Nokia C6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
nokia je sama sebi napravila losu reklamu time sto je ubacila nedoradjen i neproveren softver u c6. da je odmah bio ovaj sto je sada, verujem da se niko nebi zalio. meni se jos ni jednom nije blokirao ili restartovao sa novim sw (kuc, kuc u drvo
) sa originalnim je bilo zabrinjavajuce, a prodavac je tvrdio kako sam ja jedini koji se zali i kako sam navukao virus iz neke mp3 pesme itd. e sad, da mi nije informatika struka, mozda bih mu i poverovao, a ovako - teze malo. onda me ubedjivao kako ima virusa u ovi aplikacijama itd. ne tvrdim da nema ali mi je tesko da poverujem da neki fajl moze da ubije c6, a da na pet drugih telefona radi normalno iako su takodje simbiani... da ne duzim, prvi update je popravio stvar ali je ostao browser koji se blokira i wifi koji posle ucitanog megabajta takodje blokira... Opet ponavljam, novi sw je za sad bez greske. Po pitanju hadrvera, vec smo apsolvirali mestimicnu klimavost ovog modela ali nista preterano

ja sam kupio ovaj telefon u Minehnu u aprilu 2011. posle 3 meseca rada, u sred razgovora, pukla je veza, i telefon jednostavno ne moze da pronadje mrezu. Inace, na telefonu sve radi OK, ali mrezu ne moze da nadje. bio sam u ovlascenom Nokia servisu u Beogradu, i posle pregleda su mi rekli da je otisla maticna ploca, i da je zamena 140 eura.
Inace, u servisu je bilo jos 5-6 ljudi, i skoro svi su imali isti problem, samo sa razlicitim telefonima, da im je u sred razgovora pukla mreza, i odgovor je bio isti, mora da se menja cela ploca telefona.
sve u svemu, jako sam razocaran u Nokiju, iako njihove telefone vec 10 godina koristim, i vidim da su jako srozali kvalitet. tako da, sledeci telefon, sigurno nece biti Nokija.
Inace, u servisu je bilo jos 5-6 ljudi, i skoro svi su imali isti problem, samo sa razlicitim telefonima, da im je u sred razgovora pukla mreza, i odgovor je bio isti, mora da se menja cela ploca telefona.
sve u svemu, jako sam razocaran u Nokiju, iako njihove telefone vec 10 godina koristim, i vidim da su jako srozali kvalitet. tako da, sledeci telefon, sigurno nece biti Nokija.
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
zoranBG, nije samo NOKIA "spustila" kriterijume nego svi mobilni proizvodjaci... Jednostavno, sad je mnogo vise proizvodjaca u igri tako da je i samo trziste jos bitnije, a shvatam da je kvalitet jedna od presudnih stvari za osvajanje trzista, ali... ko zna sta je "njima" u glavi 

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- zavodnick
- Expert
mermaidc6, najbolje je uradis backup telefona prije samog update-a. O tome smo jako puno govorili. Znaci, prije nego pocnes da instaliras novi software potrebno je da ti baterija telefona bude puna. Takodje, pokusaj da sve slike, poruke, muziku, kalendar, kontakte ( naravno od toga sto ti je bitno; naravno od ovoga sto sam ti pobrojao, ne moras sve da uzmes ) prebacis na racunar preko programa koji se zove OVI store! Tamo ima lijepo opcija backup your phone i samo pratis jedan po jedan korak i to je to! Sretno!
- zavodnick
- Expert
pidi, mozda je bolje da si svoje pitanje postavio OVDJE i da nam kazes koliko para imas na raspolaganju i sta zelis od telefona...
zavodnick, iskreno ni sam ne znam sta zelim, od prvog telefona, pa do ovog poslednjeg, koristio sam nokijine telefone, pa sam zbunjen, da li nastaviti sa smartphonovima, ili pak uzeti neki android, iskreno kazem ne znam sta mi je ciniti
snenad, hvala ti na informacijama, ali zuri mi se, stari tel je na izdisaju
sad sam trazio po oglasima, polovni C6, krece se oko 120 evra.

snenad, hvala ti na informacijama, ali zuri mi se, stari tel je na izdisaju

- zavodnick
- Expert
pidi, ja sam iskreno kao sto ti je kolega snenad rekao da sacekas jos malo i za 150-200 Eur kupis neki od telefona koji imaju Belle OS. Ta cijena koju si naveo je "previse" za taj telefon.
Bas ako ne znas sta zelis, onda otidji na site koji sam ti ponudio i tu iznesi svoj problem!
Bas ako ne znas sta zelis, onda otidji na site koji sam ti ponudio i tu iznesi svoj problem!