure:

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

pa ako ima za tvoj kod update mozes samo Pc Suite , ako nema, promjeni i uradi :D

Izmenila Ninolina:: nemoj da citiras poruku koja je odmah iznad tvoje.. Podrazumeva se da na nju odgovaras.. Obavezno procitaj pravila foruma..

Nebojsa92x
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Nebojsa92x »

A jel mogu nekako da povezem telefon sa netom na kompu, posto sam video da ima opcija da povezem komp sa netom na telefonu?

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od mazzy »

Ja ne znam da ima , ja sam citao neshto sa bluetooth adapterom , ali slabo radi ... Ako hoces da radis update preko telefona , nadji negdje wi fi i odradi : ) to : )

E sad ja jedno pitanje da postavim. Koji program za vrijeme da skinem, da mi na desktopu stoji ( kao widget ). Prije sam imao accuweather i stajalo je na displayu , sada ne mogu da nadjem :o

Nebojsa92x
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Nebojsa92x »

Citao sam ovde kao da se prvo skine update, pa da se onda instalira, jer ako ne daj boze pukne net tokom ili instalacije ode sve da ne kazem gde :smutny: Al` ja ne znam gde mogu da skinem v50 :(

EDIT: Nasao sam ja AccuWeather, al` ne mogu da ga isprobam jer nemam kredita :( Poslacu ti link na PM
Poslednja izmena od Nebojsa92x u Pon, 16. Avg 2010. 23:58, izmenjeno 1 put ukupno.

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

Nebojsa92x, ako pukne net nista strasno. jer update pocinje tek ga se skine ceo. dakle dokle god ne skine svih 150mb ne krece update.

Nebojsa92x
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Nebojsa92x »

Evo sad skidam, pa ako uspem uspeo sam :disgust: Prvi put radim ovako nesto i to sam, valjda ce da ispadne dobro :D
------
Sredjeno :D Prebrodio sam i to :D Al sam se presekao kad mi je izbacio da instalacija treba da pocne i da ne vadim kabl i ja idem ok, i on mi iskljuci automatski konekciju izmedju telefona i kompa, al da kucnem u drvo radi :D
------
Primetio sam da mi se telefon ne puni kad je na USB-u :( Jel ima neko podesavanje za to?

Esseker
Mobil fan
Mobil fan

Post od Esseker »

Nebojsa92x, za to nema podesavanja,i nije moguce to nastelovati. Proizvodjac je to tako uradio,i mi ne mozemo nista protiv toga!!! Neznam,po meni je bolje kada ga punim samo preko punjaca,ne volim ta punjenja preko USB-a! 8) 8) 8)

Nebojsa92x
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Nebojsa92x »

Nisam ja ni mislio da ga punim preko USB-a nego sam ga drzao duze vreme zbog sredjivanja, i vidim da se ne puni, a znam da se vecina telefona puni dok je na USB-u pa mi je to bilo cudno :)

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

Nebojsa92x, sad kad vise nemws strah od update-a sledeci korak je JAF i CFW

Esseker, na tvoju zalost, a nasu srecu evropska unija je propisala pravilo, a ostali ga usvojili, da svi telefoni od sledece godine imaju jedinstvene punjace i standard ce biti micro usb ako se ne varam

Odgovori