Nokia C6

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 22. Mar 2008. 00:55

Post od Murinho »

nokia 5800 je maltene isti kao c6......kao i vecina s60v5 ts telefona od nokie....btw srecni praznici :)...cisto da se popuni prostor
Samsung Galaxy Y Duos + SE k800 + Siemens a50

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Murinho, jeste slican ali na zedge ga nema ni jedat telefon sa s60v5 pa stoga i nemoze.
Sad je poruka dugadugaduga . . .

darence
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 11. Mar 2009. 21:50
Kontakt:

Post od darence »

samo da dignem temu iz mrtvih objavom da je izašao novi software za C6 koji je mnogo bolji od starog... :D

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

darence, super. Ako si ga instalirao, onda nam objavi utiske ;) Vrline i mane ;) Mozes i da das koju sugestiju buducim korisnicima ;)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

darence
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 11. Mar 2009. 21:50
Kontakt:

Post od darence »

nokia je sama sebi napravila losu reklamu time sto je ubacila nedoradjen i neproveren softver u c6. da je odmah bio ovaj sto je sada, verujem da se niko nebi zalio. meni se jos ni jednom nije blokirao ili restartovao sa novim sw (kuc, kuc u drvo :D ) sa originalnim je bilo zabrinjavajuce, a prodavac je tvrdio kako sam ja jedini koji se zali i kako sam navukao virus iz neke mp3 pesme itd. e sad, da mi nije informatika struka, mozda bih mu i poverovao, a ovako - teze malo. onda me ubedjivao kako ima virusa u ovi aplikacijama itd. ne tvrdim da nema ali mi je tesko da poverujem da neki fajl moze da ubije c6, a da na pet drugih telefona radi normalno iako su takodje simbiani... da ne duzim, prvi update je popravio stvar ali je ostao browser koji se blokira i wifi koji posle ucitanog megabajta takodje blokira... Opet ponavljam, novi sw je za sad bez greske. Po pitanju hadrvera, vec smo apsolvirali mestimicnu klimavost ovog modela ali nista preterano

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

darence, i 5228 je znao da se zglupi i restartuje ali zasad sa novim sw..... to se josuvek nije desilo, videcemo kasnije.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

deksicom, ma jos uvijek treba da se saceka jos koji komentar...
darence, drago mi je sto ti je novi sw odlican :) Samo uzivaj :)

zoranBG
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 30. Jul 2011. 17:38

Post od zoranBG »

ja sam kupio ovaj telefon u Minehnu u aprilu 2011. posle 3 meseca rada, u sred razgovora, pukla je veza, i telefon jednostavno ne moze da pronadje mrezu. Inace, na telefonu sve radi OK, ali mrezu ne moze da nadje. bio sam u ovlascenom Nokia servisu u Beogradu, i posle pregleda su mi rekli da je otisla maticna ploca, i da je zamena 140 eura.
Inace, u servisu je bilo jos 5-6 ljudi, i skoro svi su imali isti problem, samo sa razlicitim telefonima, da im je u sred razgovora pukla mreza, i odgovor je bio isti, mora da se menja cela ploca telefona.
sve u svemu, jako sam razocaran u Nokiju, iako njihove telefone vec 10 godina koristim, i vidim da su jako srozali kvalitet. tako da, sledeci telefon, sigurno nece biti Nokija.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

zoranBG, nije samo NOKIA "spustila" kriterijume nego svi mobilni proizvodjaci... Jednostavno, sad je mnogo vise proizvodjaca u igri tako da je i samo trziste jos bitnije, a shvatam da je kvalitet jedna od presudnih stvari za osvajanje trzista, ali... ko zna sta je "njima" u glavi :)

mermaidc6
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 20. Sep 2010. 21:49

Post od mermaidc6 »

Hocu da uradim update softwer-a, pa me interesuje da li ce podaci sa telefona biti izbrisani? Prvi put sam radila update odmah cim sam ga kupila pa je bio prazan pa sad ne znam da li treba da sve prebacujem na komp da mi ne bude izbrisano nesto? Hvala

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

mermaidc6, najbolje je uradis backup telefona prije samog update-a. O tome smo jako puno govorili. Znaci, prije nego pocnes da instaliras novi software potrebno je da ti baterija telefona bude puna. Takodje, pokusaj da sve slike, poruke, muziku, kalendar, kontakte ( naravno od toga sto ti je bitno; naravno od ovoga sto sam ti pobrojao, ne moras sve da uzmes ) prebacis na racunar preko programa koji se zove OVI store! Tamo ima lijepo opcija backup your phone i samo pratis jedan po jedan korak i to je to! Sretno!

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

zavodnick, samo da te ispravim da se program zove ovi suite. backup radis samo za svaki slucaj ako nesto krene pozlu ali za to su sanse u promilima. dakle svi programi podesavanja kontakti poruke.. sve ostaje nakon update-a

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

snenad, auh pardon :D Znam, ali radio sam nesto na OVi Store i slucajno sam bacio pogled gore :( Moja greska... sorry :)
Inace mermaidc6, backup ne moras da radis, ali opet bolje je sve da sacuvas za svaki slucaj ;)

pidi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2011. 18:03

Post od pidi »

Pozdrav... nov sam ovde, pa imam neka pitanja :) razmisljam ozbiljno da uzmem ovaj tel, pa me zanimaju vasa iskustva, tipa kakav mu je slajd, jel crkava flat, preporuke uzeti ga ili ne... hvala unapred.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

pidi, mozda je bolje da si svoje pitanje postavio OVDJE i da nam kazes koliko para imas na raspolaganju i sta zelis od telefona...

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

pidi, telefon kao telefon je odlican, jedino je mozda glugo da uzmes danas S^1 telefon. Sacekaj malo jer treba da izadju Nokia 600, 603, 700 i 701 sve S^3 Belle telefoni pa ce starim S^3 telefonima da padne cena.
Ako ga imas za 50-ak evra uzmi ako ne bolje sacekaj malo i doplati za bolji telefon

pidi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od pidi »

zavodnick, iskreno ni sam ne znam sta zelim, od prvog telefona, pa do ovog poslednjeg, koristio sam nokijine telefone, pa sam zbunjen, da li nastaviti sa smartphonovima, ili pak uzeti neki android, iskreno kazem ne znam sta mi je ciniti :D
snenad, hvala ti na informacijama, ali zuri mi se, stari tel je na izdisaju :D sad sam trazio po oglasima, polovni C6, krece se oko 120 evra.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

pidi, da toliko se krecu ali to je mnogo za njega posebno sto poseduje slajder a odkud znas koliko ga je koristio predhodni vlasnik. Bolje dodaj jos oko 30e. i kupi polovan c6-01.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

pidi, ja sam iskreno kao sto ti je kolega snenad rekao da sacekas jos malo i za 150-200 Eur kupis neki od telefona koji imaju Belle OS. Ta cijena koju si naveo je "previse" za taj telefon.
Bas ako ne znas sta zelis, onda otidji na site koji sam ti ponudio i tu iznesi svoj problem! :oops:

pidi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od pidi »

Ljudi, samo da vam se zahvalim puno, pomogli ste mi dosta u odluci, najverovatnije odustajem od C6, i poslusacu deksicom, sto se tice C6-01. Samo ne razumem se bas u novije operativne sisteme, video sam da ovaj ima S^3, a taj je noviji OS, ako se ne varam? :oops:

Odgovori