HTC Wildfire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Pojavili su mi se tragovi od futrole na zadnjem delu maske.Probao sam da pljujem
,da cistim sa fary-jem,alkoho;om medicinskim ali nista ne moze da skine. Da li neko ima neku ideju ili je problem u skrnavoj plastici poklopca baterije? Ne deluje mi da je izgreban nego kao da je boja,od futrole,pustila.

- Bull Terrier
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27
- Bull Terrier
- Redovni učesnik
Kapiram nego se razmisljam da ga uzmem jer vec nekoliko meseci ne mogu da se smirim sa telefonima, non stop nesto menjam bla bla i skoro sam koristio HD2 par dana i odusevio se ali kad sam uzeo Wildfire u ruke i video rezoluciju istripovo sam da je ista kao kod smarta pa nisam pametan sta da radim... Nemam toliko kesa da uzimam HD2, a to je jedini HTC pored Wild-a koji bih uzeo jer su mi svi nekako 
A Samsung i SE me ne zanimaju uopste jer cu pre ostati na C5 nego njih da uzimam, ne kazem da su losi ali jedino Nokia i HTC...

A Samsung i SE me ne zanimaju uopste jer cu pre ostati na C5 nego njih da uzimam, ne kazem da su losi ali jedino Nokia i HTC...
Ako ga ne mozes pobediti....gadjaj ga telefonom !
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Bull Terrier, pa pitanje je sta tebi treba, prvenstveno OS, da li ti uopste treba smartphone jer HTC Smart uopste nije smartphone, dalje Android ili WindowsMobile? HD2 je odlican izbor jer je WinMo a ima opciju ubacivanja Androida... Raspitaj se malo, a pre svega postavi pitanje u odeljku poredjenje telefona, jer tamo i pripada... 

Samo nek se rolaju....sarme.
- Bull Terrier
- Redovni učesnik
Ako procitas moj post kako treba shvatices da nemam para za HD2, takodje i da ne zelim Smart vec da samo pitam da li Smart i Wild imaju slican ekran, tacnije, da li je toliko ruzna rezolucija na Wild-u kao na Smart-u.
I naravno da znam gde treba da se postavi koje pitanje jer koliko vidim, malo sam duze od tebe na forumu i nije jedini forum na kom ucestvujem pa ako mozes da mi das odgovor bio bih ti zahvalan a ne da se pravis pametan. Hvala

I naravno da znam gde treba da se postavi koje pitanje jer koliko vidim, malo sam duze od tebe na forumu i nije jedini forum na kom ucestvujem pa ako mozes da mi das odgovor bio bih ti zahvalan a ne da se pravis pametan. Hvala

- Bull Terrier
- Redovni učesnik
- Bull Terrier
- Redovni učesnik
Odustajem od Wild-a za sad, ne zelim da kupujem HTC koji ima takvu rezoluciju, smorice me to brzo...Znam da ne mogu nesto da ocekujem za tu cenu ali mislio sam da je bolje. Za sad ce da se fura C5 pa ako naleti neka kombina za HD2 videcemo
Zahvaljujem

Zahvaljujem

Моб се сам накачи само на мреже на које си се већ конектовао. Уколико је мреже тек откривена, имаћеш иконицу са обавјештењем у статусбару.Zveki54 napisao:Pozdrav svima, juce sam uzeo HTC Wildfire preko prenesi paketa u Telenoru pa imam par pitanja na koja pretpostavljam da vam nece biti problem da odgovorite, posto mi je ovo prvi android telefon jos se malo gubim, procitao sam ceo ovaj topic i nasao dosta odgovora na sve sto me je zanimalo ali me zanima jos par stvari, npr, da li su potrebna neka posebna podesavanja za WI-FI ili ne tj, da li se on sam nakaci na mrezu ako je ukljucen i da li je tada net besplatan i po vasoj proceni da li je onih 150mb telenor klika dovoljno za ceo mesec ako se recimo par puta na dan ukljuci net, kao i kako da iskljucim auto update za friend stream, weather i ostale aplikacije?
Ако је мрежа закључана, наравно да ће ти требати лозинка, али сваки следећи пут кад уђеш у домет те мреже, телефон ће се сам конектовати уколико је WiFi укључен.
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
e ovako
kupio sam wildfire i zadovoljan sam bas bas... rezolucija je sasvim ok...i vise od toga... tj sve dok ne budete videli neki bolji telefon sa vecom rezolucijom, necete ni primetiti nedostatak "divlje vatre"... baterija traje max 2 dana ako je ukljucen net, ali ako ga budete ukljicivali svremena na vreme ume da potraje i do 4 dana
igrice su mi manje, vise nezanimljive...bar meni
e sad, posto se bas ne razumem u to neko rootovanje zeleo bih da postavim par pitanja:
1. STA JE UOPSTE ROOTOVANJE ?
2. POMINJETE NEKI UPDATE , FROYO KOLIKO SE SECAM... MOZE LI MI NEKO RECI STA KONKRETNO DOBIJAM A STA GUBIM UPDATE-M
3. I AKO NEKO MOZE DA MI POSALJE LINK DA SKINEM IGO MAPE O KOJIMA TAKODJE SVI PRICATE... I PAR PITANJA U VEZI GPS? DA LI GPS RADI PREKO MOBILNOG INTERNETA, ILI SATELITA? I DA LI PODRZAVA GLASOVNE MOGUCNOSTI ?
UNAPRED HVALA

1. STA JE UOPSTE ROOTOVANJE ?
2. POMINJETE NEKI UPDATE , FROYO KOLIKO SE SECAM... MOZE LI MI NEKO RECI STA KONKRETNO DOBIJAM A STA GUBIM UPDATE-M
3. I AKO NEKO MOZE DA MI POSALJE LINK DA SKINEM IGO MAPE O KOJIMA TAKODJE SVI PRICATE... I PAR PITANJA U VEZI GPS? DA LI GPS RADI PREKO MOBILNOG INTERNETA, ILI SATELITA? I DA LI PODRZAVA GLASOVNE MOGUCNOSTI ?
UNAPRED HVALA