izvorIako ste njihove uređaje, kod lokalnih operatera, mogli da kupujete i ranije, HTC kompanija je na srpsko tržište ušla zvanično danas.
Na pitanje, zašto tek sada, kada lokalna kancelarija u Srbiji radi već neko vreme, regionalni direktor HTC-a za Jugoistočnu Evropu, Nikitas Glikas, kaže da se kompanija u poslednjih godinu i po dana za to pripremala.
“Zato što smo morali laganim, ali snažnim koracima da idemo napred. Mi verujemo da smo napredovali od kada smo krenuli, pre godinu i po dana, ali smo se u poslednje godine zaista trudili da budemo pristutni na tržištu, kako bismo ostvarili dobar uspeh u 2010-oj”, rekao je on.
Korist novim i starim korisnicima ogleda se, pre svega, u lokalizaciji softvera. “Ono što planiramo ubuduće, do kraja godine, je lokalizacija telefona na srpski jezik, znači meni će biti na srpskom jeziku što do sada nije bio slučaj, i imaćemo lokalizovan web sajt na srpskom jeziku. Tako da će svi naši korisnici moći da dobiju direktne informacije o specifikacijama telefona, novostima, promocije i neke najave za buduće projekte na našem jeziku”, kaže Snežana Rosić, HTC menadžer za Srbiju.
Srbija se, što se poslovanja ove kompanije tiče, jako visoko kotira u našem regionu. “Rekao bih da je u našem regionu, Jugoistočnoj Evropi, u poređenju sa ostalim zemljama, Srbija posluje najbolje. Ako uzmemo u obzir veličinu, karakteristike i moć zemlje, veoma smo zadovoljni rezultatima u Srbiji”, rekao je Nikitas Glikas, direktor HTC-a za ovaj region.
Na konferenciji su predstavljeni i novi telefoni na Android platformi, Desire HD i Desire Z, koji će se ovog meseca naći u ponudi domaćih mobilnih operatera, ali i novi HTC Sense korisnički interfejs, ali i mogućnosti koje pruža usluga HTCSense.com, koji su sredinom prošlog meseca imali svetsku premijeru.
HTC zvanično u Srbiji
HTC zvanično u Srbiji
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Ja se radujem ovakvom potezu! Nadam se da ce sada cene HTC uredjaja biti na normalnijem nivou i da ce biti jos pristupacniji preko operatera.
Takodje, jedva cekam da vidim koji operater ce dobiti Desire Z i po kojoj ceni!
Takodje, jedva cekam da vidim koji operater ce dobiti Desire Z i po kojoj ceni!

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
O fala ku... da su se konacno setili. Ako nista drugo barem ce biti softverske podrske kao i rezervnih delova.
Sto se servisiranja tice, sumnjam da nece isproveravati ove koji se izdaju za servisere sa potrebnom licencom. Iskreno se nadam da ce biti na nivou na koji su jevropljani navikli.
Cene...cemo da vidimo, ali sam gotovo siguran da ce biti nize nego do sad sto su bile.
Zivi bili pa videli
Sto se servisiranja tice, sumnjam da nece isproveravati ove koji se izdaju za servisere sa potrebnom licencom. Iskreno se nadam da ce biti na nivou na koji su jevropljani navikli.
Cene...cemo da vidimo, ali sam gotovo siguran da ce biti nize nego do sad sto su bile.
Zivi bili pa videli

I mene interesuje Desire Z, ali ako ce se pojaviti samo u VIP-u onda jbg.
Ko zna mozda i Telenor ponudi Z!

Ko zna mozda i Telenor ponudi Z!

- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Bas mi je drago da je HTC legalno dosao kod nas. Telefoni su im stvarno perfektni. Pre neki dan sam prvi put u zivotu imao HTC Desire od kolege, u rukama i zinuo sam. Kad budu poceli da prave telefone sa dve kartice, ja mislim da im niko nece moci prici.
http://24sata.rs/vesti.php?id=81701[b]araphel[/b] napisao:Fox, odakle ti to za Desire Z?
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- Krile007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
- :: Apple iPhone X
- :: Samsung Galaxy Alpha
Veoma zanimljivo
samo me zanima da li će VIP da ima izlive iz mozga kao sa većinom telefona.....recimo HD2 sto daju za 32 000 uz tarifu koja je 3 500 + PDV, a za citavih 1 000 din manje ili ti 31 000 uz tarifu koja je 2500 + PDV ....to sam idioti mogu 

■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■