HTC Wildfire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Dzeki Cen
Banned
Pridružio se: Čet, 11. Nov 2010. 14:53

Post od Dzeki Cen »

Pojavili su mi se tragovi od futrole na zadnjem delu maske.Probao sam da pljujem :D ,da cistim sa fary-jem,alkoho;om medicinskim ali nista ne moze da skine. Da li neko ima neku ideju ili je problem u skrnavoj plastici poklopca baterije? Ne deluje mi da je izgreban nego kao da je boja,od futrole,pustila.

Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 17. Jul 2006. 15:27

Post od Bull Terrier »

Da li Wildfire ima bolji ekran od Smart-a jer vidim imaju iste rezolucije ali Wild ima vise boja pa me zanima jel dosta bolji ekran ili je mala razlika? Hvala :)
Ako ga ne mozes pobediti....gadjaj ga telefonom !

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

dosta bolji telefon od smarta, prvo ekran je kapacitivni, veci, rezolucija nije toliko losa, bolji OS, kvalitetniji ...

Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Bull Terrier »

Kapiram nego se razmisljam da ga uzmem jer vec nekoliko meseci ne mogu da se smirim sa telefonima, non stop nesto menjam bla bla i skoro sam koristio HD2 par dana i odusevio se ali kad sam uzeo Wildfire u ruke i video rezoluciju istripovo sam da je ista kao kod smarta pa nisam pametan sta da radim... Nemam toliko kesa da uzimam HD2, a to je jedini HTC pored Wild-a koji bih uzeo jer su mi svi nekako :disgust:

A Samsung i SE me ne zanimaju uopste jer cu pre ostati na C5 nego njih da uzimam, ne kazem da su losi ali jedino Nokia i HTC...

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

Bull Terrier, pa pitanje je sta tebi treba, prvenstveno OS, da li ti uopste treba smartphone jer HTC Smart uopste nije smartphone, dalje Android ili WindowsMobile? HD2 je odlican izbor jer je WinMo a ima opciju ubacivanja Androida... Raspitaj se malo, a pre svega postavi pitanje u odeljku poredjenje telefona, jer tamo i pripada... ;)
Samo nek se rolaju....sarme.

Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Bull Terrier »

Ako procitas moj post kako treba shvatices da nemam para za HD2, takodje i da ne zelim Smart vec da samo pitam da li Smart i Wild imaju slican ekran, tacnije, da li je toliko ruzna rezolucija na Wild-u kao na Smart-u. :roll:
I naravno da znam gde treba da se postavi koje pitanje jer koliko vidim, malo sam duze od tebe na forumu i nije jedini forum na kom ucestvujem pa ako mozes da mi das odgovor bio bih ti zahvalan a ne da se pravis pametan. Hvala 8)

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

ovaj ma smart ima manji ekran dal 2.6 ili 2.8 inca i naravno da bolje izgleda rezolucija na smartu ali ga ja nikada ne bih kupio, a wildfire sam koristio par meseci nije toliko losa rezolucija, a i drzao si ga u rukama pa znas.

Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Bull Terrier »

Mislis bolje izgleda rezolucija na Wild-u ? Kapiram da si to hteo da kazes ? :unsure: :)
Jer nije poenta valjda da Smart ima bolji ekran...mada, ko zna...

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

nenene ovaj bolje izgleda na smartu jer je manja dijagonala pa je manji ekran, a losija na wildfireu mada ne toliko losija sada da imas onako bas neku pikselizaciju. A ekran kvalitetniji jer je kapacitivni kod wildfirea :D

Bull Terrier
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Bull Terrier »

Odustajem od Wild-a za sad, ne zelim da kupujem HTC koji ima takvu rezoluciju, smorice me to brzo...Znam da ne mogu nesto da ocekujem za tu cenu ali mislio sam da je bolje. Za sad ce da se fura C5 pa ako naleti neka kombina za HD2 videcemo :D
Zahvaljujem 8)

barba321
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 03. Feb 2011. 20:38

Post od barba321 »

Ubacio ponovo WildPuzzle ROM, bez overclock-a, sada radi OK... Promenio i software za navigaciju, sada koristim Ndrive i ima problem pri samom navigiranju kada se okrene u landscape - zamrzne posle par sekundi. Desava li se kome jos?

