Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
deksicom, vidis to ispadne tako jer nam nije omogucen poslednji korak. trebalo bi posle email setupa da mozes da otvoris aplikaciju email.http://www.allaboutsymbian.com/features ... aging_.php
imas ovde sve lepo objasnjeno
imas ovde sve lepo objasnjeno
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Da meni sve tako odradi do predposlednje slike gde te pita i obavestava dali zelis da prihvatis ovu uslugu na godinu dana (trajal), te operacije nema i meni samo napravi josjedno sanduce u folderu poruke.
Ovo sanduce gmail.com se dodatno napravi.

Ako je tako i kod tebe znaci kodnas nema mogucnosti o HTML prikazu emaila.
Forumas araphel je isto pisao u temi Nokia e72 o istom problemu, nemogucnosti prikaza HTML emaila.
Sinoc sam i sa nokijinog sajta skidao ovu aplikaciju i sve isto odradi kao i ova sa ovi-store.
Znaci idemo ponovo uninstal i tu je kraj, a ionako bismo ovu uslugu mogli besplatno koristiti samo godinu dana.
Ovo sanduce gmail.com se dodatno napravi.

Ako je tako i kod tebe znaci kodnas nema mogucnosti o HTML prikazu emaila.
Forumas araphel je isto pisao u temi Nokia e72 o istom problemu, nemogucnosti prikaza HTML emaila.
Sinoc sam i sa nokijinog sajta skidao ovu aplikaciju i sve isto odradi kao i ova sa ovi-store.
Znaci idemo ponovo uninstal i tu je kraj, a ionako bismo ovu uslugu mogli besplatno koristiti samo godinu dana.
- snenad
- Mobil stručnjak
to je to. tako je i kod mene. sto se tice triala on nikad ne istice, makar kazu tako ljudi po forumima kojima ovo cudo radi. ja sam jedino uspeo da nadjem listu podrzanih zemalja iz 2009. a saznao sam da zavisi i od operatera. e sad mene najvise buni to sto se meni messaging nalazi u sw update a ja sam telefon uzeo u telenoru.
znaci ko hoce html prikaz u mailu mora da ima c6 ili s^3 telefon
znaci ko hoce html prikaz u mailu mora da ima c6 ili s^3 telefon
- snenad
- Mobil stručnjak
gledao sam mapu, nije skroz detaljna kao garminova ali je upotrebljiva. nazalost za sad ostajem s garminom.
garmin me nervira jer nije juser friendly, dok ukucas koja ti ulica treba poludis, nedao bog da znas samo deo naziva. ne mozes ni da se setas po mapi da pogledas nesto informativno. osim detalja na mapi sve ostalo je krs
garmin me nervira jer nije juser friendly, dok ukucas koja ti ulica treba poludis, nedao bog da znas samo deo naziva. ne mozes ni da se setas po mapi da pogledas nesto informativno. osim detalja na mapi sve ostalo je krs
Skinuo sam novu ovi mapu preko sw update, otisao na maps skinuo srbiju iz update, ali kada udjem na map i nadjem beograd sem glavnih puteva sto je svega par nema vise nista a kada sam otisao preko kompa na OVI maps tamo ima dosta detaljnija mapa. Zar ne treba ta ista mapa da se vidi na telefonu, jer kada odem u neki veci grad npr. London sve ulice se prikazu?
Drugo pitanje kako te mape koje se skinu pomocu Update-a da se izbrisu?
Drugo pitanje kako te mape koje se skinu pomocu Update-a da se izbrisu?
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
slavko101, mislim da ne mozes tako da brises, ali mislim da moras da stavis novu mapu ... nisam siguran. O tome je bilo rijeci, ali ja bas nisam strucnjak za te stvari...
Ono sto me cudi je da si skinuo OVI mape koje idu preko GPRS-a... Nije li lakse, doduse teze je jer moras da se zezas sa potpisivanjem app, da skines Garmin i lijepo sve imas
Ono sto me cudi je da si skinuo OVI mape koje idu preko GPRS-a... Nije li lakse, doduse teze je jer moras da se zezas sa potpisivanjem app, da skines Garmin i lijepo sve imas

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!