Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
rkeu, odgovor na tvoje prvo pitanje ne znam jer sam iz Republike Srpske pa ti ne bih mogao reci gdje da nadjes memorijsku karticu i koliko kosta...
A da zakljucas telefon Tools/Settings/General/Phone and SIM CARD/Lock if SIM card changed/ ...
To ti nije PIN code, a ako hoces PIN da ti trazi po tom meniju pretrazi imas i da ti trazi PIN code
Nadam se da sam bio od pomoci...
( mala napomena: Ovo sam ti rekao, kako je na mojoj N95 8GB, a vjerujem i da je na tvom fonu slicno )...
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Pazi kod mene je malo drugaciji raspored,ali svejedno dodjem do Lock if SIM card changed pa ima opcija yes or no.Ja odem na yes on mi izbaci da ukucam kod ja ukucam,ali mi izbaci upozorenje code error,tj ne da mi da ukucam kod .Kao da vec postoji a ja ga nisam ukucavao,nit mi trazi pri menjanju kartice
Kolega mozes da zakljucas telefon sa dve sifre (sifrom blokade i Pin kodom).
Ides u podesavanja-telefon-upravljanje tel.-zastita-telefon i sim kartica
Kad udjes tu izaberi sta hoces da zakljucas( za Pin kod trebalo bi da znas svoj Pin kod uglavnom je na velikoj kartici koja ti je dosla sa malom).
Ili izaberi sifru blokade (koju sam izaberes).
Ispod ti je i udaljeno zakljucavanje(isto izaberes tekst koji ces da posaljes sa drugog telefona i potvrdis sa sifrom blokade).
Nadam se da sam ti bar malo pomogao,
Danas sam uzeo ovaj telefon i odmah problem, telefon radi 2-3 minuta i u toku koriscenja se restartuje, tacnije ekran pocrni a leva strana okrana treperu i nekoj ljubicastoj boji. Verzija softvera je 52.0.007 jel ima novija i jel moze da se ubdejtuje, i sta vi mislite sta moze da bude?
ivcha90, da li si odradio HARD RESET telefona? Rekao bih da je nekakav kontakt "otisao", ali kao sto deksicom rece, trebalo bi nam jos malo informacija...
Evo i da se javi, znaci bio sam da se vidim s vlasnikom i odmah mi je predlozio da zameni telefon novim e sad ostala je samo crvena boja i ja sam odlucio da sacekam do utorka kad stize ona siva i poslace mi na kucnu adresu, pa se nadam da ovog puta nece biti problema, a dok stigne fon ostaje mi samo da skidam aplikacije i da gledam slike na netu, ako ima neko ili ako nekog ne mrzi neka okaci neki zip fajl sa programima pa neka mi sibne u poruci , hvala unapred
au... meni baterija traje max jedan dan, al realno, na netu sam bar 2-3 sata, i jedno 20tak poruka, i poziv dnevno ode... da li da kupujem novu, šta mislite?
I nova ce ti isto trajati, ako ne i manje, posto ne verujem da ces naci original. Jednostavno, pomiri se s cinjenicom da veliki ekran + internet + poruke + pozivi = kratko trajanje baterije.
NijeZauzetoIme, uobicajno ti je da kod telefona osetljivih na dodir baterija traje dan dan ipo. Smanji osvetljenje ekrana, isključi bluetooth i promeni da koristi 2g mrezu u dobices pola dana minimum više. U normalnim uslovima korišćenja malte ne svaki touch telefon mora da se puni svako veče.
snenad, hmmm pa ne mora bas to da znaci... Evo prekjuce sam kupio caletu N97 i on ga stalno "dirka" i pipka, ali sam iskljucio senzore i uninstall napravio Garmina i mogu ti reci, odlicno radi
to za "ugasi 3g", to mislite na setings, connectivity, pa prvo, pa gsm mode? svako veče moram da ga punim, inače se ugasi do drugog popodneva.. to mi je baš bzvz...
NijeZauzetoIme, iskljuci sensore... autorotate, osvjetljenje ekrana, vibraciju i zvuk pri dodiru ekrana... mislim da ce te onda bolje posluziti baterija
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.