Probao sam verzije 3.01 i 3.04 i desava mi se sledece:
Program funkcionise sto se tice unosa slika,opcije,sve je super,ali kad izadjem iz programa on mi ga stavi na off i naravno ne radi.Nikako ne mogu da namestim da bude allways on.
Nokia 6630 i full screen caller
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Lomnica_city
- Expert
- Lomnica_city
- Expert
Photo ID,potrazi na link-u koji cu ti poslati u private messsage jer nije dozvoljeno reklamiranje zato trci do mail box-a!
Edit:
Vidi u PM inbox i javi jel ti stigla poruka jer sam tek sad primetio da mi se nekoliko poruka zaglavilo u folderu"za slanje"a nema ih u"poslate poruke" i neznam jesu li uopste stigle ljudima,izvinite ako nisu,neznam zasto!
Pozdrav
Edit:
Vidi u PM inbox i javi jel ti stigla poruka jer sam tek sad primetio da mi se nekoliko poruka zaglavilo u folderu"za slanje"a nema ih u"poslate poruke" i neznam jesu li uopste stigle ljudima,izvinite ako nisu,neznam zasto!
Pozdrav

- Nostradamus
- Banned
- Pridružio se: Pet, 07. Okt 2005. 17:52