Dakle, ponuda je iz Vip-a, paket neka bude recimo 325 pa dobijam Desire za 32000 i sPhone za 35000. Razlka u ceni je zanemarljiva a i uzeo bih telefon na duze vreme i skrasio se malo.
Bitne stavke...pa svakako da su manje vise gotovo identicni modeli, ali mi je pre svega bitan odziv displeja, da li cu moci normalno da otkucam poruku i eventuano neki text s obzirom da imam cevape umesto prstiju, GPS i wifi su nezaobilazni, pretpostavljam da je podrska za oba modela ista, sinhronizacija sa PC-em pa samim tim i nacin na koji komuniciraju, kamera verujem da je slicna ako ne i ista a ne mogu reci da mi ne treba, muziku gotovo nikada ne slusam osim eventualno radio ponekad, sto se filmova tice za sve ove godine ako sam mozda 2 ili 3 filma pogledao na telefonu, bitan mi je office i/ili podrska za isti da mogu barem da iscitam ono sto mi je hitno. Sto se baterije tice, meni ne smeta ako cu ga puniti svako vece tako da to nije problem.
Desire mi se cini kao kompaktniji aparat u smislu da cu moci bez problema da ga stavim u bilo koji dzep, osim onaj mali na farmericama, a i velicina displeja mi deluje kao sasvim dovoljna dok mi je sPhone po tom pitanju glomazan.
Sta bi me vi savetovali? Sta je pametnije uzeti od ova dva? Ili mozda imate na umu neki treci?
Umalo da zaboravim, mora biti Android i to neki perspektivan model koji ce imati podrsku u narednih barem godinu ipo ili dve.
Ako se setim jos nekih kriterijuma koji su mi bitni, dopunicu se tokom diskusije

Navalite