Samsung I5700 Galaxy Spica
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
bestboy, a pa dobro onda. U sustini nemas potrebe. Ja sam na mom telefonu bio instalirao najnoviji kuvani softver sa foruma koji si ti ranije naveo, rootovao ga i telefon je radio kao zmaj.
steta sto ne postoji nijedan player (ili ga ja nisam nasao) koji cita mkv format jer su filmovi dobrog kvaliteta a teski svega 300 Mb.
Necu da menjam X1. Zadovoljan sa njim u potpunosti. Hteo sam da uzmem Nokiu C6, ali mi se motor pokvario i odose pare na drugu stranu.
steta sto ne postoji nijedan player (ili ga ja nisam nasao) koji cita mkv format jer su filmovi dobrog kvaliteta a teski svega 300 Mb.
Necu da menjam X1. Zadovoljan sa njim u potpunosti. Hteo sam da uzmem Nokiu C6, ali mi se motor pokvario i odose pare na drugu stranu.
- wucinac
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
koliko dugo se puni spica? ja ga punim bar 2 sata i kada ga skinem sa punjaca odma se smanji baterija na 80%. nemam pojma ni koliko moze da izdrzi baterija ako se normalno koristi, jer ja koristim spicu nenormalno
(filmovi. internet itd)

Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
wucinac to bih i ja da znam, da li je moj telefon nenormalan (sad bar nije jedini) ili o cemu se radi,
ili ce neko da me nasamari i kaze da je ipak trebalo da ispostujem staromodnu foru formiranja baterije jer ovakva kakva je (neformirana, naravno.. po pravilniku upotrebe baterija iz 21og veka
) izdrzi jedva dan i po i imam isti taj problem sa 80% baterije tik nekoliko minuta nakon skidanja sa punjaca, makar na punjacu telefon bio i po celu noc. Hm.. 
ili ce neko da me nasamari i kaze da je ipak trebalo da ispostujem staromodnu foru formiranja baterije jer ovakva kakva je (neformirana, naravno.. po pravilniku upotrebe baterija iz 21og veka

I5700 Galaxy Spica w/ CM a8.3 | Kingston 4gb | Sennheiser CX 300
- wucinac
- Mobil poznavalac
da li se i vama pobrkaju tonovi za zvono, alarm, upozorenja i poruke?
moguce da to ima veze sa usb-om, ili sa necim drugim? desavalo se ovo nekom? melodije biram pomocu RRingtone programa. nekad mi se dese i da sam izbrise melodiju koju sam dodao u system ringtone. jer ima neka druga aplikacija da probam? 
uspeo sam da resim problem. u temi Najkorisnije aplikacije za Android OS sam nasao resenje. inace i RRington mi je pravio probleme, sada kada ga nema je sve uredu

uspeo sam da resim problem. u temi Najkorisnije aplikacije za Android OS sam nasao resenje. inace i RRington mi je pravio probleme, sada kada ga nema je sve uredu

Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
- wucinac
- Mobil poznavalac
jer zna nelo kako mogu da iskljucim gprs? stalno nesto skida. iskljucio sam i background data i opet se konektuje i skida. nekad skine i do 300 kb odjedno a neznam sta je skinuo
. jer postoji neka aplikacija da se vidi koja aplikacija koristi gprs i koliko?

- wucinac
- Mobil poznavalac
bestboy, Azimuth, kada iskljucim sa widgetom gprs onda nema problema. samo kada je ukljucen gprs. imam instaliran netcounter i tamo vidim koliki je bio preno podataka za gprs i wifi, a za racun se valjda necu iznenaditi jer pazim i imam 50mb dodatak. danas sam root-ovao i napravio master reset, instalirao app2sd i opet se isto ponasa.
wucinac,sticajem okolnosti znam koji postpaid paket trenutno koristis
,moj ti je savet da krajem meseca odjavis taj dodatak,i da od sledeceg meseca predjes na Postpaid 1000.
Tad te taj "skriveni" saobracaj i nece mnogo brinuti,imaces 250 MB na raspolaganju svakog meseca.

Tad te taj "skriveni" saobracaj i nece mnogo brinuti,imaces 250 MB na raspolaganju svakog meseca.

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
moze jedno pitanje,nedavno sam dekodirao svoj i5700 sa mt:s-a i sad bih htio da ga update-ujem na noviju verziju android platforme na 2.1,trenutna je 1.5,instalirao sam pc suite i usb driver ali ne mogu da se povezem na svoj laptop....navikao sam na nokiu koju sam mnogo puta update-ovao bez problema....ajte molim vas javite mi kako da sve to rijesim