Nokia 5800 XpressMusic

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Dejan69
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 01. Jan 2011. 22:07

Post od Dejan69 »

Da posle hard reseta telenor odmah posalje one poruke u kojima je podesavanje za gprs i mms. Kako je to kod mt:s neznam ali konfiguraciju za gprs i mms sigurno moras ponovo uraditi.

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Dejan69, hmmm iskreno, kod nas u Republici Srpskoj zovnes m:tel oni ti posalju podesavanja za GPRS i MMS i rijesen problem ;)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

deksicom, vidis to ispadne tako jer nam nije omogucen poslednji korak. trebalo bi posle email setupa da mozes da otvoris aplikaciju email.http://www.allaboutsymbian.com/features ... aging_.php
imas ovde sve lepo objasnjeno

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Da meni sve tako odradi do predposlednje slike gde te pita i obavestava dali zelis da prihvatis ovu uslugu na godinu dana (trajal), te operacije nema i meni samo napravi josjedno sanduce u folderu poruke.
Ovo sanduce gmail.com se dodatno napravi.
Slika
Ako je tako i kod tebe znaci kodnas nema mogucnosti o HTML prikazu emaila.
Forumas araphel je isto pisao u temi Nokia e72 o istom problemu, nemogucnosti prikaza HTML emaila.
Sinoc sam i sa nokijinog sajta skidao ovu aplikaciju i sve isto odradi kao i ova sa ovi-store.
Znaci idemo ponovo uninstal i tu je kraj, a ionako bismo ovu uslugu mogli besplatno koristiti samo godinu dana.

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

to je to. tako je i kod mene. sto se tice triala on nikad ne istice, makar kazu tako ljudi po forumima kojima ovo cudo radi. ja sam jedino uspeo da nadjem listu podrzanih zemalja iz 2009. a saznao sam da zavisi i od operatera. e sad mene najvise buni to sto se meni messaging nalazi u sw update a ja sam telefon uzeo u telenoru.
znaci ko hoce html prikaz u mailu mora da ima c6 ili s^3 telefon

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

snenad, i ja sam cuo da je ogroman napredak po pitanju HTML prikaza u mail-ovima napravljen samo u S^3 telefonima, a nisam znao da moze na "obicnom" Symbian-u :)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ma meni i ovaj standardni prikaz zavrsava posao, dosad mi je pravilo problem kada umesto linka u poruci se link postavi (View) i tada kursorom nemogu otvoriti taj link, onda idem u brosver pa gmail primljene tu se ulogujem i tad otvorim i tekav link.

ajde
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 29. Avg 2010. 12:52

Post od ajde »

Izasle su nove ovi mape,sad ce valjda da budu okej!Jel neko isprobao vec?Vidim da mapa Srbije ima 100 MB.

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

ajde, nisam probao, ali mi se svidja to sto si napisao. testiracu online pa cu videti. rado bi se resio garmina

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

snenad, zasto bi se rijesio Garmina ?! Toliko ti je los ?! Ovo nije kritika, nego pitanje, a htio bih da znam odgovor jer mnogo ljudi danas koristi OVI mape... A ja nikad nisam to ni instalirao ni koristio, tako da... :?

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

snenad, javi utiske kad isprobaš. I ja bih instalirao Ovi mape, ako je mapa Srbije, barem za veće gradove, upotrebljiva, jer me mrzi da se zanosim instaliranjem Garmina.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

mezzano, da li na OVI mapama imaju mape za BiH i Hr te pripadajuca upozorenja od kamera?!
Mozda nije tema za ovo pitanje, ali kad se poteglo i to pitanje... ;)

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od snenad »

gledao sam mapu, nije skroz detaljna kao garminova ali je upotrebljiva. nazalost za sad ostajem s garminom.
garmin me nervira jer nije juser friendly, dok ukucas koja ti ulica treba poludis, nedao bog da znas samo deo naziva. ne mozes ni da se setas po mapi da pogledas nesto informativno. osim detalja na mapi sve ostalo je krs

ajde
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od ajde »

A jeste li probali plan plus mobile? kao plan grada je okej,isto je kao na sajtu,ali ne znam kakav bi bio za navigaciju.

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

zavodnick, odakle znam ja da li imaju mape za BiH i Hr? A i šta će mi? Ne razumem zasto me to pitas?

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

mezzano, pa brate, ja sam iz BiH a inace putujem dosta cesto po Hr, Srbiji i trebaju mi mape tipa adriaroute na Garminu... Nemoj da se ljutis, samo sam pitao :)

ajde
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od ajde »

Sad ove nove ovi mape imaju mape svih drzava,pa i BiH i HR.Mozes da skidas mape svih drzava koje ti trebaju,samo ides na azuriranje i skines koja ti zemlja treba.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

ajde, hvala lijepo na odgovoru... malo cu potraziti na internetu linkove za OVI mape pa da nesto naucim o njima, ali samo nisam dobio odgovor na pitanje, da li ima upozorenje od kamera ?!

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

Skinuo sam novu ovi mapu preko sw update, otisao na maps skinuo srbiju iz update, ali kada udjem na map i nadjem beograd sem glavnih puteva sto je svega par nema vise nista a kada sam otisao preko kompa na OVI maps tamo ima dosta detaljnija mapa. Zar ne treba ta ista mapa da se vidi na telefonu, jer kada odem u neki veci grad npr. London sve ulice se prikazu?
Drugo pitanje kako te mape koje se skinu pomocu Update-a da se izbrisu?

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

slavko101, mislim da ne mozes tako da brises, ali mislim da moras da stavis novu mapu ... nisam siguran. O tome je bilo rijeci, ali ja bas nisam strucnjak za te stvari...
Ono sto me cudi je da si skinuo OVI mape koje idu preko GPRS-a... Nije li lakse, doduse teze je jer moras da se zezas sa potpisivanjem app, da skines Garmin i lijepo sve imas :D

Odgovori