Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Convertr

Say hello the slickest unit converter for Android™.
Convertr is designed for fast, efficient, and visual unit conversion. Its uncluttered layout won't get in the way when you want to make conversions quickly.
Features:
-Favorite your most frequently used categories
-Automatically receive currency updates
-Adjust the precision (decimal rounding) to your liking
-Sort units alphabetically or intuitively
-Disable the units you won't use (some are disabled by default)
Convert units in the these categories:
-Angle
-Area
-Currency
-Data Rate
-Data Size
-Density
-Energy
-Force
-Frequency (disabled by default)
-Fuel
-Length
-Mass/Weight
-Power
-Pressure
-Speed
-Temperature
-Time
-Torque
-Typography
-Volume
Are we missing a unit or category that you'd like to see? Just let us know! Please note that many units are disabled by default, and you can enable them under Settings.
Market
Fieldrunners HD

Welcome to the world of Fieldrunners HD, the most anticipated and visually stunning game in mobile Tower Defense history, now available on Android with updated hi-def graphics! Defend your base and control the field using a diverse selection of upgradeable towers in a limitless adventure. Master a wide array of tactics and strategies to help you stand victorious against countless waves of unique land and air combatants! Do you have what it takes to defeat the Fieldrunners and rise to the top as the ultimate Tower Defense champion?
Market
FMX Riders HD

FMX Riders is an Arcade Freestyle Motocross Racer loaded with features, the most important being it's FUN!
Key features:
* Colorful Art Style
* 4 Game modes : Race, Freestyle, Time Attack and Hotlap Time Attack
* World Circuit Career mode with 9 Tours and over 40 events
* Leaderboards and Achievements
* Save and watch replays of your best runs
* Intuitive Tilt and Touch controls
* Rockin' Soundtrack
Market

Say hello the slickest unit converter for Android™.
Convertr is designed for fast, efficient, and visual unit conversion. Its uncluttered layout won't get in the way when you want to make conversions quickly.
Features:
-Favorite your most frequently used categories
-Automatically receive currency updates
-Adjust the precision (decimal rounding) to your liking
-Sort units alphabetically or intuitively
-Disable the units you won't use (some are disabled by default)
Convert units in the these categories:
-Angle
-Area
-Currency
-Data Rate
-Data Size
-Density
-Energy
-Force
-Frequency (disabled by default)
-Fuel
-Length
-Mass/Weight
-Power
-Pressure
-Speed
-Temperature
-Time
-Torque
-Typography
-Volume
Are we missing a unit or category that you'd like to see? Just let us know! Please note that many units are disabled by default, and you can enable them under Settings.
Market
Fieldrunners HD

Welcome to the world of Fieldrunners HD, the most anticipated and visually stunning game in mobile Tower Defense history, now available on Android with updated hi-def graphics! Defend your base and control the field using a diverse selection of upgradeable towers in a limitless adventure. Master a wide array of tactics and strategies to help you stand victorious against countless waves of unique land and air combatants! Do you have what it takes to defeat the Fieldrunners and rise to the top as the ultimate Tower Defense champion?
Market
FMX Riders HD

FMX Riders is an Arcade Freestyle Motocross Racer loaded with features, the most important being it's FUN!
Key features:
* Colorful Art Style
* 4 Game modes : Race, Freestyle, Time Attack and Hotlap Time Attack
* World Circuit Career mode with 9 Tours and over 40 events
* Leaderboards and Achievements
* Save and watch replays of your best runs
* Intuitive Tilt and Touch controls
* Rockin' Soundtrack
Market
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
- gica_komandos
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 21:39
telep, ako je neko bas zeleo da rootuje uredjaj mislis 
Ja sam to vec obavio na mobu i ne znaci mi ovo kad je tu Enabler
ali mi znaci da mogu regularno da kupim app sa Transformera posto mi tamo root ne izgleda jos dovoljno ispeglano i sigurno...
U svakom slucaju lepo je da svako ko hoce moze da kupi aplikaciju ne razmisljajuci o stvairima koje vole samo tehnofili poput nas
Jos da krene i prodaja iz Srbije (za neku godinu sa Paypalom
)

Ja sam to vec obavio na mobu i ne znaci mi ovo kad je tu Enabler
ali mi znaci da mogu regularno da kupim app sa Transformera posto mi tamo root ne izgleda jos dovoljno ispeglano i sigurno...
U svakom slucaju lepo je da svako ko hoce moze da kupi aplikaciju ne razmisljajuci o stvairima koje vole samo tehnofili poput nas

Jos da krene i prodaja iz Srbije (za neku godinu sa Paypalom

Moze li malo pojasnjenje oko te novootkrivene mogucnosti kupovine aplikacija: na koji se nacin placa? Ja licno vidim dve opcije, ili kreditnom karticom, ili varijanta dogovora sa operaterima pa naplata kroz racun/kredit, sto je po nas korisnike daleko sigurnija varijanta. Ako je neko isprobao, molio bih da iznese svoja iskustva. Zanima me, buduci da ima nekih okej aplikacija kojima je cena u rangu stotinjak dinara, sto nije strasno....
araphel, nisam kupovao nista od kako je ozvanicena ova usluga tako da nisam siguran da slucajno nije podrzano placanje i preko operatera ali koliko vidim od drugih i dalje je isti nacin placanja preko google checkout naloga i neke kreditne kartice koju pridruzis tom nalogu. Npr neka od Visa internet kartica.
Kreditna kartica preko Google checkout je mislim jako sigurna varijanta. Nije to preko nekog pilicarskog sajta nego direktno kod njih tako da je to ok. Jedino sto je cim ako nemas karticuu doci do nje. Mislim lako je to danas. Mnogo lakse i povoljnije nego pre par godina ali opet zahteva prosetati do banke i popunjavati poneki papir dok bi ovo sa operaterom bilo bez po muke.
Kreditna kartica preko Google checkout je mislim jako sigurna varijanta. Nije to preko nekog pilicarskog sajta nego direktno kod njih tako da je to ok. Jedino sto je cim ako nemas karticuu doci do nje. Mislim lako je to danas. Mnogo lakse i povoljnije nego pre par godina ali opet zahteva prosetati do banke i popunjavati poneki papir dok bi ovo sa operaterom bilo bez po muke.
- Evil_Zo
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
- Kontakt:
Kako najlakše gledati divx film sa prevodom na Androidu? Ranije sam na starom telefonu uz pomoć Im Too Video Converter-a vrsio konverziju divx-a i lijepljenje prevoda, da li to sada može nekako direktno putem neke aplikacije? Zamislio sam nešto tipa samo otvorim folder sa filmom i prevodom i Play?
Jel postoji neka takva aplikacija?

Izašao je novi market, ko hoće može da skine da proba. Meni se sviđa novi UI, trebali su i ranije da ga update-uju.
http://www.androidcentral.com/grab-new- ... um=twitter
http://www.androidcentral.com/grab-new- ... um=twitter
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Sto se tice snimanja videa ja sam totalno nezadovoljan fabrickim kada se namesti rezolucija 720p jer video pri reprodukciji secka.Voleo bih i ja cujem da li postoji neki video recorder koji je bolji od fabrickog.Imao sam jedan video recorer koji je snimao kvalitetniji audio,ali sam izgubio instalaciju i sada se ne secam kako se zove.Cini mi se nesto tipa id camera ili kako vec
Note IV N9100 dual