mozda se desilo par puta da udari u 80 ali to je to, sve iznad mi je nepojmljivo al neka ne smeta mi niti skodi radu, a mozda je i zbog aplikacija ko zna

Motoman, apsolutno nista sto ne bi trebalo da radim,
sms/call/gmail/talk/sync rade stalno, valjda zato i sluzi Android telefon
3g ili wifi rade stalno, takodje, kako bi funkcionisalo ono gore, i to je valjda normalno.
Ne bahatim se igricama, kad se bahatim onda se ne zalim na bateriju

Nemam neke fensi lajv wallpapers da mi jedu bateriju, nemam nista fensi na telefonu, volim da je cist i jednostavan.
Radila sam neko testiranje battery usage-a i Cell standby mi se pokazao kao najveci "potrosac",
Rekli su mi da to implicira neki problem sa mrezom ili parametrima, pa sam ga testirala posle jednog punjenja kako ce se ponasati bez 3G neta, dobila opet isto..
Onda ga testirala drugim punjenjem bez WiFi, samo na 3g.. opet isto.
Obrni okreni - jedan dan .. bez igrica, bez nekih preteranih potrosaca, imam (pored sistemskih) 20ak aplikacija ali te aplikacije stoje, ne rade, ne moze to uticati na bateriju eventualno na memoriju mada ni to nece jer su na kartici.. koristim telefon za pozive, poruke i internet (mejl, fejs, tviter) kao i svaki normalan covek cak i nemam neki giga-paket pa da se bahatim razgovorima i porukama, sasvim normalno.. i tako, ako neko ima resenje ja sam tu da slusam jer mi se ne odvaja od a8.2