GPS navigacija
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ma to je najlakse nepraviti ali kada ga sam garmin napravi u njega postoje jos neki folderi sem garmina.
Poceh ja danas to da mu uradim ali taj prijatelj nije imao vemena da isprobamo i tako.
Probacu da mu restartujem telefon pa ako i tad nece probacu i tako da mu napravim folder i ubacim u njega vice i mapu pa ce vidimo sta ce biti.
Poceh ja danas to da mu uradim ali taj prijatelj nije imao vemena da isprobamo i tako.
Probacu da mu restartujem telefon pa ako i tad nece probacu i tako da mu napravim folder i ubacim u njega vice i mapu pa ce vidimo sta ce biti.
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
deksicom, ne znam kako instaliras Garmin, ali nacin ti nije bas najbolji. Garmin folder je vec napravljen kad otpakujes instlacionu arhivu na racunaru. Udje prvo u GMobileCard i tu ti je taj folder Garmin. U tu fasciklu takodje extraktujes i Support files (i ovo se nalazi na Garminovom sajtu i moze se skinuti ako i instalacioni). Uradivsi tako folder je vec napravljen i samo na telefonu instaliras sis aplikaciju. Ovako napravljen folder je univerzalan i mozes da ga koristis za svaki telefon.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Evo koji je nacin ubacivanja u telefon i na ovaj nacin se sem folder napravi.Ovo je prepiska sa jednog foruma.
Telefon spojite Data kablom sa računarom u modu masovno skladištenje
2. Na računaru pokrenuti garmin zipovani fajl kojeg ste skinuli sa gornjeg linka.
Na prvom dijalogu kliknuti na setap a zatim sačekati da se automatski unzipuje i pojavi instalacioni dijalog.
3. Instalacioni dialog ustvari prebacuje Garmin automatski na telefon to jest Mem Karticu u telfonu.
- jerkann
- Mobil manijak
deksicom, pretpostavio sam da si tako radio.
Ako imas instaliran garmin na svom telefonu uzmi lepo iskopiraj svoj Garmin folder na taj telefon i zatim samo instaliraj sis fajl, odnosno prvo instaliras sis, pa pokrenes aplikaciju. Kada to uradis odmah ce da te izbaci iz iste. Zatim prekopiraj Garmin folder na root memrijske kartice i to je to....
Ako imas instaliran garmin na svom telefonu uzmi lepo iskopiraj svoj Garmin folder na taj telefon i zatim samo instaliraj sis fajl, odnosno prvo instaliras sis, pa pokrenes aplikaciju. Kada to uradis odmah ce da te izbaci iz iste. Zatim prekopiraj Garmin folder na root memrijske kartice i to je to....
- jerkann
- Mobil manijak
araphel, koliko pratim za Evropu ti treba Garmin Europe NT 2011.30
E sad vecia tih zemalja ima i posebne mape (npr. Grcka) koje su dosta bolje, ali i ove su sasvim OK. Postoji vise nacina za ubacivanje vise mapa. Prvi je da u Mapsourcu napravis jedinstvenu mapu (koja ce sadrzati npr. SCG Route, Adria Route i Europe NT) ili da napravis vise img fajla i svaki imenujes razlicito (pronadji na netu kako koji posto postoje odredjena pravila).
U sustini nezgodan posao jer dok ga napravis da sve radi kako treba ima da

E sad vecia tih zemalja ima i posebne mape (npr. Grcka) koje su dosta bolje, ali i ove su sasvim OK. Postoji vise nacina za ubacivanje vise mapa. Prvi je da u Mapsourcu napravis jedinstvenu mapu (koja ce sadrzati npr. SCG Route, Adria Route i Europe NT) ili da napravis vise img fajla i svaki imenujes razlicito (pronadji na netu kako koji posto postoje odredjena pravila).
U sustini nezgodan posao jer dok ga napravis da sve radi kako treba ima da

Pa to me i buni, mnogo mi je sve komplikovanije nego iGO na Androidu. Mislio sam da ima neki komplet koji objedinjuje sve te posebne mape u jedan fajl, pa da njega skinem, da imam kad zujim naokolo. U sustini dobre su i ove Ovi mape, ali mi se sam prikaz na ekranu ne svidja bas najvise.
Predpostavljam da je lakse da lepo sve sklopim u map source, pa da onda to komplet loadujem....uf....stvarno ce mi trebati pomoc oko ovoga
Predpostavljam da je lakse da lepo sve sklopim u map source, pa da onda to komplet loadujem....uf....stvarno ce mi trebati pomoc oko ovoga

Cao svima ,imam Nokiu N 82 i hocu da instaliram Garmin pa me interesuje koja je najnovija verzija Garmina.I imam pitanje vezano za mape koje mape da stavim ,tj koja je detaljnija da li Adria route 3.10 ili SCG route 2.30 i da li su to najnovije verzije mapa ,Sta mi vi preporucujete .....Hvala unapred... 

Forever !!!
Cao narode! Secam se da je svojevremeno bilo price o menjanju rezolucije na iGO ili na Motonav, kako bi aplikacija odgovarala za Desire. Ono sto ja sad pokusavam da uradim je to isto, samo da sliku razvucem na 1024x600, za Galaxy Tab. Ako neko zna kako to da izvedem, bicu vrlo zahvalan na odgovoru, ili uputstvu gde da nadjem odgovor