Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

rkeu, odgovor na tvoje prvo pitanje ne znam jer sam iz Republike Srpske pa ti ne bih mogao reci gdje da nadjes memorijsku karticu i koliko kosta... :(
A da zakljucas telefon Tools/Settings/General/Phone and SIM CARD/Lock if SIM card changed/ ...
To ti nije PIN code, a ako hoces PIN da ti trazi po tom meniju pretrazi imas i da ti trazi PIN code :)
Nadam se da sam bio od pomoci...
( mala napomena: Ovo sam ti rekao, kako je na mojoj N95 8GB, a vjerujem i da je na tvom fonu slicno )...
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

rkeu
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 19. Okt 2009. 13:43

Post od rkeu »

Pazi kod mene je malo drugaciji raspored,ali svejedno dodjem do Lock if SIM card changed pa ima opcija yes or no.Ja odem na yes on mi izbaci da ukucam kod ja ukucam,ali mi izbaci upozorenje code error,tj ne da mi da ukucam kod :unsure: .Kao da vec postoji a ja ga nisam ukucavao,nit mi trazi pri menjanju kartice

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Taj code je standardni NOKIA-in code i on je 12345, ali tu negdje potrazi i taj Code mozes da promijenis, tako da nece biti problema poslije ;)

rkeu
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 19. Okt 2009. 13:43

Post od rkeu »

Uuu pa to su vrlo bitne relacije :lol: .Salim se malo..
Uspeo sam. 'fala ti.
Pozzz .

sljiva1978
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 06. Mar 2011. 23:41

Post od sljiva1978 »

Kolega mozes da zakljucas telefon sa dve sifre (sifrom blokade i Pin kodom).

Ides u podesavanja-telefon-upravljanje tel.-zastita-telefon i sim kartica

Kad udjes tu izaberi sta hoces da zakljucas( za Pin kod trebalo bi da znas svoj Pin kod uglavnom je na velikoj kartici koja ti je dosla sa malom).

Ili izaberi sifru blokade (koju sam izaberes).
Ispod ti je i udaljeno zakljucavanje(isto izaberes tekst koji ces da posaljes sa drugog telefona i potvrdis sa sifrom blokade).
Nadam se da sam ti bar malo pomogao,

ajde
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 29. Avg 2010. 12:52

Post od ajde »

Memorijska kartica Kingston od 8 gb je oko 1900 din,a Nokia je malo skuplja,oko 2300...acn stores,komtrejd itd,gde god...

ivcha90
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Jun 2007. 18:53

Post od ivcha90 »

Danas sam uzeo ovaj telefon i odmah problem, telefon radi 2-3 minuta i u toku koriscenja se restartuje, tacnije ekran pocrni a leva strana okrana treperu i nekoj ljubicastoj boji. Verzija softvera je 52.0.007 jel ima novija i jel moze da se ubdejtuje, i sta vi mislite sta moze da bude?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

To je poslednja verzija sw... Daj jos neki podatak dalije telefon nov ili si ga kupio polovnog, ako je polovan sta imas od aplikacija u njemu.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

ivcha90, da li si odradio HARD RESET telefona? Rekao bih da je nekakav kontakt "otisao", ali kao sto deksicom rece, trebalo bi nam jos malo informacija...

ivcha90
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od ivcha90 »

Probao sam, i sve isto, telefon je nov, od aplikacija nista nisam instalirao jer cim sam ga upalio poceo da se gasi...

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

ivcha90, nista... onda ti jedino ostaje da ga reklamiras... :( Ne znam koju opciju jos mozes da uradis ... :(

ivcha90
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od ivcha90 »

Cuo sam se sa vlasnikom radnje, dace mi drugi telefon jedino je plava lajsnica ona, trebam sad da odem do nisa da uzmem, javi cu se sta sam uradio

ivcha90
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od ivcha90 »

Evo i da se javi, znaci bio sam da se vidim s vlasnikom i odmah mi je predlozio da zameni telefon novim e sad ostala je samo crvena boja i ja sam odlucio da sacekam do utorka kad stize ona siva i poslace mi na kucnu adresu, pa se nadam da ovog puta nece biti problema, a dok stigne fon ostaje mi samo da skidam aplikacije i da gledam slike na netu, ako ima neko ili ako nekog ne mrzi neka okaci neki zip fajl sa programima pa neka mi sibne u poruci , hvala unapred :lol:

NijeZauzetoIme
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Feb 2011. 21:23
:: Pocophone F1

Post od NijeZauzetoIme »

au... meni baterija traje max jedan dan, al realno, na netu sam bar 2-3 sata, i jedno 20tak poruka, i poziv dnevno ode... da li da kupujem novu, šta mislite?
Huawei Nexus 6p - Xiaomi Mi Note 3 - Pocophone F1

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

I nova ce ti isto trajati, ako ne i manje, posto ne verujem da ces naci original. Jednostavno, pomiri se s cinjenicom da veliki ekran + internet + poruke + pozivi = kratko trajanje baterije.

Serban
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 08. Mar 2011. 14:28

Post od Serban »

Uzmi smanji osvetljenje mozda ce ti malo pomoci. Ali u principu najvishe ti WiFi izvuce bateriju. i ugasi 3g ako ti je upaljen

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

NijeZauzetoIme, uobicajno ti je da kod telefona osetljivih na dodir baterija traje dan dan ipo. Smanji osvetljenje ekrana, isključi bluetooth i promeni da koristi 2g mrezu u dobices pola dana minimum više. U normalnim uslovima korišćenja malte ne svaki touch telefon mora da se puni svako veče.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

snenad, hmmm pa ne mora bas to da znaci... Evo prekjuce sam kupio caletu N97 i on ga stalno "dirka" i pipka, ali sam iskljucio senzore i uninstall napravio Garmina i mogu ti reci, odlicno radi :)

NijeZauzetoIme
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Feb 2011. 21:23
:: Pocophone F1

Post od NijeZauzetoIme »

to za "ugasi 3g", to mislite na setings, connectivity, pa prvo, pa gsm mode? svako veče moram da ga punim, inače se ugasi do drugog popodneva.. to mi je baš bzvz...

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

NijeZauzetoIme, iskljuci sensore... autorotate, osvjetljenje ekrana, vibraciju i zvuk pri dodiru ekrana... :D mislim da ce te onda bolje posluziti baterija ;)

Odgovori