n95 8gb
n95 8gb
postavljao sam vec pitanje u okviru symbian kod modela n 95 8gb, al tamo nisam dobio pametan predlog ili misljenje sta bi moglo biti , rodjakov telefon je kod mene, desavalo mu se da kad gurne slajd da se javi on mu prekine vezu i pocne da svira muzika, te ga je on jednom iz revolta tresnuo i pocepao mu navigacioni taster u sredini i one oko njih, nasao sam tastaturu i zamenio, sad je kompletan, medjutim njemu par jako bitnih dugmeta ne reaguju ni najmanje, neki brljave tipa stisnes jedinicu i ono iskoce pet broja, tako je i sa osmicom... taster za opcije gore levo i taster za ulazak u meni su potpuno mrtvi, telefon radi normalno, bar ono sto radi i moze da se zove i prekida veza...nosio sam ga u servis u svom gradu ali majstor nije umeo ni znao da popravi, a i nema delove da bi mogao da ga ispita bolje...sta bi po vasem misljenju to moglo biti ?
Najverovatniji problem je ljudska glupost. umesto da ga je pre "popravljanja" odneo u servis i verovatno rešio problem sada je napravio još veću štetu. Osim prvobitnog problema sada ima dva. Rešenje je da nazoveš ovlašćeni servis Nokia telefona.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
stvar je u tome sto je popravljao telefon, i trajalo je celih nedelju dana, a problem je kad te pozove klijent, a ti mu prekines vezu :-O realno nije lepo... ne opravdavam ni taj njegov potez, ali mozda neko imao slicno iskustvo pa mozda zna sta bi moglo da bude, da nije flet kabal u pitanju neki, zna li neko koliko bi kostalo da se to popravi