HTC Desire
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Nikola031
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
Videh malopre na njihovoj FB stranici, mnogo sam se razočarao u HTC, za telefon high-end klase jedan značajniji update ukupno, jedino što ljudi sa XDA spašavaju stvar...Sve u svemu sramota za HTC i debelo ću razmisliti da li i sledeći put da kupim njihov telefon kada budem razmišljao šta da kupim.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Da,ovakvo isto razočarenje su mi priredili sa HTC Tattoo-om a sada i sa Desire-om...
Kakvi to stučnjaci i Developeri rade za HTC kad su Free Developeri dokazali da Gigngerbread može da radi čak i na Tattoo-u, a kamoli na Desire-u...
Mislim da su ovom odlukom baš pogrešili i da im ovo neće tek tako proći...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Mislim da bi iz HTC mogli bar malo da se potrude kada treba da nadju opravdanje za njihove "poslovne odluke",ovako ispadaju vise nego smesni.telep napisao:HTC: No Gingerbread For The Desire – Because It Can’t Handle It
Interesantno je kako Wildfire S moze bez problema da "gura" najnoviju verziju O.S.,a "slabasni" Desire - NE.

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
Smejurija. Jos jedno razocarenje u HTC politiku. mada, kad se pogleda, logicno je. Desire je (osim trajanja baterije, mada je DHD tu i losiji) i dalje vrlo konkurentan model, i provalili su da bi apdejtom njega na GB bukvalno pucali sebi u nogu, jer ne bi bilo razloga da svi vlasnici dobro prodavanog desire-a prelaze na Sensation ili Desire S. Providno, vrlo providno.....
Ma HTC su djane neopevane, samsung je izbacio i 2.3.3 i 2.3.4 za galaxy s (što ne znači da dosta njih nije prešlo na dvojku), generalno ja sam izgubio poverenje u htc sa legendom i herom, gde su oba telefona dobili naslednike sa novijom verzijom androida a hardver je ostao skoro nepromenjen.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
araphel, pa ja verujem da, sto se tice upucenosti u telefone i sve oko njih, prosecan konzument u tom svetu ima 5 godina. Jer mi smo realno gledano, 20% prodaje tog telefona, koji se razumemo u sve to i znamo zasto trazimo update i znamo sta ce nam on doneti. Ostalih 80% ne koristi ni 50% ovog telefona, tako da nece oni biti mnogo osteceni. Al tuzan potez za ovakvu kompaniju. Strasno.
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!
Evo nova vest http://phandroid.com/2011/06/15/htc-cha ... um=twitter
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Tek sad ne znam šta da mislim o njima...
Uprkos dobrim vestima, ne mogu da verujem da se ovako lako menjaju stavovi u jednoj kompaniji kao što je HTC...
Dokazali su da je jučerašnji izgovor bio čista laž i pokušaj da nas navuku da kupimo nove uređaje...
Valjda će onda bar ovaj update na Ginger stići uskoro...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina, Ovo je tipična zajebancija od strane HTC-a, mislim da je bilo tako i za Tattoo, znam da je sigurno bilo tako za Hero-a. Hoće neće, u februaru, pa onda u martu, da bi na kraju bio kraj juna početak jula. Zato su Samsung telefoni od 150 eura dobili 2.3.3.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White