HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Flying_man
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 03. Mar 2010. 01:20
- Kontakt:
Nocas mi se sin dokopaotelefona HTC Tattoo, pozivao je neke moje prijatelje i stavljao ga u usta. Navlazio je ekran i sada 2 trecine ekrana ne reaguje na dodir. Interesuje me moze li se ocistiti nekeko ili da se zameni ekran, ko to radi.
Svaki savet i ideja su dobrodosli.
Svaki savet i ideja su dobrodosli.
Poslednja izmena od Flying_man u Pon, 27. Sep 2010. 20:46, izmenjeno 1 put ukupno.
LG G2, LG G4, HTC Tattoo, Nokia 6630; HTC WildFire S; http://flyingman.net
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 14:43
Ja nemam pitanje, ali imam problem
jel se patio neko sa sd karticom? Pazario sam izvesnu transcend od 8gb i dozvoljava mi pristup najnormalnije par puta, i onda se ubaguje i ne cita je.. ni preko kompa kada prikljucim izbaci mi samo "removable disc" bez mogucnosti da pristupim tom drajvu. Onda lepo resetujem fon, pa opet radi par puta i opet je ne cita.. formatirao sam karticu, pravio particije na njoj, sve zivo sam pokusao idalje nikakve rezultate ne daje..

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 07. Feb 2010. 01:16
Ljudi, pokvario mi se Tattoo! U jednom trenutku se sam restartovao (dok sam pokusavao da ga povezem sa kompom (inace, do sada sam ga povezivao bez problema)) i nakon toga ne uspeva da podigne sistem! Na ekranu samo stoji "htc" par minuta, a onda se opet restartuje i tako iznova i iznova! Vadio sam bateriju, pokusavao ponovo ali nista...
Ima li neko neki predlog ili da ga odmah nosim u najblizi Vip?

Ima li neko neki predlog ili da ga odmah nosim u najblizi Vip?
Bluetooth na 1.6?
Kako, života ti?
Inače, postoji aplikacija da se koristi telefon kao webcam, program se zove USB webcam i osim aplikacije koja se instalira na telefonu, obavezno je instalirati i program istog naziva na PC-u.
Radi okej, ali s obzirom na inače loš kvalitet kamere kod tattoo-a i nepostojanje autofokusa, ja nisam bio oduševljen.

Inače, postoji aplikacija da se koristi telefon kao webcam, program se zove USB webcam i osim aplikacije koja se instalira na telefonu, obavezno je instalirati i program istog naziva na PC-u.
Radi okej, ali s obzirom na inače loš kvalitet kamere kod tattoo-a i nepostojanje autofokusa, ja nisam bio oduševljen.
xaxaxa ljudovi radi ili ne radi?? necu da menjam trenutno nego eto cisto informativno,mozda ce nekog zanimati ....mada sad vidim ima kao android 2.2 za tattoo,lepo izgleda ali i tu verovatno ne radi kamera i radio....boli me uvo za radio ali kamera mi zatreba ponekad.... bas me interesuje da neko isprica svoje utiske (naravno ko je probao 2.2 ili 2.1) kako reaguje generalno ceo fon(npr. vek baterije dal je umanjen itd.).mada mislim da ce uskoro izadji neki rom i da cemo se i mi hvaliti nasim tattoo-om
kako mu sve radi i naravno na lepsi i i kvalitetniji softer!
Flying man se tice fona verovatno se ekran pokvario,mislim nema sta dugo da bude. odnesi ga u vip ako si ga tamo pazario a ako nisi onda idi do nekog servisa i pitaj njih dal rade taj fon......

Flying man se tice fona verovatno se ekran pokvario,mislim nema sta dugo da bude. odnesi ga u vip ako si ga tamo pazario a ako nisi onda idi do nekog servisa i pitaj njih dal rade taj fon......
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
-
- Slučajni prolaznik
-
- Slučajni prolaznik