HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
Tolero hvala na info, tako radi, medjutim nije to to...
vecina vesti su na engleskom, i azurirane su pre 7 dana
msm da cu morati da nadjem neki drugi widget...
nesto mi nije jasno pri instalaciji DATA2whatever, mora da mi je engleski zardjao
kaze ovako:
1.) Full wipe (at least needed on first installation)
2.) Flash the app2sd Version of the ROM of your choice - ovaj deo mi nije najjasniji, znaci ovako ja imam instaliran leeDroid 2.3b koji u sebi ima app2sd, u koliko se od mene trazi da ja reinstaliram rom, telefon ce se rebovati sam po zavrsenoj instalaciji roma
3.) DONT REBOOT
4.) If you rebooted then start over at 1.)
5.) flash the attached "data2whatever.zip"
6.) now reboot
sta propustam?

nesto mi nije jasno pri instalaciji DATA2whatever, mora da mi je engleski zardjao

kaze ovako:
1.) Full wipe (at least needed on first installation)
2.) Flash the app2sd Version of the ROM of your choice - ovaj deo mi nije najjasniji, znaci ovako ja imam instaliran leeDroid 2.3b koji u sebi ima app2sd, u koliko se od mene trazi da ja reinstaliram rom, telefon ce se rebovati sam po zavrsenoj instalaciji roma
3.) DONT REBOOT
4.) If you rebooted then start over at 1.)
5.) flash the attached "data2whatever.zip"
6.) now reboot

sta propustam?

Mirko BGD, Za razliku od windowsa,linuxa itd. android i ostali mobilni OS radi bolje kada ne ugasi potpuno aplikaciju t.j. on ce je ostaviti u RAM-u, tako da sledeci put kada je pozoves ona ce se brze otvoriti, a android sam prepozna kada zafali memorije i oslobodi dovoljno za normalni rad.
Imash gomile tekstova, kako od developera sa xda kako od googla koji ne preporucuju koriscenje task managera.
Na pocetku sam koristi advanced task manager i stalno sam se tripovao da moram da gasim taskove i jednom kad sam nabacio novi rom sam zaboravio da ga instaliram i uopste nisam primetio da je fon usporio. Takodje kazu iako ja to nisam primetio da koriscenje TM utice na brze trosenje baterije.
Nadam se da sam ti pomogao.
Imash gomile tekstova, kako od developera sa xda kako od googla koji ne preporucuju koriscenje task managera.
Na pocetku sam koristi advanced task manager i stalno sam se tripovao da moram da gasim taskove i jednom kad sam nabacio novi rom sam zaboravio da ga instaliram i uopste nisam primetio da je fon usporio. Takodje kazu iako ja to nisam primetio da koriscenje TM utice na brze trosenje baterije.
Nadam se da sam ti pomogao.
Mirko BGD, ja guram osmicu, i ponekad mi zaista ponestaje prostora, jer sam baš natrpao svega i svačega. Ali mislim da ako nećeš da puniš mapama cele Evrope, gomilom muzike i videa, da i osmica može sasvim da završi posao. Naravno, ako imaš love, bolje za svaki slučaj ići pravo na veću
Što se radnje tiče, tu stvarno ne mogu da ti pomognem.

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Mirko BGD, i ja sam htela da uzmem od 32GB, ali je nije bilo u nasim radnjama, a nisam htela da se zezam sa kupovinom preko neta.. Dakle uzela sam Kingston 16GB Class 4.. Zadovoljna sam za sada..
Platila sam je oko 4000 din.. Gde su ti nasao 32GB za 50 EUR?

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Hajde postavicu ovde pitanje, mada mozda nije najprikladnije za ovu temu.Da li neko od vas koristi istovremeno dva Android uredjaja, sa istim Gmail nalogom? Ukoliko ima takvih, kako vam se ponasaju telefoni? Ja recimo primecujem zestok problem kad istovremeno koristim Desire i Tab. ne dolaze mailovi na oba uredjaja, Gmail klijent na onom uredjaju gde mail ne stigne se obavezno zabaguje, prijavljuje greske u sinhronizaciji, Facebook i Twitter accounti se skroz pogube itd.....Ispada da ne mozemo da imamo Android i na primarnom i na sekundarnom uredjaju, osim sa razlicitim nalozima aktiviranim 

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
araphel, bas i nije pravo mesto, ali evo odgovoricu ti..
Ja koristim iste naloge i na Desire i na Tattoou..
Nemam nikakvih problema zbog toga..
Doduse, ne koristim konstantnu sinhronizaciju niti push mail, ali cak mi je i nalog za Market isti na oba uredjaja i ne primecujem nikakve bugove..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***