HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
makibiki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 09. Sep 2008. 05:43

Post od makibiki »

os27270 imas da namestis i koju mapu da ti koristi,i meni je tako bilo dok nisam namestio mapu srbije.... probaj pa javi sta si uradio

Savacar
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 16. Maj 2010. 16:38

Post od Savacar »

GAGOOO!!! mnogo hvala za vise nego brzo dat odgovor! :) poslao sam ti jos jedno pitanje na mail pa kad budes imala vremena...nije hitno :) hvala jos jednom! pozz

Gaga3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Mar 2010. 21:41

Post od Gaga3 »

Nema na cemu! Sve sto treba! :) Imas odgovor ! :) Nesto nam se ova tema uspavala, pa da je malo razdrmamo!

ketrin
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 22. Sep 2010. 23:55

Post od ketrin »

Imam problem sa Bluetooth-om,ne mogu nista da saljem i da primam,da li postoji neki nacin da se to sredi?

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

To nije problem, jednostavno Android 1.6 nema omogućen bluetooth file sharing, jedino da se rutuje telefon i stavi neki 2.1 kuvani ROM.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

makibiki
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od makibiki »

a jel proradio bluetooth na tim kuvanim romovima??? :)

Marko.85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 27. Jun 2010. 21:15

Post od Marko.85 »

Imas sve na prethodnim stranama o bluetoothu, radi na kuvanim romovima ali ako njih instaliras nece ti raditi kamera i fm radio. Pa ti vidi sta ti je bitnije. Jbg tako je za sada...
HTC Tattoo

Flying_man
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 01:20
Kontakt:

Post od Flying_man »

Nocas mi se sin dokopaotelefona HTC Tattoo, pozivao je neke moje prijatelje i stavljao ga u usta. Navlazio je ekran i sada 2 trecine ekrana ne reaguje na dodir. Interesuje me moze li se ocistiti nekeko ili da se zameni ekran, ko to radi.
Svaki savet i ideja su dobrodosli.
Poslednja izmena od Flying_man u Pon, 27. Sep 2010. 20:46, izmenjeno 1 put ukupno.
LG G2, LG G4, HTC Tattoo, Nokia 6630; HTC WildFire S; http://flyingman.net

Gaga3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Gaga3 »

IMAM I JA PITANJE ZA FORUMASE:

Zna li neko koji program mogu da koristim da mob pretvorim u web cam?

thedjwooly
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 14:43

Post od thedjwooly »

Ja nemam pitanje, ali imam problem :) jel se patio neko sa sd karticom? Pazario sam izvesnu transcend od 8gb i dozvoljava mi pristup najnormalnije par puta, i onda se ubaguje i ne cita je.. ni preko kompa kada prikljucim izbaci mi samo "removable disc" bez mogucnosti da pristupim tom drajvu. Onda lepo resetujem fon, pa opet radi par puta i opet je ne cita.. formatirao sam karticu, pravio particije na njoj, sve zivo sam pokusao idalje nikakve rezultate ne daje..

miljenovic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 07. Feb 2010. 01:16

Post od miljenovic »

Ljudi, pokvario mi se Tattoo! U jednom trenutku se sam restartovao (dok sam pokusavao da ga povezem sa kompom (inace, do sada sam ga povezivao bez problema)) i nakon toga ne uspeva da podigne sistem! Na ekranu samo stoji "htc" par minuta, a onda se opet restartuje i tako iznova i iznova! Vadio sam bateriju, pokusavao ponovo ali nista... :cry:

Ima li neko neki predlog ili da ga odmah nosim u najblizi Vip?

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

miljenovic, Brate nosi ti to u servis ako ti je pod garancijom
makibiki, Sto se tice Bluetooth-a moze da radi na 1.6 rom sve najnormalnije ja ga koristim za prebacivanje podataka I sve ostalo mi radi I camera naravno
Iphone 4s white clear install

shomey
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 27. Mar 2010. 13:10

Post od shomey »

Bluetooth na 1.6? :uhuh: Kako, života ti?

Inače, postoji aplikacija da se koristi telefon kao webcam, program se zove USB webcam i osim aplikacije koja se instalira na telefonu, obavezno je instalirati i program istog naziva na PC-u.

Radi okej, ali s obzirom na inače loš kvalitet kamere kod tattoo-a i nepostojanje autofokusa, ja nisam bio oduševljen.

Gaga3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Gaga3 »

Na 1.6 ne radi BT ! A sto se tice USB webcam ne mogu da nadjem na marketu, jednostavno nema, je l moze neko da mi posalje app?
HTC Tattoo

makibiki
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od makibiki »

xaxaxa ljudovi radi ili ne radi?? necu da menjam trenutno nego eto cisto informativno,mozda ce nekog zanimati ....mada sad vidim ima kao android 2.2 za tattoo,lepo izgleda ali i tu verovatno ne radi kamera i radio....boli me uvo za radio ali kamera mi zatreba ponekad.... bas me interesuje da neko isprica svoje utiske (naravno ko je probao 2.2 ili 2.1) kako reaguje generalno ceo fon(npr. vek baterije dal je umanjen itd.).mada mislim da ce uskoro izadji neki rom i da cemo se i mi hvaliti nasim tattoo-om :) kako mu sve radi i naravno na lepsi i i kvalitetniji softer!

Flying man se tice fona verovatno se ekran pokvario,mislim nema sta dugo da bude. odnesi ga u vip ako si ga tamo pazario a ako nisi onda idi do nekog servisa i pitaj njih dal rade taj fon......

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

xerosoft Napisao si u prethodnom postu da ti radi bt file transfer na rom-u 1.6.Da li ti je to kuvani rom 1.6 ili fabricki koji si dobio uz telefon?Da li mozes reci kako tebi radi,a ostalima nece... :D

thedjwooly
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od thedjwooly »

a moj problem sa mem. karticom? :P malo je mnogo veci od blututa. ps telefon je kupljen u radnji, ima neku masku vip-a, ali je valjda cist. koristim 064, najnormalnije. ne vidim zasto bi to bio problem, ali ko ce ga znati :)

makibiki
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od makibiki »

pokusaj sa nekom drugom memorijskom karticom mozda je ona nesto sje_ana.... ne znam sta drugo da ti predlozim brate. poz

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

Ivan Cirkovic, Ne na fabrickom ne radi to je kuvani 1.6 rom al radi na njemu I kamera I Bluetooth. Fm ne radi to je zbog kernela u njemu
Iphone 4s white clear install

thedjwooly
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od thedjwooly »

haha hoces da mi kazes da sam bacio 2 hiljade i da moram sada opet da to isto ucinim? :) ne mogu da verujem da je tako.. probacu je na drugim telefonima, ali mislim da nije do nje, nego da se telefon nesto zaebagovao :)

Odgovori