Nokia N8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
zavodnick, ma polako odustajem od iscekivanja...
Nebi trebalo da bude kao sa N97 ako nista drugo iz razloga sto to nece biti update samo za N8, vec za sve modele na S^3 koje rade tako da ne vjerujem da bi takav luksuz dopustili, tj. da ih korisnici "zamrze" jer ja prvi nebi vise nikad uzeo nokiju poslije toga a siguran sam da nisam jedini. 

- janka_88
- Expert
Pa s obzirom na cekanje koje su korisnicima ponudili to bi moralo biti nesto nevidjeno u svijetu mobilnih telefona ali treba biti realan da osim qwerty tastature u portrait modu koji je njima nesto revolucionarno a android i iOS to imaju od pocetka i nesto boljeg browser-a i novih ikonica koje oni hvale kao da ce one samo ubrzati radi i donijeti ne znam ni ja sta novo ne vjerujem da ce biti nesto ekstra. Istina najavili su i nesto bolju autonomiju baterije mada je to sve nesigurno sto se mene tice.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Iskreno se nadam da situacija sa update-om za symbian^3 neće biti ista kao i za update n97/n97mini.Zaista, nokia je krenula jedan korak napred izbacivanjem odličnog N8 modela, tu su i C6-01, C7 i E7 koji su takođe dosta dobri, mada po meni N8 je ipak broj jedan, bilo bi zaista šteta da to upropaste ne izbacivanjem redovnog update-a.
Šta će famozna Anna doneti, to ne znam, ali ako će to biti samo qwerty tastatura u portret modu, onda bolje da ništa ne izbacuju.Nadam se da će biti dosta toga rešeno "ispod haube", ono što sam do sada video (pomenuta qwerty tastatura u portert modu, nove ikonice, i sl.) ne predstavlja mi nikakav napredak.Treba da se usredsrede na popravljanje brzine interfejsa, da isprave eventualne bagove, odnosno da ceo GUI bude brži i fluidniji.
Šta će famozna Anna doneti, to ne znam, ali ako će to biti samo qwerty tastatura u portret modu, onda bolje da ništa ne izbacuju.Nadam se da će biti dosta toga rešeno "ispod haube", ono što sam do sada video (pomenuta qwerty tastatura u portert modu, nove ikonice, i sl.) ne predstavlja mi nikakav napredak.Treba da se usredsrede na popravljanje brzine interfejsa, da isprave eventualne bagove, odnosno da ceo GUI bude brži i fluidniji.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- janka_88
- Expert
deksicom, za poruke koliko mogu skontati ne ide tako jednostavno jer kad prvu pritisnes da markira i kad kliknes na sljedecu on otvori kao prozorcic i onda opet moras ici na mark pa onda mark all ili samo mark ili unmark. Sa mail-ovima je druga prica jer nakon sto jedan markiras onda svaki sljedeci cim pritisnes on je markiran.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
deksicom ili odeš u onaj konverzejšn i obrišeš tamo po korisniku poruke koje ti se ne svidjaju.ne mora da lutaš.mislio sam da ako obrišem tamo da će poruke ostati jer me konverzejšn nervira ali sam se malo zeznuo...kako se obrišu tu brišu se i iz inboxa
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
znemanja, bas sam na to i mislio... I slazem se apsolutno da ne moraju nista da izbace ako su se samo bazirali na qwerty portrait modu
jer to neki telefoni odavno imaju ...
deksicom, eh da je samo to mana na NOKIA-i ovih godina, mislim da bi se to lako rijesilo...

deksicom, eh da je samo to mana na NOKIA-i ovih godina, mislim da bi se to lako rijesilo...

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Evo stize vam update.
Symbian Anna update to be made available for download in July
Symbian Anna update to be made available for download in July
- janka_88
- Expert
zavodnick, ne znam sta drugo da napisem nego tako.
U isto vrijeme i tuzno i smijesno i zalosno, jer toliko da se odgadja update koji iskreno ne vjerujem da ce unijeto revoluciju u koristenju symbian telefona je postalo smijesno. I onda ne znam jel zvanicno saopstenje i smijesno gdje kazu "Mi smo odgodili update samo jednom i to iz Q2 u Q3"
I onda jos procitam neki iz nokie izjavio "If you like android, you will love symbian belle"... 

- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
janka_88, evo sad sam negdje procitao da ce tek konacna verzija Anna OS-a izaci krajem augusta... Zamisli konacna verzija!
Pa nije ovo serijski program pa da pustis jednu pilot seriju pa da vidis kako ce ljudi da reaguju na to... Jednostavno, politika NOKIA-e mi se ne svidja u poslednje vrijeme...
Nevjerovatna cinjenica je i to da prave i N9 na MeeGo-u a ni S^3 nisu "pokrpali", a evo blizi se i 2012.godina u kojoj moze da se ocekuje WM7 na NOKIA-i... Da li je preteska rijec "uzas" ?

Nevjerovatna cinjenica je i to da prave i N9 na MeeGo-u a ni S^3 nisu "pokrpali", a evo blizi se i 2012.godina u kojoj moze da se ocekuje WM7 na NOKIA-i... Da li je preteska rijec "uzas" ?

Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Ok ljudi mislim da malo previse dramite oko tog update. Ja bih razumeo da telefon ne radi dobro pa da ne mozete bez update. Bukvalno sve stvari koje sadrzi update mozete odraditi i sami i to bez malo problema.
Kod ranijih Nokia modela bio je problem sto previse cesto izlaze update i onda je isla prica da nesto nije u redu sa telefonima.
zavodnick, sta treba da se "pokrpi" na S^3? I da vidim da cesto komentarises S^3 telefone pa me interesuje koji telefon posedujes?
Kod ranijih Nokia modela bio je problem sto previse cesto izlaze update i onda je isla prica da nesto nije u redu sa telefonima.
zavodnick, sta treba da se "pokrpi" na S^3? I da vidim da cesto komentarises S^3 telefone pa me interesuje koji telefon posedujes?