Мамини и татини синови, патриотизам и тежање ка унији, исток или запад...од једног дрвета не видите шуму.
Продајом Телекома се директно урушава национална безбедност Републике Србије то вам одговорно тврдим и сваки иоле образовани безбедњак ће вам то рећи. То нико не помиње, сви се хватају за детаље ко Марица за ...
И онај горепоменути "кнез" ће увек бити бољи избор као будући власник од странаца. Зашто?
Њега ће, колико год био моћан, служба моћи да ако пожели да исконтролише и присили на плаћање пореза(не обичног него "јединственог") и велики део профита да се усмери у буџет и подизање посрнуле привреде.
miodrage
Ала. Јеси упознао неке Русе тамо? Јеси приметио да скоро свако има два посла?
Сећам се, у гимназији смо се збратимили са једном гимназијом из Петерсбурга, и поред оних уобичајених питања(Ђе си, како си

) питају они мене шта радиш? Одговорим им идем у школу, спремам се полако за факс, често у сам у тренингу...Кхм ШТА РАДИШ?
Па имам 18 година, шта да радим бре!? Разумеш?

Тамо сви имају неки посао од којег се убије нека рубља.
Русија је суперсила. Као и свака држава која поседује нуклеарно наоружање.
Невероване резерве нафте на Кавказу, рудна богаства у Сибиру, највећа житница у свету ће бити Западносибирска низија, до тога нас дели пар деценија...да скратим причу.
Да ти исти тајкуни су крвици за препород Русије који је у току, Путин је искористивши дебело кгбовско искуство приморао све те тајкуне да се одрекну огромног дела своје имовине у корист државе да не би остали без главе. Највећи поменути "једниствени" порез је платио Роман Абрамович и то му је дало слободу и могућност за даље комбиновање у послу а неке неки нови гулаг.