Ove godine sam u Americi, zavrsavam treci razred srednje skole ovdje.
Imam Nokiu N97, stara godinu dana, spora i zamrla potpuno :/
Navikao sam da moju muziku drzim na njoj, ali vise nema smisla, telefon baguje konstantno. Vise se restartuje nego sto radi, kao sto procitaj prije neki dan na ovom forumu

Cim sam dosao trebala mi je americka kartica, tel. I tako sam otisao i kupio neki telefoncic, mali, qwerty tastatura, 1.3 kamera, sa rezimom za 20$ sve neograniceno, vrh!

Ali, kako sam stalno u pokretu.... Da nosim njega (txt&calls) N97 (muzika i eventoalno kamera) + slusalice, i fotoaprat (ipak sam ja ovdje turista

Tako da jednim uredjajem moram da ubijem dvoje.
iPhone mi zvuci savrseno. Dobijam najbolji mp3 uredjaj, da ne pominjem sve te igrice, aplikacije, dzidzabidze, plus sto mene odusevljava gomila malih gageta koje mogu da nabudzim na iPhone

N97 se necu zamarati da prodajem Nokiu itd, saljem ga direktno na reciklazu i dobijam stotinak dolara za njega. Sto je zalosno, ali dok ne pronadjem nesto drugo, to mu je sudbina.
I ide pitanje.... Koji iPhone ispod 350$?
Mogu da uzmem 3G 16GB White Unlocked USED/REFUBRISHED odlican za te pare, jos da mi ostane za chips.
ili ipak uzeti solidan 3GS, sto je jos veci rizik?
Sta ima 3GS osim te brzine? Kameru i GPS znam, i koliko vidim to je to.
Samo bi mi ta kamera trebala, realno.
Jel jos aktuelna ona prica da se baterije na iPhone raspadaju posle 500-tinak punjenja? ili da gube 20% snage posle godinu dana?
Pomagajte ljudi

UNAPRIJED HVALA SVIMA.