Nokia 6630 i full screen caller

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
sijakm
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 27. Sep 2005. 02:31

Nokia 6630 i full screen caller

Post od sijakm »

Probao sam verzije 3.01 i 3.04 i desava mi se sledece:
Program funkcionise sto se tice unosa slika,opcije,sve je super,ali kad izadjem iz programa on mi ga stavi na off i naravno ne radi.Nikako ne mogu da namestim da bude allways on.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Imao sam i ja slican problem na 6680 i probao sve verzije od 3.01-3.04 i uvek nesto zeza,moracemo da sacekamo neku noviju verziju da rese sve probleme pa da konacno bude 100% kompatibilan sa Symbian 8!
Pozdrav 8)

sijakm
Novajlija
Novajlija

Post od sijakm »

Pretpostavio sam da je to problem.Bas bi bilo super da to uskoro stigne,posto je dobar program.Da li ima neka alternativa koja je kompatibilna sa novim symbianom,dok ne izadje nova verzija FSCallera?

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ima tih programa koliko hoces zahvaljujuci kretenima iz Nokie koji su napravili series 60 tako sirotinjski da ti za sve sto ti treba moras da nadjes dodatni program!
Pozdrav 8)

sijakm
Novajlija
Novajlija

Post od sijakm »

Pa da li mozes da mi kazes ime programa da mogu lakse da ga pronadjem na netu,ili jos bolje ako mozes da mi posaljes link na pm ili sam program na mail.

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Photo ID,potrazi na link-u koji cu ti poslati u private messsage jer nije dozvoljeno reklamiranje zato trci do mail box-a!

Edit:
Vidi u PM inbox i javi jel ti stigla poruka jer sam tek sad primetio da mi se nekoliko poruka zaglavilo u folderu"za slanje"a nema ih u"poslate poruke" i neznam jesu li uopste stigle ljudima,izvinite ako nisu,neznam zasto!
Pozdrav 8)

Chux
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 25. Jul 2005. 15:10

Post od Chux »

e ja sam imo probloem sa tim programiama , ko god da me zove , daje mi neku lefu sliku i broj , tako da nisam imao pojma ni kogzovem ni ko me zove , ma bezveze , a bas mi se svideo program , inace neki fullscreen caller 3. nesto .....
The Chux

Nostradamus
Banned
Pridružio se: Pet, 07. Okt 2005. 17:52

Post od Nostradamus »

ja imam taj program na kompu, imao sam ga na fonu, nisam imao nikakvih problema (btw imam 3650)...
mada, program me neshto i ne fascinira previshe :uhuh:
Stay true, dress hard, play loud!!!

sijakm
Novajlija
Novajlija

Post od sijakm »

Nije mi stigla nikakva poruka,verovatno se nesto zagubilo.Poslao sam ti ja moj mail na pm,pa ti posalji tamo ili link ili program.TNX!

Odgovori