HTC zvanično u Srbiji

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

HTC zvanično u Srbiji

Post od IDzO »

Iako ste njihove uređaje, kod lokalnih operatera, mogli da kupujete i ranije, HTC kompanija je na srpsko tržište ušla zvanično danas.

Na pitanje, zašto tek sada, kada lokalna kancelarija u Srbiji radi već neko vreme, regionalni direktor HTC-a za Jugoistočnu Evropu, Nikitas Glikas, kaže da se kompanija u poslednjih godinu i po dana za to pripremala.

“Zato što smo morali laganim, ali snažnim koracima da idemo napred. Mi verujemo da smo napredovali od kada smo krenuli, pre godinu i po dana, ali smo se u poslednje godine zaista trudili da budemo pristutni na tržištu, kako bismo ostvarili dobar uspeh u 2010-oj”, rekao je on.

Korist novim i starim korisnicima ogleda se, pre svega, u lokalizaciji softvera. “Ono što planiramo ubuduće, do kraja godine, je lokalizacija telefona na srpski jezik, znači meni će biti na srpskom jeziku što do sada nije bio slučaj, i imaćemo lokalizovan web sajt na srpskom jeziku. Tako da će svi naši korisnici moći da dobiju direktne informacije o specifikacijama telefona, novostima, promocije i neke najave za buduće projekte na našem jeziku”, kaže Snežana Rosić, HTC menadžer za Srbiju.

Srbija se, što se poslovanja ove kompanije tiče, jako visoko kotira u našem regionu. “Rekao bih da je u našem regionu, Jugoistočnoj Evropi, u poređenju sa ostalim zemljama, Srbija posluje najbolje. Ako uzmemo u obzir veličinu, karakteristike i moć zemlje, veoma smo zadovoljni rezultatima u Srbiji”, rekao je Nikitas Glikas, direktor HTC-a za ovaj region.

Na konferenciji su predstavljeni i novi telefoni na Android platformi, Desire HD i Desire Z, koji će se ovog meseca naći u ponudi domaćih mobilnih operatera, ali i novi HTC Sense korisnički interfejs, ali i mogućnosti koje pruža usluga HTCSense.com, koji su sredinom prošlog meseca imali svetsku premijeru.
izvor

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Danas procitah ovu vest i zaista je super.Jedan veliki aplauz za HTC i za ono sto najavljuju.E pa mislim da je dosao kraj sa malverzacijama i kojekavim ovlastenim servisima vezanim za ovaj brend. :roll:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

E vala konacno i oni da dodju, red je bio. Secam se kad je svojevremeno HTC s710 kostao pisljivih 700 eura :wacko: :wacko: Drago mi je da ce tome doci kraj.

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

antec, pa nesto bas i neverujem da je tome dosao kraj :wink: ako se ne varam, nokia je kod nas oficijalno, a pogledaj cene modela.....

Grandpa
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2005. 12:36

Post od Grandpa »

Video prilog na TVu i veoma se obradovao. Da li to znaci da cemo uskoro imati i srpski T9 ili Swype? To bi bilo fantasticno!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Ja se radujem ovakvom potezu! Nadam se da ce sada cene HTC uredjaja biti na normalnijem nivou i da ce biti jos pristupacniji preko operatera.
Takodje, jedva cekam da vidim koji operater ce dobiti Desire Z i po kojoj ceni! :)

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

mislis da mozes da se igras sa njim,kad ga obrnes da se sam otvara :ohmy: pa to nema ni n97...
inace svaka cast!!! da se malo cene slegnu!!!

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

IDzO,Desire Z stize u VIP krajem meseca.Maloprodajna cena je oko 500e,verovatno ce cena u paketima biti kao kod Desire-a. 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

O fala ku... da su se konacno setili. Ako nista drugo barem ce biti softverske podrske kao i rezervnih delova.
Sto se servisiranja tice, sumnjam da nece isproveravati ove koji se izdaju za servisere sa potrebnom licencom. Iskreno se nadam da ce biti na nivou na koji su jevropljani navikli.
Cene...cemo da vidimo, ali sam gotovo siguran da ce biti nize nego do sad sto su bile.
Zivi bili pa videli :)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Fox, odakle ti to za Desire Z? Mene bi baš zanimao taj model, tako da ako ima istine u tvojoj priči, to će biti super.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

araphel,provereno,jedino ako nesto zaj.,Desire Z u VIP-u,a Desire HD u Telenoru krajem meseca. 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

I mene interesuje Desire Z, ali ako ce se pojaviti samo u VIP-u onda jbg. :(
Ko zna mozda i Telenor ponudi Z! :)

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Bas mi je drago da je HTC legalno dosao kod nas. Telefoni su im stvarno perfektni. Pre neki dan sam prvi put u zivotu imao HTC Desire od kolege, u rukama i zinuo sam. Kad budu poceli da prave telefone sa dve kartice, ja mislim da im niko nece moci prici.

[b]araphel[/b] napisao:Fox, odakle ti to za Desire Z?
http://24sata.rs/vesti.php?id=81701
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

Veoma zanimljivo :roll: samo me zanima da li će VIP da ima izlive iz mozga kao sa većinom telefona.....recimo HD2 sto daju za 32 000 uz tarifu koja je 3 500 + PDV, a za citavih 1 000 din manje ili ti 31 000 uz tarifu koja je 2500 + PDV ....to sam idioti mogu :uhuh:
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

Odgovori