Nokia 6630 koci
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 07. Jun 2005. 22:19
Nokia 6630 koci
instalirao sam neke igre za n-gage i kada sam hteo da ih igram ni jedna nije radila. (valjda zbog memorije). posle toga telefon je poceo da bude strasno spor i kroz meni i dok kucam poruke... sta da radim??? da li da ga nosim u servis ili imate neku bolju ideju? verzija sw je 3.45.113
e to se i meni desavalo kada sam prvo bio instalirao Alarm manager 1.0.0 pa sam ga izbrisao pa nabacio 1.3.3.
e onda sam se jedva kretao kroz meni a o pisanju poruka sam mogao samo da mastam!!!
e onda je pao jedan format *#7370# i sada radi perfektno!!!!
probaj i ti
(ako ti bude tražio šifru, kucaj 12345 (fabrički kod, ako nisi nešto menjao). Važno: prilikom formata pazi da ti baterija bude bar 75% napunjena (još bolje: drži telefon na punjaču)
e onda sam se jedva kretao kroz meni a o pisanju poruka sam mogao samo da mastam!!!

e onda je pao jedan format *#7370# i sada radi perfektno!!!!

(ako ti bude tražio šifru, kucaj 12345 (fabrički kod, ako nisi nešto menjao). Važno: prilikom formata pazi da ti baterija bude bar 75% napunjena (još bolje: drži telefon na punjaču)
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
- Entuzijasta
-
- Entuzijasta
-
- Entuzijasta
-
- Entuzijasta
ovde su ti podesavanja za mms (064) http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=22461
a ovde za GPRS http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=22450
pa ti pokusaj sam da uneses parametre mozda proradi!!!!!!
a ovde za GPRS http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=22450
pa ti pokusaj sam da uneses parametre mozda proradi!!!!!!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
- Entuzijasta
-
- Entuzijasta
-
- Entuzijasta
NE!!!
Nikako, ali NIKAKO ne stavljaj ni igre ni programe koje nisu za Symbian 8. (eventualno neke od 7-ice mozes da pokusas, al tako se najcesce zezne fon, instaliranjem aplikacija za stariji/noviji Symbian koje ionako ne rade
) A i ako instaliras pa ne radi lupis format, ako ne pali, jos koji put i eto. 
Nikako, ali NIKAKO ne stavljaj ni igre ni programe koje nisu za Symbian 8. (eventualno neke od 7-ice mozes da pokusas, al tako se najcesce zezne fon, instaliranjem aplikacija za stariji/noviji Symbian koje ionako ne rade

-
- Entuzijasta
a koji je to sw za symbian 8??? imao sam 6600 i ona je imala symbian 7 tako da imam gomilu programa za 6600 i nesto od toga sam instalirao na 6630 i radi ok. odakle (sa kog sajta) da skidam progame za symbian 8??? (ako vam nije problem posaljite mi na pp). kako da znam sa koji symbian je program napravljen?
e moj medod je ako nesto ne valja ,trebas da pretis telefionu sa sekirom , ako nece ni to onda formast , pa aj jovo nanovo sve instaliraj ... u posledenje vreme sam smislio kul stavr . sa pc suitom backup - ujem ceo telefon sa osnovnim stavrima opa ko nesto crkene , brzo format , restore i pola posla gotovo ... .
The Chux