Nokia X6

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Dark Phoenix, u svakom slučaju, teško da ćeš moći avi da gledaš u originalu. Probaj UC Player ( ja ga lično koristim za postojeće mp4 klipove jer je za nijansu manja pikselizacija, ali nije toliko primetno osim cepidlakušama poput mene ). Nisam probao avi/mkv, ali novije konvertovan YT flv secka.
Nokia Lumia 630

ETF.Mickey
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 16. Jul 2010. 12:19

Post od ETF.Mickey »

Dark Phoenix Sto se tice igri i aplikacija to imas na ovom linku

Ja imam problem sa muzickim playerom. Kao prvo recicu kako prebacujem pesme sa kompa: Preko USB-a -> Mass storage -> Sounds -> Digital Problem se sastoji u sledecem: dacu jedan primer, lakse mi je da objasnim: Prebacivao sam pesme Monteniggers-a i kada udjem na 'Artists' oni su mi se rasporedili u dve grupe zato sto je jednoj grupi pesama (18 ) kao artist stojalo Monteniggers, dok je drugoj grupi(10) stojalo MNiggers. Sada sam ja ovoj grupi od 10 pesama promenio ime autora u Monteniggers, i one su se prebacile kod ovih prvih, tako da ih je sada tamo 28, medjutim kada udjem u 'Artists' i dalje imam da biram MNiggers(ispod mi pise 10songs) medjutim kad udjem nema nista i samo pise '(no albums)'
Imam jos slicnih problema uglavnom prouzrokovanih time sto nisam promenio artist i album pesama pre nego sto sam ih ubacio u telefon. Jel ima neko neki predlog kako da se resim ovog MNiggers-a? :D

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od djolex »

ETF.Mickey, ako sam te dobro razumeo, imaš problem sa tagovanjem pesama. ID3 tagovi mogu samo da se preko kompa trajno upišu što znači da iako bilo šta na telefonu promeniš ( Artist, Album, Godinu, itd. ), to tu ostane sve dok ne uradiš hard reset, a ne utiče na trajnu promenu ID3 taga.
Isto važi i za Album Art -> ako hoćeš da ga staviš u tag, koristi MediaMonkey ( jer svaki album art koji je do 600x600 učita za 1-2 sekunde dok na drugim programima kad postavim, čekam od 5 do 10 sekunde )
Nokia Lumia 630

ETF.Mickey
Novajlija
Novajlija

Post od ETF.Mickey »

Pa sad znam kako unapred da ubacujem pesme, medjutim ne znam kako da ispravim vec ucinjenu gresku opisanu u mom prethodnom postju ;)

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od djolex »

Probaj da refresh-uješ playlistu, možda će to rešiti problem. Ako je i dalje ista situacija, probaj sa isključivanjem i uključivanjem telefona pa na refresh ( meni kad isprve ne radi, vadim mem. karticu na živo pa je ubacim kad uključim music payer, ali pošto je X6 nema, to pada u vodu... )
Nokia Lumia 630

ETF.Mickey
Novajlija
Novajlija

Post od ETF.Mickey »

Pokusao sam to jos ranije, ali nista nije pomoglo. Nije mi to neki problem, ali hteo bih da sve bude 'cisto' :roll:

scepo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 04. Avg 2008. 19:28

Post od scepo »

Pozdrav
Ako nekome nije teško da iznese kakva su njegova iskustva sa X6 , da li ste pogriješili što ste ga uzeli i tako to :D , bio bih mu zahvalan , i što preporučujete da li X6 ili N97 . Hvala 8)

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

pre bih uzeo x6 nego n97...
em je jeftiniji em ima kapacitivni touch...
za ostalo necu da se mesam koristio sam ga svega par dana!!!! :uhuh: :uhuh:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

scepo već je bilo slično pitanje d an epišem isto i mislim da sam negde napisao razlog zašto sam uzeo baš x6 tada.mislim da do sada nisam napravio grešku što sam tako postupio,.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

GameBoy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 26. Mar 2009. 20:51

Post od GameBoy »

ja sam bio i zaboravio za ovaj forum :oops: al eto doso da pogledam sta ima :D e da se vratimo na X6,taman kad sam odlucio uzeti ovaj fon,dobio sam jeftino jedan drugi fon pa nisam :( ali eto sad opet namjeravam da kupim ovaj fon pa me zanima koja je otprilika najeftinija cjena u Srbiji i regionu (malo sam tanak sa parama :D

scepo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od scepo »

Kupio sam X6 16GB , kod nas u PG je cijena 260 eura .
Intresuje me sljedece , desava mi se kad me neko zove da mi u sred zvonjenja na jedan sekund prestane zvonit (melodija se utisa )pa opet nastavi , takodje kad me neko zove nekad imam opciju da se na ekran javim povlacenjem zelene crtice (answer) a nekad toga nema kad me zovu :o ?? Je li i vama tako ? Verzija softvera je 20.0.005 .... Ima li novije verzije softvera ?

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

scepo zelena strelica se javlja kada se mob zaključa tako da to niej do sw.što se stišavanja tiče možda je samo u pitanju melodija..
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

scepo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od scepo »

VeNoM hvala na odgovoru :wink: , kako si zadovoljan baterijom . koliko ti traje ?
Da nije neko ubacivao navigaciju i koju je najbolje staviti 8)

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

pa mislim da ti je najbolje da stavis Garmin XT,ne znam koja jos navigacija i ide za simbian ovaj radi savrseno!!! 8)

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Ndrive и Garmin су добри са мапама за Србију, постоји и још пар програма али су мапе никакве...
Остала питања постави у теми за ГПС у Кафићу.

skar
Скар, са пс берзе? :)
Слобода или смрт

ETF.Mickey
Novajlija
Novajlija

Post od ETF.Mickey »

Meni se kod telefona svidja sto mogu da pisem vise poruka odjednom: kad udjem u contacts i nadjem nekog u imeniku i kliknem da mu posaljem poruku mogu da napisem celu poruku i da izadjem (na ono crveno dugme) i da mi se opet otvori iskucana poruka kad opet udjem u contacts; u isto vreme to mogu da uradim kad udjem u poruke preko 'new message' i preko onih kontakta koji su na desktopu :)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

scepo baterija traje koliko ga mucim-šalu na stranu u proseku 2-2.5 dana.zadovoljan sam fonom samo čekam kada će zima pa da vidim koje će mučenje da bude sa njime.

scepo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od scepo »

Koji je program potrebno instalirati da bi mogao da se prati video sa sajta na tel , npr - http://www.b92.net/video/ :blinky:

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od skar »

bestboy napisao:Ndrive и Garmin су добри са мапама за Србију, постоји и још пар програма али су мапе никакве...
Остала питања постави у теми за ГПС у Кафићу.

skar
Скар, са пс берзе? :)
da bro,i odatle :D :D :D
da li je moguce nabaciti widgete na x6 kao i na n97??? koriste istu ver.OS

scepo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od scepo »

Da vas pitam , kad pregledam net sa telefonom javlja mi da je memori popunjena :shock: , nije mi jasno zasto kao i kad povezem sa racunarom i izaberem pc suite i memorija telefona i ova od 16 gb mi je osjencena crvenom bojom i pise nema vise memorije :dry: . Factor settings je li mu to faktor reset i da li da to uradim , oce li to rijesit stvar ??

Odgovori