HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Master Joda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
- :: iPhone 8 Plus
Pozdrav svima
Jedno pocetnicko pitanje.. da li se vama vremenom android smori i imate potrebu za jednim fabrickim resetom? Ja telefon koristim vec nekih 8 meseci i telefon radi sve sporije i sporije. Najgore je kad se zaglupi kad pozovem nekoga, pa mu treba 10-15 sekundi dok odreaguje.
Takodje, ne zelim izgubiti kontakte pa sam hteo iskoristiti onu opciju da se sve iskopira na google account i nakon reseta ucitati nazad, jel ima neko iskustva sa tim i jel radi to provereno ili mozda ima neka druga aplikacija koja bi kopirala kontakte na SD karticu?
Jedno pocetnicko pitanje.. da li se vama vremenom android smori i imate potrebu za jednim fabrickim resetom? Ja telefon koristim vec nekih 8 meseci i telefon radi sve sporije i sporije. Najgore je kad se zaglupi kad pozovem nekoga, pa mu treba 10-15 sekundi dok odreaguje.
Takodje, ne zelim izgubiti kontakte pa sam hteo iskoristiti onu opciju da se sve iskopira na google account i nakon reseta ucitati nazad, jel ima neko iskustva sa tim i jel radi to provereno ili mozda ima neka druga aplikacija koja bi kopirala kontakte na SD karticu?
master joda pametno pitanje,i mom fonu bi trebao jedan master reset...ostane od svakog programcica neke gluposti koje se nisu izbrisale pri brisanju programana iz fona i to ga koci verovatno,skupi se tu svega i svacega
.ali sta sa imenikom,mrzi me da ga prepisujem pa upisujem ponovo.jel postoji neki program za to ili samo ono preko accounta?hvala na odgovoru.

- Master Joda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
- :: iPhone 8 Plus
Hvala na odgovorima 
Danas cu odraditi factory reset pa javljam koliko se (i da li se) ubrzao telefon.
Pretpostavio sam da postoji na marketu takvih aplikacija, ali sam mislio da neko predlozi neki konkretan sa kojim je zadovoljan.
EDIT:
Odradjeno, za sada deluje sve ok. Deluje mi da telefon zaista radi brze. U svakom slucaju ova akcija ne oduzima puno vremena. Aplikacija koju sam koristio za backup zove se Mybackup i odlicno je odradila posao.
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati poruke jednu za drugom.. koristi opciju Izmeni.. Obavezno procitaj pravila foruma..

Danas cu odraditi factory reset pa javljam koliko se (i da li se) ubrzao telefon.
Pretpostavio sam da postoji na marketu takvih aplikacija, ali sam mislio da neko predlozi neki konkretan sa kojim je zadovoljan.
EDIT:
Odradjeno, za sada deluje sve ok. Deluje mi da telefon zaista radi brze. U svakom slucaju ova akcija ne oduzima puno vremena. Aplikacija koju sam koristio za backup zove se Mybackup i odlicno je odradila posao.
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati poruke jednu za drugom.. koristi opciju Izmeni.. Obavezno procitaj pravila foruma..
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
ivanmanic, i ja imam cesto ovaj problem..
Ja ga resavam tako sto pre povezovanja sa kompom restartujem tel i nakon restarta me uvek pita za vrstu konekcije..
Verujem da pomaze i ovo sto je predlozila Gaga3, ali nisam to probala..

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ljudi molim za pomoć...postajem već očajan...voleo bih da promenim temu na telefonu i skinem je,bude na kartici-instaliram je,imam app launcher ali ne znam gde da je nađem nakon instalacije i da podesim da mi to bude tema.Čitao sam dosta po forumu ali nigde konkretno ne piše uputstvo tipa "idi tamo i tamo...".
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 18. Feb 2010. 01:08