HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

HTC: No Gingerbread For The Desire – Because It Can’t Handle It

http://www.androidpolice.com/2011/06/14 ... handle-it/

Ružno iznenađenje od HTC-a (neki su već navikli na ovakvo ponašanje od strane HTC-a).
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Videh malopre na njihovoj FB stranici, mnogo sam se razočarao u HTC, za telefon high-end klase jedan značajniji update ukupno, jedino što ljudi sa XDA spašavaju stvar...Sve u svemu sramota za HTC i debelo ću razmisliti da li i sledeći put da kupim njihov telefon kada budem razmišljao šta da kupim.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Da,ovakvo isto razočarenje su mi priredili sa HTC Tattoo-om a sada i sa Desire-om...:( :( :( Kakvi to stučnjaci i Developeri rade za HTC kad su Free Developeri dokazali da Gigngerbread može da radi čak i na Tattoo-u, a kamoli na Desire-u...:) Mislim da su ovom odlukom baš pogrešili i da im ovo neće tek tako proći...:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

telep napisao:HTC: No Gingerbread For The Desire – Because It Can’t Handle It
Mislim da bi iz HTC mogli bar malo da se potrude kada treba da nadju opravdanje za njihove "poslovne odluke",ovako ispadaju vise nego smesni.
Interesantno je kako Wildfire S moze bez problema da "gura" najnoviju verziju O.S.,a "slabasni" Desire - NE. :dry:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Smejurija. Jos jedno razocarenje u HTC politiku. mada, kad se pogleda, logicno je. Desire je (osim trajanja baterije, mada je DHD tu i losiji) i dalje vrlo konkurentan model, i provalili su da bi apdejtom njega na GB bukvalno pucali sebi u nogu, jer ne bi bilo razloga da svi vlasnici dobro prodavanog desire-a prelaze na Sensation ili Desire S. Providno, vrlo providno.....

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Meni nije uopste cudno sto su to uadili jer kada bi izbacili GB update svi bi ostali na desire-u koji je za mene fantastican tel i ne bi kupovali nove modele,ali je bas bezobrazno sa strane HTC-a :dry:
Note IV N9100 dual

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Ma HTC su djane neopevane, samsung je izbacio i 2.3.3 i 2.3.4 za galaxy s (što ne znači da dosta njih nije prešlo na dvojku), generalno ja sam izgubio poverenje u htc sa legendom i herom, gde su oba telefona dobili naslednike sa novijom verzijom androida a hardver je ostao skoro nepromenjen.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Sve je tako, ali, "Our engineering teams have been working hard for the past few months..." :lol:
Dirty rotten scoundrels :lol:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ti inzinjeri su izgleda na nivou deteta od 5 godina na zalost .
Note IV N9100 dual

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

ne, nego oni misle da je prosecni konzument njihovih proizvoda na tom nivou, pa ce lako da proguta tako providnu pricu.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Што се мене тиче, док Apple званично не дође на наше тржиште једини произвођач чије ћу телефоне узимати је Самсунг!
ex ivan87

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

araphel, pa ja verujem da, sto se tice upucenosti u telefone i sve oko njih, prosecan konzument u tom svetu ima 5 godina. Jer mi smo realno gledano, 20% prodaje tog telefona, koji se razumemo u sve to i znamo zasto trazimo update i znamo sta ce nam on doneti. Ostalih 80% ne koristi ni 50% ovog telefona, tako da nece oni biti mnogo osteceni. Al tuzan potez za ovakvu kompaniju. Strasno.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

djoni
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 06. Jun 2010. 10:59

Post od djoni »

HTC šalje lošu poruku potencijalnim kupcima njihovih telefona. Desire je bio jedan od najpopularnijih android telefona u 2010-oj i već sredinom 2011-te prekidaju podršku za njega? :roll:
Poređenja radi, Iphone 3GS je mnogo stariji telefon, ali će Apple izdati update na IOS 5 za njega u septembru...

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Definitivno treba da se digne "kuka i motika" i moraace da nam izadju u susret.Peticija je resenje :wink:
Note IV N9100 dual

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ja msm da je resenje kupovina Desire S, bar iz njihovog ugla :D

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ali nije fer prema onima koji vec imaju i uzivaju u desire-u .
Note IV N9100 dual

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Zato ce prava snaga Androida uvek biti u developerima i ne treba puno brinuti za globalnu politiku velikih firmi, kojima je samo stalo do sto vece prodaje svojih aparata. Uvek bilo i bice...

toda81, nadji i instaliraj CWM v2.5.0.7, kazu mnogi da je jos uvek najbolja verzija...

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Tek sad ne znam šta da mislim o njima...:( Uprkos dobrim vestima, ne mogu da verujem da se ovako lako menjaju stavovi u jednoj kompaniji kao što je HTC... :o Dokazali su da je jučerašnji izgovor bio čista laž i pokušaj da nas navuku da kupimo nove uređaje...:( Valjda će onda bar ovaj update na Ginger stići uskoro...:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Ninolina, Ovo je tipična zajebancija od strane HTC-a, mislim da je bilo tako i za Tattoo, znam da je sigurno bilo tako za Hero-a. Hoće neće, u februaru, pa onda u martu, da bi na kraju bio kraj juna početak jula. Zato su Samsung telefoni od 150 eura dobili 2.3.3.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Odgovori