Ono sto je meni vazno, jeste da je telefon kvalitetno izradjen (recimo imao sam Nokiju E52 - po meni jaaako los zadnji poklopac za bateriju = losa izrada...) sada ima Nokiju 6303 - po meni solidan kvalitet izrade za moje pojmove (imao sam i 6300, i 6233 - sve odlicni po ovom pitanju).
Uzeo bih telefon koji bi mi potrajao tih dve godine na koliko uzimam ugovor. Nisam do sada koristio ni touch screen ni android, pa nemam pojma sta su mu prednosti. Symbian sam koristio, ali nista vise nego na obicnoj S40 Nokiji - ne vidim da ima neke spektakularne aplikacije bar ne za mene...
Nisam imao qwerty telefon do sada, ali sestra je skoro uzela E71 i moram priznati da me je prijatno iznenadila qwerty tastatura (kucam dosta sms poruka - navika), a imam dosta veliku ruku...
Takodje i E72 je dosta skuplji kod telenora, a i inace, ne znam je li to zbog toga sto se zove Nokia, ili je stvarno u necemu bs toliko dobar za tu cenu...
eto ja sam se raspisao, ne bih li objasnio otprilike sta trazim. nadam se pomoci eksperata sa ovog foruma u odluci.
hvala unapred