PustiMeDaSeRegistrujem napisao:Samo naglasavam da oni koji ocekuju nesto drugo ne treba sada da dizu buku oko necega sto i nije njima namenjeno...
Poenta.
A sada i moja znatizelja, a onda i zakljucak
063 prepaid i 'klik':
069 postpaid i prenesi plus:
Izgleda da zaista postoji neko ogranicenje, tj. ne pustaju punu brzinu (mereno na istom uredjaju).
Ali ljudi, mislim da ovaj put nema mesta zamerkama. Ovoj promociji je cilj da sirokim narodnim masama (konacno!) priblizi internet na telefonu, chat, socijalne mreze, dostupnost informacija i rss, surfovanje, skidanje aplikacija, igara, vremensku prognozu, automatsko proveravanje maila... bezbroj bezbroj stvari koje savremeni telefoni nude, a ogromna vecina ne koristi zbog visoke cene mobilnog interneta. Prvi put u Srbiji. Zapravo jedino Telenor od svih nasih operatera se u tome trudi. Prvo kroz parkove, a sada ovo.
Konacno i srpska masa ima sansu da shvati da taj telefon koji drzi u rukama ume da bude mnogo vise od statusnog simbola.
Koliki god da je protok, savrseno je dovoljno za svoju namenu - net preko telefona. Mislim da ovoga puta nije fer da budemo nezadovoljni. Dakle ideja je ovaj put da svi imamo internet, ko u Finskoj jbt

a ne da se izivljavamo sa tornetima.
Meni se cini da se nekada ponasamo previse halapljivo, neumereno, alavo. Mozda smo zato tu gde jesmo.