HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

moonwalker13, treba da iskljucis Notifikaciju u default-noj app za Poruke.. :-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

moonwalker13 napisao:Kad mi stigne poruka dobijam dve notifikacije, jednu za handcent a drugu za default program.
Kako da iskljucim tu za default?
Ајде читајте мало форум, свако треће питање је то... :chytry:

ivanmanic
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 30. Avg 2010. 14:09

Post od ivanmanic »

Ljudi , moze pomoc , imam neke tonove u fonu od neke navigacije ili vec cega , pa sad mi se mesaju sa muzikom i to me nervira , kako da ih izbrisem tj . kako da povezem tel sa pc da bi moga preko kompa da obrisem .. Hvala

Draco
Mobil fan
Mobil fan

Post od Draco »

ivanmanic, можеш да инсталираш неки фајл менаџер са Маркета и преко њега да их избришеш, ако ти не требају за ту апликацију.

Master Joda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
:: iPhone 8 Plus

Post od Master Joda »

Pozdrav svima
Jedno pocetnicko pitanje.. da li se vama vremenom android smori i imate potrebu za jednim fabrickim resetom? Ja telefon koristim vec nekih 8 meseci i telefon radi sve sporije i sporije. Najgore je kad se zaglupi kad pozovem nekoga, pa mu treba 10-15 sekundi dok odreaguje.
Takodje, ne zelim izgubiti kontakte pa sam hteo iskoristiti onu opciju da se sve iskopira na google account i nakon reseta ucitati nazad, jel ima neko iskustva sa tim i jel radi to provereno ili mozda ima neka druga aplikacija koja bi kopirala kontakte na SD karticu?

makibiki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 09. Sep 2008. 05:43

Post od makibiki »

master joda pametno pitanje,i mom fonu bi trebao jedan master reset...ostane od svakog programcica neke gluposti koje se nisu izbrisale pri brisanju programana iz fona i to ga koci verovatno,skupi se tu svega i svacega :).ali sta sa imenikom,mrzi me da ga prepisujem pa upisujem ponovo.jel postoji neki program za to ili samo ono preko accounta?hvala na odgovoru.

Draco
Mobil fan
Mobil fan

Post od Draco »

Имате милијарду апликација на Маркету и на нету уопште, само потражите мало :wink:

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..
:: ..

Post od majkon80 »

U cemu je problem,sa tim castom romovima,malo malo pa kod nekih nesto ne radi?Ne moguce da do sada nije uradjen neki 2.1 na kome radi sve,ajd ne mora fm ,ali ostalo da radi.?

Master Joda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
:: iPhone 8 Plus

Post od Master Joda »

Hvala na odgovorima :)
Danas cu odraditi factory reset pa javljam koliko se (i da li se) ubrzao telefon.
Pretpostavio sam da postoji na marketu takvih aplikacija, ali sam mislio da neko predlozi neki konkretan sa kojim je zadovoljan.

EDIT:
Odradjeno, za sada deluje sve ok. Deluje mi da telefon zaista radi brze. U svakom slucaju ova akcija ne oduzima puno vremena. Aplikacija koju sam koristio za backup zove se Mybackup i odlicno je odradila posao.

Izmenila Ninolina:: nemoj pisati poruke jednu za drugom.. koristi opciju Izmeni.. Obavezno procitaj pravila foruma..

ivanmanic
Novajlija
Novajlija

Post od ivanmanic »

Ljudi kako da povezem fon sa kompom da bi mi ga pc ocitao kao mass memory i da mogu kao kad otvorim flesku da vidim sta sve imam u njemu i samim tim da prebacim muziku , filmove . . . hvala :D

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

kada ga prikacis na pc izbaci ti valjda disk drive, ili htc sync, charger only, mobile internet, izaberi disk drive i dobices kao mass storage

ivanmanic
Novajlija
Novajlija

Post od ivanmanic »

lesa0208 - pa trebalo bi ali kada ga prikljucim na usb samo se puni , a pre toga me ne pita za mass storage , charger only itd . . ako neko zna sta je neka pomaze , u opcijama je stiklirano da me pita ali kada ga prikljucim samo se puni :wacko: hvala unapred :wink: :D

Gaga3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Mar 2010. 21:41

Post od Gaga3 »

Ivanmanic...instaliraj process manager lite ili ako koristis neki drugi stavi proces PC synchronization da bude ignore!
HTC Tattoo

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

ivanmanic, i ja imam cesto ovaj problem..:-( Ja ga resavam tako sto pre povezovanja sa kompom restartujem tel i nakon restarta me uvek pita za vrstu konekcije..:-) Verujem da pomaze i ovo sto je predlozila Gaga3, ali nisam to probala..:-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

ivanmanic
Novajlija
Novajlija

Post od ivanmanic »

Gaga3, Ninolina, , hvala na pomoci , ipak mi je upalio ninolinin fazon , samo sa ga restarotavao , mozda ga je zezao pc suite od samsunga , sve jedno sada radi :D :D

Marko.85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 27. Jun 2010. 21:15

Post od Marko.85 »

Da li je potrebno smanjivati rezoluciju videa (.avi) da bi mogli da se gledaju na telefonu preko mplayera?? Jel dovoljno samo mplayer instalirati ili treba jos nesto??
HTC Tattoo

tattoo323
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 21. Jan 2011. 22:23

Post od tattoo323 »

pomagajte, ubacio sam eclair 2.1 na tattoo i pokusavao da vratim na staru verziju sistema i sve zabrljao, ne rade mi osnovna podesavanja a bez njih nista ne mogu da uradim, kako da ponovo ubacim sistem? hvala unapred!

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

tattoo323, jel tebi telefon rutovan? Ako jeste uzmi pa ponovo fleshuj taj stari rom koji si imao odradi ful whipe iz recovery-a i flesuj stari rom

anubis
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 14:41

Post od anubis »

Ljudi molim za pomoć...postajem već očajan...voleo bih da promenim temu na telefonu i skinem je,bude na kartici-instaliram je,imam app launcher ali ne znam gde da je nađem nakon instalacije i da podesim da mi to bude tema.Čitao sam dosta po forumu ali nigde konkretno ne piše uputstvo tipa "idi tamo i tamo...".

moonwalker13
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 18. Feb 2010. 01:08

Post od moonwalker13 »

@anubis , valjda treba da ides na Scenes. To je kad si na home desktopu, stisnes Menu i pojavi se 6 onig ikonica. Odes na Scenes i trebalo bida je tu. Nisam nikada instalirao teme, tako da mozda i nije ovako :)

Odgovori