HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Dakle, GingerVillain 2.0 bey ikakvih problema sa marketom.
Lista aplikacija:
A2SDGUI
Androidify
Androzip
Angry Birds
Car Home
Checkmark Pro
Docs to go
DSP Manager
Facebook
Fruit Ninja
Google Sky Map
Google Translator
Igo
Jewels
Miren Browser
Nimbuzz
OI safe
PicSay Pro
Pinball deluxe
Player pro
Rock player
set CPU
Rom manager
Tank hero
Titanium backup
tTorrent
Twitter
Uninstaller
Vaulty free
Zuma's revenge
Lista aplikacija:
A2SDGUI
Androidify
Androzip
Angry Birds
Car Home
Checkmark Pro
Docs to go
DSP Manager
Fruit Ninja
Google Sky Map
Google Translator
Igo
Jewels
Miren Browser
Nimbuzz
OI safe
PicSay Pro
Pinball deluxe
Player pro
Rock player
set CPU
Rom manager
Tank hero
Titanium backup
tTorrent
Uninstaller
Vaulty free
Zuma's revenge
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Danas sam koristio navigaciju i tel mi se za 3h ugasio.Ovo je bas jadno.Samo da napomenem da sam koristio navigaciju sve vreme i da je tel do pred navigiranje bio na punjacu i pun 100%.Ovo je stvarno bruka i sramota!Kada sam koristio E71 i garmin na njemu mogao je da izdrzi i po 7 h ,a i vise
Note IV N9100 dual
Za ljude koji koriste gingervillan, potrazite nove drivere u temi od gv na xda, driveri su izvadjeni iz test htcovog roma za desire. Driveri se flashuju klasicno, putem recoverija i rezultati su osetno, makar pomeni, ubrzanje rada. Za bateriju nisam siguran jer sam tek stavio ali javljam cim bude proslo dovoljno vremena. Ukoliko vam se nesvidja kako.rade novi driveri u istoj poruci je ponudjen link ka starim driverima.
Sada jedno pitanje za sve, da li je neko instalirao novi radio i ako jeste jel ima nekih poboljsanja.
Sada jedno pitanje za sve, da li je neko instalirao novi radio i ako jeste jel ima nekih poboljsanja.
Ja sam nasao ovaj sto je Ninolina okacila i instalirao, za sad nisam nista primetio, mada je proslo tek nekoliko sati, tek treba da ga testiram podrobnije. Javljam sta sam uradio
al uglavnom mislim da ne mozes pogresiti instalacijom novog radia.

Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
vanjuska, i meni se cini da mi je baterija sada jos losija nego sa prethodnim radiom.
Ceftriaxone, znaci po tvom misljenju je bolji od leedroid-a 2.4.1?Vec par puta sm cuo dok mi je tel u futroli zvuk kao kada se telefon pali pa sumnjam da mmi se tel restrtuje od kada sam ubacio ovaj 2.4.1 rom,a do sada sa prethodnim verzijama nisam imao ovaj problem.Sta li to moze d abude u pitanju?
Ceftriaxone, znaci po tvom misljenju je bolji od leedroid-a 2.4.1?Vec par puta sm cuo dok mi je tel u futroli zvuk kao kada se telefon pali pa sumnjam da mmi se tel restrtuje od kada sam ubacio ovaj 2.4.1 rom,a do sada sa prethodnim verzijama nisam imao ovaj problem.Sta li to moze d abude u pitanju?
Note IV N9100 dual
Imam problem, ranije sam radio nand backup i restore mi je vraćao potpuno sve. Međutim poslednja dva puta jednostavno vrati samo rom ali ni jednu aplikaciju niti podešavanja. Koristim LeeDroid 2.3 sd2ext 2.4. Kada probam da vratim neki stari back up sve je ok. Da li je neko imao sličan problem? Pozdrav!
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
dakiza, koji recovery koristis i da li su ti ROMovi a2sd ili data2sd ili data2ext? Kod ROMova sa data2sd i data2ext NAND backup ne radi dobro i to je razlog zasto ih ne koristim.. Za a2sd NAND savrseno radi.. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Sad tek vidim šta sam u brzini napisao "sd2ext"
Koristim a2sd i do sada mi je radilo ok. Sinoć sam pokušao da "isčupam" aplikacije iz sd-ext imidža sa tog lošeg backup-a ali je problem što je on oštećen. Uzgred instalirao sam LeeDroid 3 i radi dosta brže od 2.4, ali sam morao da formatiram karticu i ponovo je particionišem i tek je tada proradio. Pozdrav!

evo da se i ja obratim za pomoć 
oni koji prate ovu temu od ranije, znaju da sam se nekd ozbiljno bavio rootovanjem/flashovanjem romova i ostalim igrarijama.
Elem, u zadnjih 6 meseci jednostavno sam koristio fon, zadovoljavao sam se time da jednom u 2 meseca flashujem novi leedroid rom i to je bilo to. Pomalo sam već i zaboravio ove procedure. Sve je radilo sjajno, a onda sam odlučio danas da iskoristim slobodan dan i flashujem Leedroidov gingerbread rom.
Uradio sam nandroid,wipeovao flashovao preporučenu verziju radia, flashovao rom i rebootovao. Nakon 10-ak minuta od reboota nisam odmakao od belog boot screena, pa sam izvadio bateriju, ušao u recovery i flashovao neki preporučeni dodatak, reboot, nema rezultata. izvadio bateriju, ušao u recovery, pokušao nandroid restore i - tu sledi neprijatno iznenađenje - nandroid je krenuo da restoruje, a onda prijavio
error: run nandroid-mobile.sh restore via adb
Nikad se nisam bavio tim adb sh*tom, tako da sam prebacio drugi Leedroid rom na karticu, 2.4.1, wipeovao, flashovao, rebootovao i - opet puška.
Bio bih zahvalan na predlozima šta dalje?

oni koji prate ovu temu od ranije, znaju da sam se nekd ozbiljno bavio rootovanjem/flashovanjem romova i ostalim igrarijama.
Elem, u zadnjih 6 meseci jednostavno sam koristio fon, zadovoljavao sam se time da jednom u 2 meseca flashujem novi leedroid rom i to je bilo to. Pomalo sam već i zaboravio ove procedure. Sve je radilo sjajno, a onda sam odlučio danas da iskoristim slobodan dan i flashujem Leedroidov gingerbread rom.
Uradio sam nandroid,wipeovao flashovao preporučenu verziju radia, flashovao rom i rebootovao. Nakon 10-ak minuta od reboota nisam odmakao od belog boot screena, pa sam izvadio bateriju, ušao u recovery i flashovao neki preporučeni dodatak, reboot, nema rezultata. izvadio bateriju, ušao u recovery, pokušao nandroid restore i - tu sledi neprijatno iznenađenje - nandroid je krenuo da restoruje, a onda prijavio
error: run nandroid-mobile.sh restore via adb
Nikad se nisam bavio tim adb sh*tom, tako da sam prebacio drugi Leedroid rom na karticu, 2.4.1, wipeovao, flashovao, rebootovao i - opet puška.
Bio bih zahvalan na predlozima šta dalje?