Nokia X6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Dark Phoenix, u svakom slučaju, teško da ćeš moći avi da gledaš u originalu. Probaj UC Player ( ja ga lično koristim za postojeće mp4 klipove jer je za nijansu manja pikselizacija, ali nije toliko primetno osim cepidlakušama poput mene ). Nisam probao avi/mkv, ali novije konvertovan YT flv secka.
Nokia Lumia 630
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 16. Jul 2010. 12:19
Dark Phoenix Sto se tice igri i aplikacija to imas na ovom linku
Ja imam problem sa muzickim playerom. Kao prvo recicu kako prebacujem pesme sa kompa: Preko USB-a -> Mass storage -> Sounds -> Digital Problem se sastoji u sledecem: dacu jedan primer, lakse mi je da objasnim: Prebacivao sam pesme Monteniggers-a i kada udjem na 'Artists' oni su mi se rasporedili u dve grupe zato sto je jednoj grupi pesama (18 ) kao artist stojalo Monteniggers, dok je drugoj grupi(10) stojalo MNiggers. Sada sam ja ovoj grupi od 10 pesama promenio ime autora u Monteniggers, i one su se prebacile kod ovih prvih, tako da ih je sada tamo 28, medjutim kada udjem u 'Artists' i dalje imam da biram MNiggers(ispod mi pise 10songs) medjutim kad udjem nema nista i samo pise '(no albums)'
Imam jos slicnih problema uglavnom prouzrokovanih time sto nisam promenio artist i album pesama pre nego sto sam ih ubacio u telefon. Jel ima neko neki predlog kako da se resim ovog MNiggers-a?
Ja imam problem sa muzickim playerom. Kao prvo recicu kako prebacujem pesme sa kompa: Preko USB-a -> Mass storage -> Sounds -> Digital Problem se sastoji u sledecem: dacu jedan primer, lakse mi je da objasnim: Prebacivao sam pesme Monteniggers-a i kada udjem na 'Artists' oni su mi se rasporedili u dve grupe zato sto je jednoj grupi pesama (18 ) kao artist stojalo Monteniggers, dok je drugoj grupi(10) stojalo MNiggers. Sada sam ja ovoj grupi od 10 pesama promenio ime autora u Monteniggers, i one su se prebacile kod ovih prvih, tako da ih je sada tamo 28, medjutim kada udjem u 'Artists' i dalje imam da biram MNiggers(ispod mi pise 10songs) medjutim kad udjem nema nista i samo pise '(no albums)'
Imam jos slicnih problema uglavnom prouzrokovanih time sto nisam promenio artist i album pesama pre nego sto sam ih ubacio u telefon. Jel ima neko neki predlog kako da se resim ovog MNiggers-a?

ETF.Mickey, ako sam te dobro razumeo, imaš problem sa tagovanjem pesama. ID3 tagovi mogu samo da se preko kompa trajno upišu što znači da iako bilo šta na telefonu promeniš ( Artist, Album, Godinu, itd. ), to tu ostane sve dok ne uradiš hard reset, a ne utiče na trajnu promenu ID3 taga.
Isto važi i za Album Art -> ako hoćeš da ga staviš u tag, koristi MediaMonkey ( jer svaki album art koji je do 600x600 učita za 1-2 sekunde dok na drugim programima kad postavim, čekam od 5 do 10 sekunde )
Isto važi i za Album Art -> ako hoćeš da ga staviš u tag, koristi MediaMonkey ( jer svaki album art koji je do 600x600 učita za 1-2 sekunde dok na drugim programima kad postavim, čekam od 5 do 10 sekunde )
Nokia Lumia 630
-
- Novajlija
Probaj da refresh-uješ playlistu, možda će to rešiti problem. Ako je i dalje ista situacija, probaj sa isključivanjem i uključivanjem telefona pa na refresh ( meni kad isprve ne radi, vadim mem. karticu na živo pa je ubacim kad uključim music payer, ali pošto je X6 nema, to pada u vodu... )
Nokia Lumia 630
-
- Novajlija
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
scepo već je bilo slično pitanje d an epišem isto i mislim da sam negde napisao razlog zašto sam uzeo baš x6 tada.mislim da do sada nisam napravio grešku što sam tako postupio,.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
ja sam bio i zaboravio za ovaj forum
al eto doso da pogledam sta ima
e da se vratimo na X6,taman kad sam odlucio uzeti ovaj fon,dobio sam jeftino jedan drugi fon pa nisam
ali eto sad opet namjeravam da kupim ovaj fon pa me zanima koja je otprilika najeftinija cjena u Srbiji i regionu (malo sam tanak sa parama 

Kupio sam X6 16GB , kod nas u PG je cijena 260 eura .
Intresuje me sljedece , desava mi se kad me neko zove da mi u sred zvonjenja na jedan sekund prestane zvonit (melodija se utisa )pa opet nastavi , takodje kad me neko zove nekad imam opciju da se na ekran javim povlacenjem zelene crtice (answer) a nekad toga nema kad me zovu
?? Je li i vama tako ? Verzija softvera je 20.0.005 .... Ima li novije verzije softvera ?
Intresuje me sljedece , desava mi se kad me neko zove da mi u sred zvonjenja na jedan sekund prestane zvonit (melodija se utisa )pa opet nastavi , takodje kad me neko zove nekad imam opciju da se na ekran javim povlacenjem zelene crtice (answer) a nekad toga nema kad me zovu

-
- Novajlija
Meni se kod telefona svidja sto mogu da pisem vise poruka odjednom: kad udjem u contacts i nadjem nekog u imeniku i kliknem da mu posaljem poruku mogu da napisem celu poruku i da izadjem (na ono crveno dugme) i da mi se opet otvori iskucana poruka kad opet udjem u contacts; u isto vreme to mogu da uradim kad udjem u poruke preko 'new message' i preko onih kontakta koji su na desktopu 

Koji je program potrebno instalirati da bi mogao da se prati video sa sajta na tel , npr - http://www.b92.net/video/ 

Da vas pitam , kad pregledam net sa telefonom javlja mi da je memori popunjena
, nije mi jasno zasto kao i kad povezem sa racunarom i izaberem pc suite i memorija telefona i ova od 16 gb mi je osjencena crvenom bojom i pise nema vise memorije
. Factor settings je li mu to faktor reset i da li da to uradim , oce li to rijesit stvar ??