crni6
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 09. Avg 2010. 22:30

Post od crni6 »

Ej ljudi jel postoji swype za srpski jezik ili nesto sto bi bilo priblizno nasem? Ja koristim SWYPE 2.6.47.11856 QVGA ST v0.2 Multilanguige ali nema Srpski niti bilo sta slicno...ako neko zna nek pomogne... :)

tolero
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 18. Nov 2010. 15:09

Post od tolero »

Mislim da nema srpski swype sa razolucijom za wildfire, trazio sam pre oko mesec dana , procesljaj xda . Ako tamo nema onda ga nema nigde ;)

crni6
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 09. Avg 2010. 22:30

Post od crni6 »

Precesljao sam ali nigde nema srpski za wildfire...znaci osudjen sam na kucanje poruka bez swypa. ;)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Pokusajte sa SlideIT.. Slicna je tastatura sa Swipe a postoji za nju hrvatski... Nije savrseno ali moze da uci reci pa brzo moze da postane vrlo upotrebljiva..:-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

Zveki54 napisao:Pozdrav svima, juce sam uzeo HTC Wildfire preko prenesi paketa u Telenoru pa imam par pitanja na koja pretpostavljam da vam nece biti problem da odgovorite, posto mi je ovo prvi android telefon jos se malo gubim, procitao sam ceo ovaj topic i nasao dosta odgovora na sve sto me je zanimalo ali me zanima jos par stvari, npr, da li su potrebna neka posebna podesavanja za WI-FI ili ne tj, da li se on sam nakaci na mrezu ako je ukljucen i da li je tada net besplatan i po vasoj proceni da li je onih 150mb telenor klika dovoljno za ceo mesec ako se recimo par puta na dan ukljuci net, kao i kako da iskljucim auto update za friend stream, weather i ostale aplikacije?
Моб се сам накачи само на мреже на које си се већ конектовао. Уколико је мреже тек откривена, имаћеш иконицу са обавјештењем у статусбару.
Ако је мрежа закључана, наравно да ће ти требати лозинка, али сваки следећи пут кад уђеш у домет те мреже, телефон ће се сам конектовати уколико је WiFi укључен.

tata78
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 18. Nov 2007. 05:48

Post od tata78 »

Mozda je ovo pitanje glupo, ali kako da znam da je telefon rootovan? Ovaj sta treba da kupim je iz Telenora i danas ce biti otkljucan da radi i na drugim mrezama.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer

Post od lesa0208 »

Kako da znas uzmes telefon izgasis i drzis volume down i power dugme zajedno dok se ne upali ako upadne u recovery onda ti je root-ovan a ako ti se pojavi beo ekran sa nekom kutijom i strelicom koja izlazi iz nje onda nije.

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

Ili vidis da li u meniju postoji applikacija SUPERUSER, ikonica izgleda ovako: Slika
Samo nek se rolaju....sarme.

shomee
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 09. Feb 2011. 14:47

Post od shomee »

e ovako :) kupio sam wildfire i zadovoljan sam bas bas... rezolucija je sasvim ok...i vise od toga... tj sve dok ne budete videli neki bolji telefon sa vecom rezolucijom, necete ni primetiti nedostatak "divlje vatre"... baterija traje max 2 dana ako je ukljucen net, ali ako ga budete ukljicivali svremena na vreme ume da potraje i do 4 dana :) igrice su mi manje, vise nezanimljive...bar meni :) e sad, posto se bas ne razumem u to neko rootovanje zeleo bih da postavim par pitanja:
1. STA JE UOPSTE ROOTOVANJE ?
2. POMINJETE NEKI UPDATE , FROYO KOLIKO SE SECAM... MOZE LI MI NEKO RECI STA KONKRETNO DOBIJAM A STA GUBIM UPDATE-M
3. I AKO NEKO MOZE DA MI POSALJE LINK DA SKINEM IGO MAPE O KOJIMA TAKODJE SVI PRICATE... I PAR PITANJA U VEZI GPS? DA LI GPS RADI PREKO MOBILNOG INTERNETA, ILI SATELITA? I DA LI PODRZAVA GLASOVNE MOGUCNOSTI ?
UNAPRED HVALA :)

Odgovori