Nokia 6630 koci

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19

Nokia 6630 koci

Post od hellboy_90 »

instalirao sam neke igre za n-gage i kada sam hteo da ih igram ni jedna nije radila. (valjda zbog memorije). posle toga telefon je poceo da bude strasno spor i kroz meni i dok kucam poruke... sta da radim??? da li da ga nosim u servis ili imate neku bolju ideju? verzija sw je 3.45.113

Cyber
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Avg 2005. 02:06

Post od Cyber »

Mozda da nadjesh neki antivirusni program pa da proverish da li je napao neki virus ?! Pokushaj to .... a i mozesh do servisa :D !

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

e to se i meni desavalo kada sam prvo bio instalirao Alarm manager 1.0.0 pa sam ga izbrisao pa nabacio 1.3.3.
e onda sam se jedva kretao kroz meni a o pisanju poruka sam mogao samo da mastam!!! :smutny: :smutny: :smutny:

e onda je pao jedan format *#7370# i sada radi perfektno!!!! :D :D :D :D probaj i ti
(ako ti bude tražio šifru, kucaj 12345 (fabrički kod, ako nisi nešto menjao). Važno: prilikom formata pazi da ti baterija bude bar 75% napunjena (još bolje: drži telefon na punjaču)

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od hellboy_90 »

nekako sam uspeo sa formatom (jedno 2-3 puta *#7370# i jednom 3+zeleno dugme+*) :D
sada mi radi ok, ali ni jedna igra sa n-gage-a mi ne radi :angry: :x . da li bi mi pomogao flash??? :cry: :(

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

hellboy_90, nemoj više ni da pokušavaš igrice za ngage...jer uglavnom nisu kompatibilne sa 6630...lizard, molim te ako možeš pošalji meni neki antivirusni programčić...poslaću ti moj mail na pp :wink: :) Hvala :)

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od hellboy_90 »

sad mi se telefon skroz ubagovao. posle formata mi nije tako spor, ali ne mogu da se konektujem na gprs pise:"web: unable to perform operation" . sta da radim :wacko: :wacko: :( :cry: ??? hitno mi treba odgovor!!! :(

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

moras posle formatiranja sve parametre ponovo da podesis pa cak i sms, naravno kontakte sve da prekopiras sa kartice email, mms, itd................... 8)

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od hellboy_90 »

da i formatirao sam mem. karticu, a za parametre imam poruku, pa tako podesim. znas kada se konektuje pa pise connecting, pa ako parametri nisu u redu ono pise nesto drugo. sada na pocetku pise :"web: unable to perform operation" da li imas neku ideju???

Cyber
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Avg 2005. 02:06

Post od Cyber »

Ma neki bug ... trebao si odma da probash do servisa...odnesi pa shta ti kazu ti odluchi da li cesh da bacish lovu ili da ovde pokushash da reshis to shto su ti oni rekli ! A jel mozda josh neshto ne radi ?

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od hellboy_90 »

jedno vreme mi nije radio video zapis,ali posle formata je proradio, a za sada "samo" gprs. odnecu lepo sutra pa cu videti sta ce mi reci. :)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

ovde su ti podesavanja za mms (064) http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=22461
a ovde za GPRS http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=22450

pa ti pokusaj sam da uneses parametre mozda proradi!!!!!!

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od hellboy_90 »

ma sada me ponovo zeza video zapis :x :x :x :x :x mora sutra na servis, nema mu druge :angry: :x

Mikele
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 08. Nov 2004. 22:49
Kontakt:

Post od Mikele »

hellboy_90, i sta si na kraju uradio sa telefonom?sta su ti rekli u servisu? :| :| :| :|
Ex Sir_Oliver

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od hellboy_90 »

juce sam bio do servisa. (serviser zna skoro koliko i ja :) :) :) ),ali je na njegovom kompu formatirao mem. karticu i (za) sada radi lepo :D :D :D :D :D :D

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Pazi sada šta stavljaš u telefon...bolje prvo pitaj za nešto da li valja ili ne, čisto da ti se ne bi ponovila ista stvar... :wink: :roll:

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od hellboy_90 »

pa evo da pitam: da li da stavljam n-gage ige ili ne??? :) :) :)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

NE!!!
Nikako, ali NIKAKO ne stavljaj ni igre ni programe koje nisu za Symbian 8. (eventualno neke od 7-ice mozes da pokusas, al tako se najcesce zezne fon, instaliranjem aplikacija za stariji/noviji Symbian koje ionako ne rade :) ) A i ako instaliras pa ne radi lupis format, ako ne pali, jos koji put i eto. :)

hellboy_90
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od hellboy_90 »

a koji je to sw za symbian 8??? imao sam 6600 i ona je imala symbian 7 tako da imam gomilu programa za 6600 i nesto od toga sam instalirao na 6630 i radi ok. odakle (sa kog sajta) da skidam progame za symbian 8??? (ako vam nije problem posaljite mi na pp). kako da znam sa koji symbian je program napravljen?

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Ja sam ti već napisala u mom predhodnom postu da ne stavljaš igrice za ngage nikako...inače, na svakom sajtu na kome skidaš programe imaš od 6 do 8, znači za svaki program piše za koji je symbian... 8)

Chux
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 25. Jul 2005. 15:10

Post od Chux »

e moj medod je ako nesto ne valja ,trebas da pretis telefionu sa sekirom , ako nece ni to onda formast , pa aj jovo nanovo sve instaliraj ... u posledenje vreme sam smislio kul stavr . sa pc suitom backup - ujem ceo telefon sa osnovnim stavrima opa ko nesto crkene , brzo format , restore i pola posla gotovo ... .
The Chux

Odgovori